Dodaj do ulubionych

Piłkarze Widzewa zostali studentami

IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.10.05, 16:43
Ale gląby nie dosć ze im szkołe załatwili to jeszcze prywatna ,płacisz to
zdajesz itd,nie chce tu nikogo obrazać ale taki np Robert Sierant Studiuje
Medycyne a jest chyba w podobnym wieku waszych piłkarzy
Obserwuj wątek
    • dialog AZS Widzew Łódź 05.10.05, 18:46
    • Gość: Fargo Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami IP: *.lnet.pl 05.10.05, 19:00
      jak zwykle udez w stol, nozyce sie odezwa! Moze kochany przyjacielu powiesz mi
      jakie wyksztalcenie w takim razie ma ktorys z waszych innych dum?? Daleko nie
      bede szukal: M.Saganowski dosyc ze nie zdradzil was dla Legii to w dodatku nie
      ma nawet zawodowego wyksztalcenia. Nastepny przyklad to Ty! Tak wlasnie Ty!
      Niech zgadne jestes juz po medycynie, prawie i czym jeszcze? Proponuje Ci nie
      wypowiadac w takich tematach bo jestes troszke za krotki pietnastolatku :]!!!
      • Gość: Ano Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:07
        Trochę dalej pogrzebię:
        1. Stanisław Terlecki - magister historii w trybie dziennym
        2. Arkadiusz Klimas - architekt (studaia równiez dzienne)
        3. Rober Kozielski - doktor ekonomii.

A tak bajdełej, żeby prostoo kopnąć piłkę niekonieczne trzeba posiadać tytuł
        magistra.....
        • Gość: medyk Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 20:13
          Tomasz Wieszczycki - 4 albo 6 lat podstawówki... Marek Saganowski - niewiele
          więcej, z tego co mówili jego nauczyciele to ledwo przechodził do nastepnej
          klasy i to głównie dzięki telekonom z ŁKS-u i prośbom w stylu "wiecie,
          rozumiecie"... Same tuzy w tym ŁKS-ie. Zaś Sierant na medycynie??? Dobre, sam ją
          studiuję i jakoś nie obiło mi się o uszy, żeby Sierant ją studiową w swoim
          roczniku ani tym niżej. Zresztą to nierealne, zajęcia od rana, dużo nauki, nie
          pogodziłby jej z nauką.
          • Gość: leon Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami IP: 194.63.132.* 06.10.05, 02:14
            Z tego co słyszałem to ty ledwo zawodówkę skończyłeś więc się nie wypowiadaj o
            innych ośle.
    • Gość: kibic Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami IP: 83.16.165.* 06.10.05, 11:37
      Kibice ŁKS-u juz nie wiedzą jak rywalizować z Widzewem więc szukają
      pozaboiskowych spraw jak np. kto bardziej wykształcony, niedługo dojdzie kto
      przystojniejszy, i kto ma lepszą fryzurę albo ładniejszą dziewczynę ... hehe
      żalosne
    • eolson Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami 06.10.05, 14:22
      Pomysł bardzo dobry , w kategoriach reklamowo-marketingowych nawet znakomity .
      Ciekawe na ile wystarczy im zapału ? Mam nadzieje że nie pójdą w "naukowe" slady
      Pudzianowskiego , hehe :-)
      Powodzenia . Wobec rozwijającej się współpracy czekam na jakieś zniżki przy
      zakupie biletów dla studentów SWSPiZ
    • tingel-tangel Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami 06.10.05, 14:48
      Gość portalu: SSA napisał(a):

> Ale gląby nie dosć ze im szkołe załatwili to jeszcze prywatna ,płacisz to
      > zdajesz itd

Tę "uczelnię" skończył między innymi Waldemar Krenc - szef NSZZ "Solidarność"
      regiionu łódzkiego i prymityw w jednej osobie. Gdy AWS wygrał wybory, Krenc
      zapisał się na CKU (= Co Kto Umie) i już po upływie 2 lat z wykształcenia
      podstawowego miał średnie. Kolejne 3 lata i prymityw (ale z powiązaniami
      politycznymi) został magistrem ekonomii na Wyższej Społecznej. Ja żeby zdobyć
      takie samo wykształcenie, tylko żę uczciwą drogą (liceum dzienne + studia
      dzienne na UŁ) musiałem się męczyć 9 lat.
      • Gość: Ano Re: Piłkarze Widzewa zostali studentami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 01:26
        Jeszcze raz napiszę wyraźnie:

Do kopania piłki nie trzeba mieć wyższego wykształcenia. Jak dowodzą tego
        wspomniany tu Wieszczycki czy Ziober, troche ogłady nabranej za granicą
        spokojne wystarcza ze fakultety.

Kto mógł przypuszczać 20 lat temu, że Ziober będzie z taką swadą, bez błędów
        jezykowych komentować mecze ligi hiszpańskiej? I bez znaczenia jest że jest on
        eŁKSiakiem.

O ile mi wiadomo, rozum u piłkarzy jest dzielony wg innego kryterium niż
        przynależność klubowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka