wij_drewniak 10.10.05, 16:42 Jeśli na karcie do głosowania postawię znak x obok nazwiska Donalda Tuska, a obok nazwiska Lecha Kaczyńskiego napiszę "spieprzaj, dziadu!", to czy mój głos będzie ważny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 16:52 spieprzaj drewniaku Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 10.10.05, 16:54 chyba nie uchwyciłaś powagi i doniosłości mojego pytania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywaciarz. Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 17:26 Tusk by Cię pochwalił za taki czyn. Powiedziałby : "dzięki dłewniaku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:31 A tak na poważnie. Będzie ważny na Tuska jeśli ten dopisek będzie tak zrobiony aby ani jedna kropeczka nie wchodziła w kratkę Kaczyńskiego. Taka kratka raza. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 10.10.05, 17:49 Dokładnie tak. Nieco podobne przypadki były w mojej komisji i komisji obok. U mnie był glos na Kaczora, a reszta nazwisk skreślona - GŁOS WAŻNY. W komisji obok: Ktos zaznaczył X obok Kaczora i skreslił Donalda, ale dosłowni na milimetr mazak wszedł w kratkę i GŁOS NIE WAŻNY Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 12.10.05, 00:44 Hmm, to dziwne, bo jak patrzyłem kiedys na stronie PKW to wydawało mi sie, ze na karcie do głosowania nie może byc nic, oprócz jednego krzyżyka, aby głos był uznany za ważny Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 12.10.05, 08:58 > W komisji obok: Ktos zaznaczył X obok Kaczora i skreslił Donalda, ale dosłowni > na milimetr mazak wszedł w kratkę i GŁOS NIE WAŻNY Gdyby nie spali na szkoleniu to wiedzieliby czemu popełnili błąd. Gdybyś ty nie spał - wiedziałbyś że nie ma za co ich chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 12.10.05, 09:01 PS - opieram się na interpretacji Pani Sędzi z Okręgowej Komisji Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 10.10.05, 17:58 Och och, panna Pisia się oburzyła :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Alisia pisia do sedesia (społecznego) IP: *.toya.net.pl 11.10.05, 22:24 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Wij się wije:) 12.10.05, 09:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=30212628 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius :-p 12.10.05, 14:14 A czy ja mówię że to argument:)? Swoją drogą, wątek pożyteczny, bo sam mam ochotę tak zrobić :D Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: :-p 12.10.05, 14:24 > Swoją drogą, wątek pożyteczny, bo sam mam ochotę tak zrobić :D A no bo wije bywają pożyteczne ;)) robale.pl/index/2/106 Odpowiedz Link Zgłoś
pafnucy79 Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 12.10.05, 21:53 Wązny, nieważny, a czy to ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważny Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? IP: *.piotrkow.net.pl 12.10.05, 21:58 jak chcesz parchu głosować na tego antypolskiego szowinistę to lepiej dopisz całą międzynarodówkę na karcie do głosowania. jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Czy mój GŁOS będzie WAŻNY? 12.10.05, 22:09 ooo znalazł sie ... piotrkowski... pfff Odpowiedz Link Zgłoś