Dodaj do ulubionych

natchnione studentki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 20:25
Czesc.
Znowu zaczął sie sezon na natchnione studentki-denerwuje to was? Idą sobie
takie po dwie ,trzy znudzone życiem środkiem chodnika tuląc
segregator.Oczywiscie szare ludziki muszą z pokorą ustępowac im miejsca na
tym chodniku w ich drodze do pizzeri ,gdzie zamawiają dużą pizze i z tym
natchnionym wyrazem twarzy rozmawiaja o odchudzaniu.Tak one są bardzo
zmęczone tym wszystkim. Studenci tez nie lepsi,te ich luzne koszule i
obowiązkowe plecaki (wszyscy) i buty jakby wrócili z bieszczad.I tak co rok.
Obserwuj wątek
    • Gość: ppłk MO Re: natchnione studentki IP: *.piotrkow.net.pl 07.10.05, 22:04
      stódęci do nałóki. pisaże do piura. sjoniści do syjamu.

niech się święci 1 maja.

popieramy tow. wiesława i tow. moczara
    • Gość: adi Re: natchnione studentki IP: *.toya.net.pl 07.10.05, 22:52
      a co zazdrosny jesteś? o studentki czy studentów?
      • saczek1 Re: natchnione studentki 08.10.05, 16:37
        studentki są wporzo :D
    • piegusek1 Re: natchnione studentki 07.10.05, 23:08
      Dżizas!

Gdzie Ty takie indywidua spotykasz??
      Sama jestem studentką, mam całe mnóstwo koleżnek - studentek i kolegów -
      studentów i, uwierz mi, to najfajniejsi, najinteligentniejsi i najbardziej
      wartościowi ludzie w swojej grupie wiekowej.

Ale ulice nie są pełne jedynie "natchnionych...", jak je określasz. Z pewnością
      znajdziesz rozchichotane, puściutkie dziewczątka o bardziej przyziemnym stylu
      bycia, zapewne dla Ciebie znacznie mniej irytującym.

Pewnie, poziom studentów/tek też bywa zróżnicowany i zapewne ma to ścisły
      związek z uczelnią macierzystą.
      Zapewniam Cię jednak, że poziom rozmów studentek UŁ jest dość daleki od
      rozważań na temat odchudzania z kawałkiem pizzy w ręku.

Życzę lepszych doświadczeń z żakami.
      • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.10.05, 16:47
        piegusek1 napisała:

> Sama jestem studentką, mam całe mnóstwo koleżnek - studentek i kolegów -
        > studentów i, uwierz mi, to najfajniejsi, najinteligentniejsi i najbardziej
        > wartościowi ludzie w swojej grupie wiekowej.

i NAJBARDZIEJ ZAKOMPLEKSIENI, co widac po powyzszej wypowiedzi!
      • Gość: inkaska Re: natchnione studentki IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.10.05, 11:16
        bo ja wiem czy sa najinteligentniejsi.....podejrzewam ze wiecej czasu poswiecaja
        by zapic robaka niz nauce.....oczywiscie sa wyjatki
    • Gość: Student Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 13:18
      Pomysl, ze studentki i studenci znikaja na wakacje, za to dresiarzy czy inna
      cholote rozrabiajaca zwlaszcza w godzinach wieczornych i w nocy masz przez caly
      rok - to cie nie irytuje? I co masz do luznych koszul, plecakow czy butow do
      chodzenia po gorach? Jak ktos lubi, niech chodzi! A moze twoja niechec bierze
      sie z tego, ze jakas studentka z segregatorem po prostu "wyjechala" ci z bara
      az sie zakreciles dookola wlasnej osi i do tej pory sie kiwasz, co, kiwaczku? ;-
      )
      • hermina5 Re: natchnione studentki 08.10.05, 13:44
        Buty do chodzenia po górach są cholenie drogie. Na żadne buty w życiu nie
        widałam tyle , co na te cholerne wibramówki:) Ale są super :) I to tyle mam do
        powiedzenia na ten temat:)
        • Gość: blurrka Re: natchnione studentki IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 08.10.05, 13:48
          gdzie student może nosic ksiazki jak nie w plecaku - w ceratowej torbie w
          krate??
      • Gość: zlodziej Re: natchnione studentki IP: *.lodz.mm.pl 09.10.05, 15:00
        > A moze twoja niechec bierze
        > sie z tego, ze jakas studentka z segregatorem po prostu
        > "wyjechala" ci z bara az sie zakreciles dookola wlasnej osi
        > i do tej pory sie kiwasz, co, kiwaczku? ;-)

coz za uszczypliwosc
    • Gość: Klara Re: natchnione studentki IP: *.toya.net.pl 08.10.05, 13:54
      lol
      • Gość: gienio Re: natchnione studentki IP: *.astral.lodz.pl 08.10.05, 15:08
        Masz cos do studentów ? Moze dlatego ze byles za glupi zeby nim zostac ?:D
    • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 08.10.05, 16:21
      Post - dobry, odpowiedzi - zenujace (i o to tez pewnie chodzilo autorowi,
      pogratulujcie sobie)
      • Gość: agga Re: natchnione studentki IP: *.toya.net.pl 08.10.05, 16:34
        Odpowiedzi studentow tfuu pseudostudentow sa naprawde zenujace. Kompletny brak zrozumienia tekstu oraz brak logicznego myslenia. Fabryki magistrow pracuja pelna para.
        • piegusek1 Re: natchnione studentki 08.10.05, 16:40
          Gość portalu: agga napisał(a):

> Odpowiedzi studentow tfuu pseudostudentow sa naprawde zenujace. Kompletny
          brak
          > zrozumienia tekstu oraz brak logicznego myslenia. Fabryki magistrow pracuja
          pel
          > na para.

Podziel się proszę swoją interpretacją skoro uważasz, że post taki logiczny i
          tyle kryje między wierszami.
        • Gość: bumbum Re: natchnione studentki IP: *.toya.net.pl 08.10.05, 16:48
          Agga :-) Tu procz myslenia trzeba wykazac sie pewnym poczuciem humoru, ktore w
          tym wieku jeszcze nie wystepuje. Szczegolnie u "naj..., naj i
          najinteligentniejszych" w swojej grupie wiekowej :-)))))))))))
      • sziwan Re: natchnione studentki 19.10.05, 10:19
        A w ryj chcesz? Natchnieni studenci i studentki. ;-DDD
        • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 19.10.05, 10:44
          No
    • Gość: 667 Re: natchnione studentki IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.10.05, 17:48
      Drogi Kiwaczku.

Polecam więcej mleka, mniej ciasteczek. Skończ też oglądanie Wilka i Zająca.
      • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 08.10.05, 19:05
        To bardzo dojrzale
        • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:55
          Odpowiedzi sa takie jaki post. A post jest wyssany z palca, wiec musimy
          niestety znizyc sie do poziomu autora, ktory go napisal. Swoja droga, skad ow
          autor wie, ze te dwie czy trzy panny z segregatorami to studentki? Sledzil je w
          drodze z pizzerii na uczelnie? A moze to czlonkinie Samoobrony skoro tak
          skutecznie blokuja chodnik? Ale OK, zakladajac, ze to studentki, to chyba
          jednak nie wszystkie sa takie - nie generalizujmy! Mysle, ze o wiele bardziej
          denerwujace jest to, ze nie mozna sie czuc bezpiecznie na ulicy, zwlaszcza po
          zmroku, gdy w bramach, na lawkach czy w parkach pelno jest pijanej choloty. Ze
          wszystkie budynki, nawet te przed chwila odnowione, sa pomazane. I nie
          rozumiem, o co chodzi z tymi butami do chodzenia po gorach, luznymi koszulami i
          plecakami. A ile osob chodzi w takim ubraniu i nie studiuje? Czy to wyzej
          wymieniony stroj w przypadku studentow i segregator w przypadku studentek to
          jakis identyfikator przynaleznosci?

Natomiast jesli J.S. uwaza, ze post, ktory rozpoczal te dyskusje jest taki
          wspanialy, ma jakas ukryta prawde, to niech nas oswieci, biednych studentow
          zapatrzonych w gorskie widoki i witryny w pizerii.
          • Gość: 667 Re: natchnione studentki IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.10.05, 12:36
            J.S. napisał ociekający poczuciem humoru i zdrową ironią post. Post godzien, a
            wręcz deklasujący naszą kabaretową mierzwę przeglądów i festiwali. Trzeba
            docenić te krótkie chwile zderzeń z intelektualną wyżyną, polotem i kondensacją
            form wypowiedzi godną Jamesa Joyca.
            • piegusek1 Re: natchnione studentki 09.10.05, 12:56
              Niniejszym w Pańskich postach wciąż mamy przerost formy nad treścią, Szanowny
              667...:-(
              • piegusek1 Re: natchnione studentki 09.10.05, 12:59
                piegusek1 napisała:

> Niniejszym w Pańskich postach wciąż mamy przerost formy nad treścią, Szanowny
                > 667...:-(

To było do bumbum i J.S rzecz jasna...:/
                • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 09.10.05, 16:53
                  piegusek1 napisała:

> piegusek1 napisała:
                  >
                  > > Niniejszym w Pańskich postach wciąż mamy przerost formy nad treścią, Szan
                  > owny
                  > > 667...:-(
                  >
                  > To było do bumbum i J.S rzecz jasna...:/

dobrze ze chociaz twoi znajomi studenci sa najinteligentniejsi, bo tobie to cos
                  nie idzie
          • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 09.10.05, 14:52
            Post jest zwyczajnie zabawny, a wiekszosc odpowiedzi to fochy, z czego czesc
            przeintelektualizowana. A ja sam jestem studentem, zeby nie bylo.
            • hermina5 Re: natchnione studentki 09.10.05, 15:13
              Odpowiedzi lub fochy(wybierz co wolisz, gdyż to z konstrukcji wynika) to
              przeintelektualizowane grymasy, a post jest zwyczajnie zabawny, w odrożnieniu
              od niezwykle zabawnych ... - tak to brzmi po naszemu...
              Nie chcę sie czepiac, ale jak ze słownikiem wyrazów obcych to choc poprawnie,
              jak student w górach z pizzą:P Zresztą ja tam panie ino asenizuję pizzę z
              trotuaru po hordach studetów, to mi bycie enfant terrible wybaczta,hej! z
              taktem to ci u mnie bardziej na 3/8 niż 1/2.
            • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 06:54
              Ojej, ale ten post jest zabawny, ha, ha, ha, ha! Mozna peknac ze smiechu, po
              prostu szczyt finezji komika estradowego!
              A moze te fochy tez potraktuj z przymrozeniem oka! O moze dla ciebie sa
              takie "przeintelektualizowane", bo jestes studentem lopatologii, co? Jesli w
              ogole jestes...
              • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 17:09
                > Ojej, ale ten post jest zabawny, ha, ha, ha, ha! Mozna peknac ze smiechu, po
                > prostu szczyt finezji komika estradowego!

Zawsze mozesz czytac posty big_newsa

> O moze dla ciebie sa takie "przeintelektualizowane", bo jestes studentem
                lopatologii, co

To tez jest z przymrUzeniem oka czy mam sie obrazic?

> Jesli w ogole jestes...

Owszem jestem, V rok IiE na UŁ, szczyce sie srednia powyzej 4.75 i znakomitym
                poczuciem humoru
                • Gość: Zdanka Re: natchnione studentki IP: *.4web.pl 10.10.05, 17:30
                  W zasadzie nie powinnam sie wypowiadac, aczkolwiek inteligencja a średnia do
                  stypendium to dwie inne rzeczy:)
                  • Gość: Zdanka Re: natchnione studentki IP: *.4web.pl 10.10.05, 17:36
                    No i przyznam szczerze, ja tam nic nie mam ani do studentek,ani do studentów,
                    wolę to, niż jakby od pażdziernika nastepował nagły napływ do Łodzi hip-
                    hopowców udajacych prawdziwego murzyna z Bronxu (* ) ,potykających sie o
                    własny krok i noszacych za sobą ławkę wszędzie, w myśl zasady:

siedzę z ziomami na ławce,
                    każdy z nas sztachnął po trawce

(*) prawdziwy murzyn z Bronxu - niepoprawne okreslenie Afroamerykanina z tej
                    samej dzielnicy, prawdziwy odróżnia narodowy kolor skóry od częstych wizyt w
                    soliarium u podrabianych
                    • Gość: gienio Re: natchnione studentki IP: *.astral.lodz.pl 10.10.05, 20:21
                      masz jakis problem z hiphopwcami ? a moze z pseudo-hiphopowcami ? bo w lodzi
                      najwiecej tych drugich (no wiesz bluza z napisem hooligan lub pitbull)
                      oczywiscie szkodza oni wizerunkowi (w tym mojemu) normalnych przedstawicieli
                      tejże kultury :D
                      • Gość: Zdanka Re: natchnione studentki IP: *.4web.pl 10.10.05, 20:40
                        Wiesz, ja mam tyle problemów ze wszystkim, że być moze i z hip-hopowcami mam
                        problem:)))))))
                  • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 17:37
                    No coz - jesli masz mozliwosci to zrob sonde, czy na IiE jest tak latwo. Ale
                    watek nie o tym wlasciwie
                    • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 18:10
                      Wszystkowiedzacy J.S. ze wspanialym poczuciem humoru tak wysokim jak twoja
                      srednia. Za pewne tyle wiesz, ile zjesz, a zachowujesz sie, jakbys pozjadal
                      wszystkie rozumy. Nikogo tu nie obchodzi twoja srednia, wiec sie nia nie chwal,
                      bo nawet nie wiadomo czy to prawda. Ale zanim mi zarzucisz, ze nie mam poczucia
                      humoru i twoja wypowiedz powinienem traktowac z przymruzeniem oka, pragne cie
                      poinformowac, ze swietnie sie bawie czytajc posty takich jak ty i kolezka
                      kiwaczek.
                      • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 18:35
                        > zachowujesz sie, jakbys pozjadal wszystkie rozumy

Zbyt daleko idace wnioski

> Nikogo tu nie obchodzi twoja srednia

j.w.

> bo nawet nie wiadomo czy to prawda.

Ale jednak cie zaintrygowalo, hoho

> Ale zanim mi zarzucisz, ze nie mam poczucia humoru

Nie ma potrzeby, juz to zrobilem

> swietnie sie bawie czytajc posty takich jak ty i kolezka kiwaczek.

A to akurat jest nieprawda.

Dowidzenia
                        • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:21
                          Gdybys mial w sobie troche samokrytycyzmu i potrafil spojrzec na siebie z boku
                          to zobaczylbys kolesia pekajacego od pozjadanych rozumow. Swiadczy o tym chocby
                          fakt i z gory zakladasz, ze nie bawie sie dobrze czytajac twoje wypociny albo
                          ze zaintrygowala mnie twoja wyssana z palca srednia, ktora sie zaslaniasz
                          probujac (nieudolnie) zrobic wrazenie na osobach bioracych udzial w dyskusji. A
                          o tym, ze mam poczucie humoru i to nie mniejsze od twojego, nie mam zamiaru cie
                          przekonywac, bo jak ktos jest upartym, zadufanym w sobie oslem, to juz sie go
                          nie zmieni. Do widzenia!
                          • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 21:09
                            > twoja wyssana z palca srednia

Nieprawda!!! Przepros mnie
                            • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:16
                              A z jakiej racji? Smieszny jestes, koles!
                              P.S. Tylko na tyle cie stac? Na zadanie ode mnie przeprosin? Troche malo jak na
                              tak wysoka srednia...
                              • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 21:25
                                Popatrz sobie teraz na swoje posty kierowane do mnie. W kazdym wlasciwie
                                probujesz mnie wyszydzic albo obrazic. Nie wczuwaj sie tak. Dystansu ci
                                brakuje, co potwierdza zreszta sluszne zalozenie, ze post autora watku cie
                                dotknal. Zycze milego popoludnia
                                • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.10.05, 21:52
                                  wlasnie Green Debil o co ty sie wlasciwie ciskasz tak ?? moze mu tej "wyssanej
                                  z palca" sredniej zazdroscisz ? moze pasujesz do wizji studenta ktora kiwaczek
                                  nakreslil? no jak to jest? zastanow sie nad soba bachorze
                                  • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:10
                                    Nastepny madrala! Nie znam nawet goscia i po cholera mam mu zazdroscic
                                    sredniej? Ja nie upubliczniam swoich wynikow w nauce, a moze akurat jest wyzsza
                                    od tej, jaka ma J.S., bo to tu nie ma nic do rzeczy.

Nie ciskam sie, jak to ujales, tylko zalamuje rece, ze w naszym kraju zyja
                                    takie typki jak ty na przyklad. Poza tym nie lubie generalizowania i szukania
                                    dziury w calym - bo to akurat pasuje do wiadomosci kiwaczka. Nie wszyscy
                                    studentki i studenci, sa tacy, jak on nakreslil w swoim poscie, zboczencu! I
                                    nie mow do mnie "bachorze", szczylu! ;-)
                                • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:58
                                  I znowu "Pan-Wszystkowiedzac-J.S. probuje udowodnic, ze wie najlepiej, kto co
                                  mysli, np., ze brakuje mi dystansu i ze strasznie przezywam to, co napisal
                                  jakis tam kiwaczek. Jakbym sie przejmowal, to bym nie wchodzil na to forum i
                                  nie odpowiadal na twoje posty. A tymczasem prawda jest taka, ze zagladam tu
                                  sobie od czasu do czasu, by popatrzec jakie to rewelacje i madrosci wypisal tym
                                  razem tajemniczy J.S., prawdziwy "mastermind" ze srednia, ktora ma wszystkich
                                  studentow powalic na kolana. A ubaw mam przy tym naprawde niezly!
                                  • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.10.05, 00:02
                                    > prawdziwy "mastermind" ze srednia

Oj boli cie to matole
                                    • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 06:43
                                      A ciebie nie stać na nic innego tylko prymitywne wyzwiska.
                                      • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.10.05, 09:38
                                        ciebie za to stac na wyszukane wyzwiska, i co, niby lepszy ode mnie jestes z
                                        tego powodu tak ?? spadaj nudziarzu zakompleksiony bo przeczysz sam sobie co
                                        chwile i tylko sie pograzasz
                                • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:04
                                  A poza tym - cos ty taki wrazliwy? Ty mnie mowisz o dystansie, a obrazasz sie o
                                  byle co, zadasz ode mnie przeprosin. Nie potrafisz po prostu zniesc krytyki
                                  swojej osoby. To, ze ty uwazasz sie za wielce inteligentnego goscia z poczuciem
                                  humoru nie oznacza, ze tak jest naprawde. Troche wiecej pokory zycze!
                                  • barracuda7110 Re: natchnione studentki 10.10.05, 23:10
                                    Wyluzujcie :). Umówcie się na piwo :).
                                  • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 23:41
                                    I dalej sie stresujesz... A to "przepros mnie" to byl sarkazm
                                    • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 06:47
                                      Teraz sie sarkazmem zaslaniasz... Wiec doszedles do litery "s" w slowniku...
                                      Brawo! Wertuj go dalej, moze znajdziesz jakies inne ciekawe slowa, ktore
                                      wstawisz na forum jak wreszcie sklecisz jakis post. A fakt, ze ciagle
                                      powtarzasz bzdury o moim "stresowaniu sie" swiadczy tylko o tym, ze sam nie
                                      potrafisz podejsc do moich odpowiedzi z dystansem.
                                      • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 11.10.05, 09:33
                                        > Teraz sie sarkazmem zaslaniasz...

Nie zaslaniam sie, a ty udowodniles, ze wszystko bierzesz na serio i do siebie.

> Wiec doszedles do litery "s" w slowniku... Brawo!

A ty dalej swoje "wrzuty" uskuteczniasz i przeczysz swojemu rzekomemu
                                        dystansowi do sprawy.

NARA
                            • Gość: blurrka Re: natchnione studentki IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 10.10.05, 23:56
                              Gość portalu: J.S. napisał(a):

> > twoja wyssana z palca srednia
                              >
                              > Nieprawda!!! Przepros mnie

no przeproś go! a jak nie przeprosisz to znaczy, ze nie jestes studentem! a tak
                              jestes to z niska srednia!!!

• barracuda7110 Re: natchnione studentki 10.10.05, 19:51
                          Bardziej się nie dało posta pokroić?
                          • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 21:10
                            > się

Nie ;)
                            • barracuda7110 Re: natchnione studentki 10.10.05, 22:37
                              Cienki jesteś ;)
                              • Gość: OPENSOURCE Re: natchnione studentki IP: *.lodz.mm.pl 10.10.05, 22:40
                                LINUKS
      • Gość: 1986 Re: natchnione studentki IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 21:47
        Przepraszam, o co właściwie chodzi w tej dyskusji, bo ja się pogubiłem szczerze
        mówiąc... kto tu na kogo wrzuca i za co? oświećcie mnie...

Ale tak na serio: to jest niesamowite - żeby jeden mały post o niczym wywołał
        taką lawinę kłótni.. to sie powinno jakoś socjologicznie zbadac, bo to chyba
        tylko my Polacy tak potrafimy :D

PS. Przyznajcie, że strasznie męczące jest czytanie pyskówki w
        takiej "intelektualnej" wersji, ze zdaniami typu: "styl Twoich wypowiedzi jest
        żenujący", "nie będę zniżać się do Twojego poziomu", "pominę milczeniem te
        uszczypliwości"... już lepiej, jak się ludzie mięsem okładają! :D pozdro
    • Gość: elf Re: natchnione studentki IP: *.toya.net.pl 09.10.05, 17:28
      i znów kolejny głupawy post o niczym.To takie typowo polskie, posiedzieć,
      pokrytykować i ponarzekać. Ty pewnie nie lubisz studentów bo jesteś dresiarzem
      w dresie szeleście, fujjjjjj
    • evonka Re: natchnione studentki 10.10.05, 15:12
      eee, mnie nie denerwuje... nie masz na co energii zużywać??? studenciaków w
      ubrankach bieszczadzko-yapowych jest proporcjonalnie do tych odstrzelonych w
      bucikach w szpic.. a szare studentki niebawem założą kolorowe szliki i zaczną
      gadać o tym, że jednak przybrały na zimę i czas pomyśleć o nadchodzącym sezonie
      bikini..
      tak więc, droga uszata kukiełko, nie ma chyba sie czym denerwować...
      • Gość: blurrka Re: natchnione studentki IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 10.10.05, 17:58
        z glupiego posta wywiazala sie jeszcze glupsza dyskusja!:D W sumie denerwuje
        mnie tylko kolega J.S., ktory uwaza, ze wysoka srednia na IiE swiadczy
        niezaprzeczalnie o jego inteligencji. Niestety, wskaznik poziomu sredniej
        rosnie odwrotnie proporcjonalnie do poziomu poczucia humoru ( najczesciej ).
        pzdr
        • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 18:38
          > denerwuje mnie tylko kolega J.S., ktory uwaza, ze wysoka srednia na IiE
          swiadczy niezaprzeczalnie o jego inteligencji

Niezaprzeczalnie to nie, ale w moim konkretnym przypadku to i owszem. Alescie
          sie uczepili!

> Niestety, wskaznik poziomu sredniej rosnie odwrotnie proporcjonalnie do
          poziomu poczucia humoru

Zbuduj model, ktory opisze to nieprawdopodobne zjawisko. Albo ja to lepiej
          zrobie, skoro juz jestem kujonem bez poczucia humoru
          • Gość: Storming Eagle Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:28
            Zamiast budowac jakis tam model, postaw sobie pomnik, a na scianach swojego
            pokoju umiesc lustra i kserowki indeksu z ocenami skladajacymi sie na twoja
            wspaniala srednia, bys mogl podziwiac siebie, swoja wysoka inteligencje i
            wspaniale poczucie humoru.
            • Gość: Zdanka Re: natchnione studentki IP: *.4web.pl 10.10.05, 20:34
              A na górze światełko oswietlajace nieustannie we dnie i w nocy gipsową figurkę
              łaskami darzacej NMP, opiekunki wysokiej sredniej. Na niebiesko oczywiście:)
              Ladnie by to wyglądało;)))))
              No trochę krzywego wdzięku jest w tym wątku:))))))Zaraz ktośpowie, że mam
              problem z katolicyzmem:))))))))))
              • Gość: zjadacz czaszek Re: natchnione studentki IP: *.lodz.mm.pl 10.10.05, 22:23
                > No trochę krzywego wdzięku jest w tym wątku:))))))Zaraz ktośpowie, że mam
                problem z katolicyzmem:))))))))))

ku.r.wa mac
                ale zalosne sa te ":))))))))))" ktore uskuteczniasz
                to tak wyglada ze widac ze wypowiedz dotknela ofiare, i wlasnie robi ta dobra
                mine do zlej gry i wpierdziela takie chamskie wielkie usmiechy, zeby uzmyslowic
                ze wcale sie nie obrazil/wkurzyl/itp i ze go to "bardzo bawi" i wszystko
                zlewa :>
                • Gość: Zdanka Re: natchnione studentki IP: *.4web.pl 11.10.05, 08:44
                  Ofiarę czego?:) Kryzysu? Wojny atomowej? Narkotyków?
                  Człowieku rozluznij się , bo zyłka peknie i kolejny pomnik sepulkralnej
                  krzywizny przybedzie w miejscu wiecznego odpoczynku:) Da ciebie mogę być
                  idiotką , głupią jak pokrywka od beczki , jesli tylko sprawi Ci to
                  radość :))))))):P Proszę , jestem:)Wypowiedż (nie wiem jaka?) dotknęła ofiare (
                  nie wiem czego? Już zadowolony? To miłe.
                  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: zj Re: natchnione studentki IP: *.lodz.mm.pl 11.10.05, 11:46
                    za glupia zeby sie obrazic
                    • Gość: zjadacz czaszek Re: natchnione studentki IP: *.lodz.mm.pl 11.10.05, 11:51
                      kur.wa ucielo mi nick
            • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 10.10.05, 21:08
              Zastanawialem sie przed napisaniem swojego posta, jakie efekty spowoduje
              wzmianka na temat sredniej, i sa nawet lepsze niz myslalem. Jestescie fajni.
    • Gość: Maryla Re: natchnione studentki IP: *.orange.pl 10.10.05, 19:38
      A ja lubie te klimaty odkorowanych studentek i studentow. Sama taka bylam:-)
      calkiem niedawno:)))

Maryla
      • Gość: kiwaczek Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:20
        witam serdecznie
        dziękuje za odpowiedzi i te z humorem i te bardziej gburowate.
        oczywiście wole natchnione studentki snujące się po ulicach łodzi, niż meneli
        stojących po bramach. tak tylko sobie napisałem, bo czasem nieźle się muszę
        nakiwać idąc ulicą żeby gdzieś dotrzeć na czas:>
        więcej uśmiechu studenci bo jak nam taka gburowata młodzież wyrośnie to już w
        ogóle smutno będzie
        pozdrawiam
        kiwaczek
        • Gość: Bart Re: natchnione studentki IP: *.mnc.pl 10.10.05, 23:46
          Mówisz jakbyś nigdy nie widział menela z segregatorem albo studentki w bramie;)
    • lea o przerpraszam!!! 10.10.05, 20:39
      ja nie mam segregatora tylko teczke. poza tym student to z założenia ma ciężkie
      zycie i nigdzie mu się nie spieszy!!!
    • Gość: Zdanka Re: natchnione studentki IP: *.4web.pl 11.10.05, 08:50
      Przepraszam , ale musze to napisać z ranka. Watek mógł być jednym z
      najsmieszniejszym na tym forum, jaki czytałam. Zamienił sie w obrzydliwą
      przepychankę, pełną chamstwa i obrzydliwości, tak mniej wiecej wygląda łódzka
      ulica, gdzie każdy zagryzł by drugiego za spojrzenie. Jesli ludzie na oko w
      wieku lat 20-kilku mają takie podejście do siebie i innych to pozostaje
      współczuć.

Podpisano: tępa blondyna z tipsami w różowej mini i z yorkiem z kokardką
      zamiast segregatora :P
      • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.10.05, 11:44
        podziekuj green debilowi, strasznie podskakuje i nic nie kuma
      • Gość: zboczeniec Re: natchnione studentki IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.10.05, 11:48
        Watek mógł być jednym z
        > najsmieszniejszym na tym forum, jaki czytałam. Zamienił sie w obrzydliwą
        > przepychankę, pełną chamstwa i obrzydliwości

i bardzo dobrze, dzieki temu widac jakie to zakompleksione obrazalskie i dajace
        sie zmanipulowac towarzystwo, sami sobie wystawili doskonale swiadectwo o
        ktorym sie nawet autorowi watku nie snilo

BRAWA
        • Gość: Green Devil Re: natchnione studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:47
          Szkoda na was czasu, madrale z kompleksami, odwazne i wyszczekane tylko przed
          komputerem, gdzie w pocie czola wymyslacie "inteligentne i zabawne posty"
          i "wielce dowcipne" odpowiedzi. Dobrej zabawy zycze, zwlaszcza przy ocenianiu,
          czy ktos ma do was dystans czy nie! A trzeba dystans zachowac, bo jedzie od was
          glupota i wymuszonym humorem na kilometr... Adios, wieszcze od siedmiu bolesci!
          • Gość: J.S. Re: natchnione studentki IP: 195.69.82.* 11.10.05, 17:22
            > Szkoda na was czasu

Co konsekwentnie udowadniasz plodzac kolejne posty

> odwazne i wyszczekane tylko przed komputerem

Nie masz podstaw by uzywac slowa "tylko" w tym zdaniu
    • apples Re: natchnione studentki 12.10.05, 19:15
      No fakt, masz rację, żenada.
      • sccyzor Re: natchnione studentki 19.10.05, 21:40
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29088
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka