Gość: rufus71 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:39 oj ciezko bedzie ciezko.mam nzdzieje ze uda sie to wszystko zgrac i goszczu zostanie.viva ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Jak to kibice pana nie chcą? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 04.10.05, 20:58 99,9% kibiców bardzo Pana szanuje i jest Panu wdzięczna za to co robi Pan dla ŁKSu ŁÓDŹ.Udowodnimy to na meczu z Zagłębiem !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fasi6 Re: ŁKS nadal bez sponsora 04.10.05, 20:59 Panie Goszczyński! Chce Pana w ŁKS-ie każdy ełkaesiak! Ręczę głową!!! Niech Pan wróci i pokaże na co stać tę naszą pakę w tym sezonie! Wracamy do ekstraklasy!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajemniczydonpedro Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.orange.pl 04.10.05, 21:14 Szanowny Panie Danielu. Chetnie uslyszalbym co tak naprawde mysli Pan o tej sprawie. Od kilku dni ze szczegolnym zainteresowaniem obserwuje rozwoj wypadkow. Ze wzmozona intensywnoscia wertuje strony internetowe i obserwuje zawarte na nich forum. Wiem jedno, nie moze Pan zarzucic kibicom ŁKSu, ze nie chca Pana w klubie. Widzialem ich rozpacz w momencie, gdy oglosil Pan wycolanie sie z klubu. Widzialem jak odzyli, kiedy na lamach DŁ zrodzila sie nadzieja, ze ma pan zamiar przemyslec swa decyzje. Prosze przyjsc w piatek na stadion i zobaczyc co mysla kibice o czlowieku dzieki ktoremu ten klub jeszcze oddycha. Pozdrawiam i skladam wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: 5.6.2D* / *.braun.de 05.10.05, 09:38 w pelni podpisuje sie pod tym co napisal tajemniczydonpedro. W piatek musimy byc na stadionie!!!!! Trzymajmy sie!!!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacomir A co miasto zrobiło dla łodzkiej piłki????????? 04.10.05, 21:14 Miasto / czyt. urzędnicy miejscy, bez nazwisk bo i tak wszyscy wiedzą o kim mowa!;-))/ gotowi są przypisywac sobie zasługi i grzać się w cieple sławy gdy któryś z łodzkich Klubów coś osiągnie! Na codzień nieudolna współpraca i utrudnianie każdej najprostszej nieraz sprawy/ vide przykład wsółpracy tzw. urzędników z p. Bońkiem!!/ Władza wbrew temu co Pan prezydent K powiedział wcale nie jest przeźroczysta, jest mglista i wciąż szuka korzyści dla siebie! Pan Nowicki / chyba szef łodzkiego sportu juz wybiera się do warszawki na nowe stanowisko w nowym rządzie!/ co zrobił dla łódzkich Klubów poseł , szef komisji sportu p. Drzewiecki?? za czasów mistrza Polski Widzewa i ŁKS bywał na stadionach jako VIP.. później tak samo jak p. Tomaszewski zaczął rozglądac się za swoimi korzyściami /każdy niby ma rodzinę;-))/. Nadszedł czas " dla łodzi"...... wszystkie łodzkie kluby chylą się ku upadkowi a "NASI" posłowie wciąż błyszczą na arenie ogólnopolskiej igłęgoko gdzieś mają problemy Klubów z prowincjonalnej, drugoligowej Łodzi.. gratuluję dobrego samopoczucia panom z UMŁ , łodzkim posłom i innym , którzy powinni zabiegac o sponorów dla łodzkich Klubów, i wykorzystywać łodzką strefę ekonomiczną !! Kariera przed wami i nadal miejcie dobro łódzkiej piłki w głębokim poważaniu a gwarantuje , ze niedługo bedziecie mogli TYLKO WSPOMINAĆ!!! ?ŁKS_ MAnchester, Widzew Juventus itd. ;- (((((((((( jb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: A co miasto zrobiło dla łodzkiej piłki??????? IP: *.pkp.kielce.msk.pl 04.10.05, 21:48 popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomszczanin POWTÓRKA z Radomska IP: 212.51.203.* 04.10.05, 21:28 Identycznie było w R-sku jak sponsorem był p.Dąbrowski ... miasto zapomniało o POMOCY i zabrało inkaso z bazaru. Dąbrowski odszedł ... klub ŻYŁ na "kreskę", dług się powiększył a WYNIK jest znany ! Mam nadzieję,że TO nie spotka ŁKS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: POWTÓRKA z Radomska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:51 Do wszystkich EŁKAESIAKÓW - piątek g. 20sta - Estadio - Al. Unii 2 - ŁKS Łódź - Zagłębie Sosnowiec - obecność obowiązkowa! Dziękuję. Forza Ragazzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: POWTÓRKA z Radomska IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.10.05, 07:22 tylkoe niech te 1000 osób się nie zadepcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:48 brawo jacomir!! a Drzewiecki nie ma pojęcia o sporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatykŁKS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMANKA_HOOLS [...] IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.10.05, 07:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.lodz.mm.pl 05.10.05, 09:10 Goszczyński nie jesteś jedyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro nie z moich podatków! IP: *.rev.vline.pl 05.10.05, 09:12 Nie życzę sobie aby z pieniędzy podatników opłacać ŁKS!!! Mają tylu geniuszy w swoich szeregach to niech wykombinują kasę na swój ukochany klub-ik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobolinho Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 09:21 Akurat pomysl gazety z przekazaniem przez miasto 20000 zl na mecz Łksu jest mocno chybiony!!!!! Jesli miasto ma przekazac 20 tysi to niech tez przekaze na WidzeW, tam tez sie nie przelewa! Łódzki WidzeW Ole!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ŁKS nadal bez sponsora 05.10.05, 10:00 Akurat pomysl sobolinho przekazaniem przez miasto 20000 zl na mecz Widzewa jest mocno chybiony!!!!! Nawet grosz wam się nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:14 Goszczynski = Cimoszewicz "Ja cie tez prosze"! A moze jakas pielgrzymka na kolanach do p. Goszczynskiego aby laskawie zechcial zostac? Nie, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le figaro Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 10:40 lepiej pan uciekaj, Panie Goszczyński, ten stadion i tak się zaraz zawali, lepiej niech Pan idzie do Widzewa, tam jest troche mniej debili co nazywają siebie kibicami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:04 ojej!! ale LKS ma duzo kibicow!! a myslalem ze tylko 50-ciu co byli na derbach!! jak trwoga to do Goszcza!!pieknie kochacie swoj klub skoro 75% wchodzi na mecz przez plot!!to pewnie mysleliscie ze na Widzew tez tak sie wchodzi??ale ten Goszczynski niewdzieczny daje kase i jeszcze chce rzadzic !!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L2 Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:42 Brawo Panie Danielu ! Trzeba byc konsekwentnym i dotrzymywac danego słowa- inaczej nikt nie będzie Pana szanował..wcześniej kilka razy zmieniał Pan zdanie i doszło do sytuacji, gdy stado bezmózgich debili z "galerki" poczuło się na tyle mocne iż zaczęło rządzic klubem, a Pan był tylko "dojną Krową"..Jestem fanem ŁKSu ale również trzeźwo patrzącym człowiekiem i wiele razy dziwiłem się dlaczego Pan to ciągnie, wszyscy Pana w tym klubie robili w konia ( chociażby 1000 sprzedanych biletów-3 tysiące widzów...) Pozdrawiam i zyczę Panu konsekwencji w podjętej decyzji ! Odpowiedz Link Zgłoś
rex3 Re: SK niech rzadzi kibicami 05.10.05, 12:45 Szanowny Panie Danielu ! Niech Pan da im szanse poprawy. Niech SK przejmie odpowiedzialnosc administracyjo-karna, prawna i finansowa za zachowanie kibicow. Jesli beda burdy to niech solidarnie placa z wlasnej kieszeni za swoje wybryki. Skoro maja taka wladze to niech ja wykorzystaja do utrzymywania porzadku, w pelnym tego slowa znaczeniu. A Pan niech sie skoncentruje na utrzymaniu pilkarzy i pilce. Bo w tej chwili to brykaja jak chca, a kto inny placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamkiewicz Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.lodz.mm.pl 05.10.05, 14:37 goszczu zrobil co chcial i to jego sprawa mial prawo i niech juz nie wraca jezeli dal sie skorumpowac grupie lysych debili i co mecz dawal 500 zlotych to jalie on ma niskie morale a co by bylo jak by przyszli w 1 lidze po 1000 zlotych tez by dal swoja drogom jakich mamy kibicow skoro rozpieprzaja swoj klub od srodka plakac siue chce lks to nie kibice taka jest prawda nie jestem szowinista ale prawda jest taka ze organizacji musiny sie uczyc od innycn nawet nie chce mowic od kogo bo zaraz beda wyzwiska ale taka jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik bez laski!!! nie to nie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:57 jak chce odejsc to niech odchodzi i tak tylko szukal preteksru. no i to tchorz, ktory sie dal steroryzowac i placil bandytom ( jesli to prawda...). Odpowiedz Link Zgłoś
rex3 Re: bez laski!!! nie to nie!!!! 05.10.05, 15:17 Nastepny prymityw, zamiast dazyc do wyjasnienia kto ten haracz zadal, to sie wypina. Facet ma mnostwo spraw na glowie, jezdzi po swiecie i robi forse dla LKSu, a tu golodupiec mowi mu "bez laski". Trzeba wyjasnic kto za tymi gangsterskimi metodami stoi, czy ktos z SK LKS Lodz, czy zyczliwi z innego klubu czy tez jakies medy zupelnie nie zwiazane z futbolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatykŁKS Re: bez laski!!! nie to nie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:29 bujaj sie goszczynski,mamy cie gdzies ....!wynocha do glowna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: bez laski!!! nie to nie!!!! IP: *.retsat1.com.pl 05.10.05, 19:44 Kolego może powinieneś pisać posty o swoim podmiejskim klubie do spraw ŁKSu się nie wtrącaj i nie mąć wody. Jak by ci zależało na ŁKSie byś inaczej mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: bez laski!!! nie to nie!!!! 05.10.05, 20:47 zależy mi kolego na dobru Twojego klubu bo stanowi on część historii sportu łódzkiego tak jak i Widzew... Twoje podmiejskie kompleksy możesz sobie schować do swoich kieszonek. mąci wodę ten kto bzdury wymyśla na poczekaniu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
rex3 Re: ŁKS nadal bez sponsora 05.10.05, 15:00 A moze do tych prac porzadkowych zatrudnic kibicow, tych ktorzy placza, ze nie maja na bilet ? Dac kazdemu zarobic chociaz 100-200 zl na miesiac, to i kultura placenia i wchodzenia na mecz sie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek1908 Re: ŁKS nadal bez sponsora 05.10.05, 15:22 Panie Danielu nikt pana nie wyrzuca ze stanowiska sponsorongu druzyny .Tak piszą tylko ci co nie kibicują ŁKS-owi .My wszyscy kibice Łódzkiego klubu chcielibyśmy aby pan powrucił do druzyny.Bardzo prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:02 Wyrzucać ze stanowiska sponsorongu drużyny, powrucił Kolego naucz się ortografii i logicznego myślenia. Nie słyszałem jeszcze o przypadku, by ktoś wyrzucił sponsora ze stanowiska hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 16:19 Sadze ze lepeij bedzie jak LKS przestanie istniec..Lodz za biedna na wda kluby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:59 Nie wiem matołku czy wiesz, ale klub sportowy pod nazwą RTS Widzew został zlikwidowany w lipcu ubiegłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: ŁKS nadal bez sponsora 05.10.05, 17:45 historia piłkarska Widzewa istnieje od grubo ponad osiemdiesieciu lat i bez względu na formułki prawne są powody do dumy, w przeciwieństwie do prawie stuletniej historii ŁKS-u gdzie powody do dumy są epizodyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:12 Zawsze można pozaciągać długi, awansować do I igi, po czym oddać sekcję nowemu stowarzyszeniu, a wiadomo, że w I lidze jest już kasa z C+. a długów poprzednika można nie spłacać - nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: ŁKS nadal bez sponsora 05.10.05, 20:44 Ano, to przepis na sukces made in ŁKS? zwłaszcza teraz jest szansa na powtórkę z rozrywki dla Karolewiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulko de lorsz Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.toya.net.pl 06.10.05, 02:28 Można można ale sie trzeba śpieszyć nim prawo zmienią! Tym bardziej że główny etyk kraju po stronie ŁKS! No to macie rozwiązanie! Jak takie proste to do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 01:04 Pomysł "made by Widzew"... dla ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Zobaczymy za trzy miesiące............. IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.10.05, 18:54 Nawet jesli przyjąć że ten twój klubistnieje 80 lat ( to tak naprawdę tylko o 20 latach można mówić że dał się poznać ludziom.Przez 60 (!) lat nikt o nim nie słyszał.Pierwsi kibice jacy się na widzewie pojawili to byli kibice Łódzkiego Klubu Sportowego.Natomiast ŁKS to blisko 100 lat tradycji i dumy Łodzian.Tysiące wychowanków,w szczytowym okresie 42 sekcje sportowe. I ty mi pierniczysz o bylejakości klubu ŁKS.Stary to że my teraz mamy kłopoty( i to duże fakt) nie znaczy że za trzy miesiące RTS nie wpadnie w identyczne.i co wtedy powiesz? Oczywiście zażądasz pomocy Miasta i będziesz bluźnił na Prezydenta Łodzi.Tylko co to da.......... Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Zobaczymy za trzy miesiące............. 05.10.05, 20:41 marcinie, mówimy o powodach do dumy z sukcesów a nie samego faktu trwania... A czy o Widzewie można mówić tylko od ostatnich 20 lat..? (czyli przed 1985 rokiem nikt nie słyszał nic o Widzewie a dwa mistrzostwa Polski pięć vice, Puchar Polski europejskie puchary to tylko fakty prasowe rozumiem?)Wątplwa sprawa ja nie deprecjonuję powodów do dumy dla ŁKS-u. Chodziło mi tylko o repons do zawężonego postrzegania historii przez ano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam_to_gdzies Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:13 Goszczynski jak chce to niech sie buja i spada!po tym wszystkim nie bede chodzil na mecze Łks-u.ja bojkotuję,a ty? smiesza mnie hasla "idziemy wszyscy na mecz z zaglebiem".gdzie byliscie wczesniej?pytam sie,gdzie byliscie?zastraszylo sie kibicow i co z tego wyszlo,co?ja juz na Unii nie postawie nogi!!!urzadzam bojkot: nie idziemy na mecz z zaglebiem,bojkot bojkot!!! -"ja ide,a ty?" -JA OLEWAM I NIE IDE,TY ZROB TAK SAMO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly_elkaesiak Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:21 ja takze nie pojde na ten stadion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: ŁKS nadal bez sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 01:05 I słusznie, bo jesteś widzewiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Fanatik. Nie chcą !!!!!!! IP: 212.191.130.* 06.10.05, 09:06 wracaj do głowna wieśniaku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś