13.09.02, 23:00
Ja tu sobie piszę posty, ale jako nie zarejesrowany gosc i pewnie mi się to
nie zalicza do tych postów, które są potrzebne do wejścia do Klubu...
A to wszystko przez wrodzone lenistwo.
Fuj micin
pzdr dla wszystkich
ale mnie dzisiaj wzięło na pisanie, pewnie po tym piwie... tych dwóch
piwach...
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: nio tak 13.09.02, 23:02
      Masz fazę :) ?
      • micin Re: nio tak 13.09.02, 23:04
        chyba tak, wstyd się przyznać, że po dwóch browcach, ale nerwy mnie tak
        zżerają...
        • yavorius Re: nio tak 13.09.02, 23:06
          Nie dziwię się...
    • vladip Re: nio tak 13.09.02, 23:15
      micin napisała:

> Ja tu sobie piszę posty, ale jako nie zarejesrowany gosc i pewnie mi się to
      > nie zalicza do tych postów, które są potrzebne do wejścia do Klubu...
      zalicza się.. :)
      pzdr
      vladip
      • do~ Re: nio tak 13.09.02, 23:37
        micin, a gdzie idziesz na wesele? nie idz spac jeszcze!!!
        Pozdr.
        • Gość: micin Re: nio tak IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 23:45
          nie idę jeszcze spać, bo nie mogę usnąć, wrrr
          Idę na wesele do mojej kuzynki, ślub jest w Łodzi, wesele w Zgierzu.
          Oni bardzo wiele uwagi poświęcają temu wydarzeniu, wynajęli nawet projektantkę
          do wystroju kościoła...
          Stąd ten mój dół na temat mojego wyglądu...
          • do~ Re: nio tak 13.09.02, 23:57
            Milej zabawy zycze. A jak wrocisz to nie zapomnij do nas zajrzec i opowiedziec
            jak bylo.
            A wygladem sie nie przejmuj, wypij sobie wapno na noc, zeby wysypka zeszla,
            natrzyj acnosanem pryszczyki i jutro bedziesz jak nowa. Byle sie nie stresowac.
            Pozdr.
            • yaa dobra rada ;-) 14.09.02, 00:01
              A może po prostu pij na umór na weselu. Jak pobijesz ze dwie osoby, przewrócisz
              parę krzeseł i wylądujesz na stole to i tak wszyscy zapamiętają, że byłeś
              pijany a nikt nie będzie pamiętał jak wyglądałeś. ;-))
              Pozdrawiam
              Yaa
              • Gość: grover Re: dobra rada ;-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.09.02, 00:05
                yaa napisał:

że byłeś
                > pijany a nikt nie będzie pamiętał jak wyglądałeś. ;-))

byłAś, wyglądAłaś ... Micin to kobieta :))

> Pozdrawiam
                > Yaa
                • yaa Re: dobra rada ;-) 14.09.02, 00:10
                  Ups.
                  Przepraszam baaaaaaaaaaardzo.
                  pozdrawiam
                  Yaa
                  • Gość: micin Re: dobra rada ;-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:21
                    Nie ma za co, ten nick jest dość mylący, nie chciało mi się wymyśleć nic
                    bardziej oryginalnego, w każdym razie wszem i w obec ogłaszam, że MICIN to
                    KOBIETA, może po przejściach, ale zawsze...
                    • do~ Re: dobra rada ;-) 14.09.02, 00:22
                      A od czego pochodzi ten nick?
                      Pozdr.
                      • Gość: micin Re: dobra rada ;-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:29
                        Próbowałam wieeeeluuu, wieeeluuu możliwości i niestety wszystko było zajęte...
                        Więc postanowiłam zastosować metodę prób i błędów i tak jakoś doszło do MICI, a
                        ponieważ i ten nick był zjęty dodałam sobie jeszcze N, sorki, za brak
                        oryginalności i za męski nick, naprawdę nic innego nie przyszło mi do głowy...
                        • do~ Re: dobra rada ;-) 14.09.02, 00:32
                          Nie chcialas "micia"? :-))))))))))))))))))))))))))))))
                          Pozdr.
                          • Gość: micin Re: dobra rada ;-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:33
                            Teraz juz chciem, bo baaardzo mi siem spodobal...
                          • Gość: micin Re: dobra rada ;-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:34
                            Jest taki super mylący.... Taki jak Twój
                            • do~ Re: dobra rada ;-) 14.09.02, 00:37
                              To fakt, mnie tez mylili na poczatku :-))))
                              Micin jest bardzo fajny. A juz myslalam, ze mamy wspolnych znajomych...
                              Pozdr.
                              • Gość: micin Re: dobra rada ;-) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:41
                                Moze i mamy, to się jeszcze okaże, znam sporo osób z Łodzi, oprócz rodzinki są
                                jeszcze znajomi...
                        • yaa Re: dobra rada ;-) 14.09.02, 00:32
                          Nie masz za co przepraszać a jak się na Twój nick spojrzy właściwie to on wcale
                          męski nie jest.
                          Zresztą mój nick jest też taki, że nieznajomi najczęściej mnie biorą za
                          kobietę. Ile yaa miałem na irc-u propozycji od napalonych nastolatków ;-)))
                          Pozdrawiam
                          Yaa
            • Gość: micin Re: nio tak IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:05
              Staram się nie przejmować, wapno wypiłam, smaruję się jakimś dermaknelem... i
              mam nadzieję, że do jutra zejdzie, chociaż nic nie pomaga. Ale jak mówi jedno z
              praw Murphy'ego-moje przewodnie:
              "Jeśli coś ma najmniejszą szansę się nie udać, to napewno się nie uda"
              Tak to ja micin, przedstawiam największą pesymistkę na tym forum, jeśli zajdzie
              potrzeba powiedzenia czegoś dołującego, to możecie na mnie liczyć....
              pzdr
              micin
              • Gość: vladip Re: nio tak IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:07
                pamiętaj że Murphy był optymistą ;)
                pzdr
                vladip
                • Gość: micin Re: nio tak IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:08
                  zajebistym.... (sorki za wyrażenie)
                  • Gość: vladip Re: nio tak IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:14
                    ;)
                    czarnowidz ma 2x większą radość kiedy spotka go cos dobrego..
                    pzdr
                    vladip
              • do~ Re: nio tak 14.09.02, 00:08
                Mamy tu pare osob do kolekcji z podobnym nastawieniem :-))))

Z mojego doswiadczenia wynika, ze jesli sie bardzo nie chce isc na jakas
                impreze to ona sie szczegolnie dobrze udaje. Albo jak sie malo oczekuje to sie
                duzo dostaje. Bedzie ok.
                Trzymaj sie i nie daj sie.
                Pozdr.
                • Gość: micin Re: nio tak IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:12
                  Mam nadzieję, ponieważ jest to dla mnie podwójny stres, jestem panną z odzysku
                  i cała rodzinka chce mnie swatać po raz wtóry. Boszeee, nie zniese tego...
                  • kropka. Re: nio tak 14.09.02, 00:35
                    grunt to rodzinka :) A niech Cie swatają! To przecież ich zmartwienie i ich
                    problem. A Ty kręć nosem i wybrzydzaj. Będą mieli dłużej zajęcie. A jak chcesz
                    zrobic rodzince na złość - to może nie likwiduj tych pryszczy :))))
                    miłej zabawy
                    • Gość: micin Re: nio tak IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 00:38
                      Siłą rzeczy chyba zrobię im na złość, bo te cholerne pryszcze i tak nie chcą
                      zniknąć...
                      • geograf :))) 14.09.02, 11:00
                        mogę się założyć, że za chwilę wejdzie tu Micin i powie, że wszystkie pryszcze zniknęły, włosy w nocy ułozyły się w jakąś fantazyjną formę, której każda inna kobieta pozazdrości, a paznokcie pomalowane na jakiś tam kolor wyglądają o wiele lepiej niż jakby były długie :))))))

pozdrawiam :)
                        • Gość: micin Re: :))) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 12:22
                          W zasadzie nie jest już tak źle:-))))
                          A jak tam z pogodą w Łodzi? Pada?
                          • geograf Re: :))) 14.09.02, 12:35
                            jest ziiiiiiimno:(
                            i padało:(

ale że zimno- nawet fajnie:) (tylko niech mi włączą ogrzewanie w bloku!!)

czekam na mróz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka