Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Rafałem Niżnikiem

IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.05, 21:05
Piątek o 20, wszyscy na mecz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:52
      Bazarowcy a może mały bojkot.
    • Gość: Millwal FC Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:18
      rĘce pełne roboty-do piątku 14 plakatów zerwanych z autobusu:)
      • Gość: Stal Rzeszow Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.10.05, 04:16
        a ja wierze w wasz spadek
    • Gość: LIMANKA Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.10.05, 07:59
      bedziemy palić kukłe Goszcza!!!
      Wszyscy na mecz!!!!
      • Gość: olechow Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:36
        my bonka tez spalimy, tego rudego chu..... wszyscy na mecz
      • Gość: olej Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:38
        mózg Ci wypaliło, nie przychodz lepiej....
      • Gość: ciebie durniu..... Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.10.05, 11:07
        Ciebie durniu należałoby spalić.Bo zachowujesz się jak śmieć!
    • Gość: Widzewek Niżnik=kindzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 09:47
      w Łodzi tylko Widzew
      • Gość: ja Re: Niżnik=kindzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:30
        Nieprawda !!!! jest jeszcze Śródmieście Poleśie Górna Bałuty
    • Gość: FCP 10 tyś. hahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:50
      sk znowu opowiada bajki że przyjdzie 10 tyś. zaczeli wojne z goszczyńskim zaraz
      nie będzie kasy bo sprzeda się 1200 biletów i sk pójdzie pod kościoły z
      puszkami żebrać na chleb dla piłkarzy ( w świcie ndm już poczuli co to znaczy
      stracić sponsora )ale stamtąd przegoni ich kropek bo jego banda opanowała
      ten "rynek" dochodów i wtedy siad płaski do laski goszcza "o panie wróć", mogło
      być świeto na derbach a będzie pogrzeb -obym sie mylił- WIDZEW&RUCH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka