Gość: gyl IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.05, 21:05 Piątek o 20, wszyscy na mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seba Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:52 Bazarowcy a może mały bojkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Millwal FC Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 23:18 rĘce pełne roboty-do piątku 14 plakatów zerwanych z autobusu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Rzeszow Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 07.10.05, 04:16 a ja wierze w wasz spadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMANKA Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.10.05, 07:59 bedziemy palić kukłe Goszcza!!! Wszyscy na mecz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olechow Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:36 my bonka tez spalimy, tego rudego chu..... wszyscy na mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:38 mózg Ci wypaliło, nie przychodz lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciebie durniu..... Re: Rozmowa z Rafałem Niżnikiem IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 09.10.05, 11:07 Ciebie durniu należałoby spalić.Bo zachowujesz się jak śmieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewek Niżnik=kindzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 09:47 w Łodzi tylko Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Niżnik=kindzior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:30 Nieprawda !!!! jest jeszcze Śródmieście Poleśie Górna Bałuty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCP 10 tyś. hahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 11:50 sk znowu opowiada bajki że przyjdzie 10 tyś. zaczeli wojne z goszczyńskim zaraz nie będzie kasy bo sprzeda się 1200 biletów i sk pójdzie pod kościoły z puszkami żebrać na chleb dla piłkarzy ( w świcie ndm już poczuli co to znaczy stracić sponsora )ale stamtąd przegoni ich kropek bo jego banda opanowała ten "rynek" dochodów i wtedy siad płaski do laski goszcza "o panie wróć", mogło być świeto na derbach a będzie pogrzeb -obym sie mylił- WIDZEW&RUCH Odpowiedz Link Zgłoś