kobieta_na_pasach 24.01.07, 14:24 srednio co jeden post musze sie logowac, bo mnie wywala. ktos mi tu radzil,zebym sie w(yw)alila i zaraz to chyba zrobie. ps.mam nadzieje,ze doceniacie to,ze co chwila musze sie sla was logowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: wywalam sie 24.01.07, 14:25 ponoć wywalenie cookies i zamknięcie i ponowne otwarcie przeglądarki czasem pomaga. Pewnie plucie przez lewe ramię też... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wywalam sie 24.01.07, 14:28 alpepe napisała: > ponoć wywalenie cookies i zamknięcie i ponowne otwarcie przeglądarki czasem > pomaga. Pewnie plucie przez lewe ramię też... czy kukis to ciasteczka? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wywalam sie 24.01.07, 14:31 alpepe napisała: > ta to jak mam te ciasteczka zlikwidowac? Odpowiedz Link
alpepe Re: wywalam sie 24.01.07, 15:42 ja mam fireofxa, to w narzędziach mam "wyczyść prywatne dane", w IE to wejdź w dysk c,l windows, potem znajdź katalog Cookies, wejdź, ctr+A i Delete. Odpowiedz Link
onlyju Re: wywalam sie 24.01.07, 14:26 mię też wywala. z trudem to znoszę, ale twardym trzeba być. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wywalam sie 24.01.07, 14:29 onlyju napisała: > mię też wywala. z trudem to znoszę, ale twardym trzeba być. he he. to jest juz nas dwie na froncie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a jeszcze moj dysk dynda sobie..... 24.01.07, 14:30 wlasciwie nie moj tylko kompa , z boku, na jednym druciku, wiec tym bardziej moje poswiecenie docencie. wali sie sprzet, oj wali.... Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: wywalam sie 24.01.07, 14:57 zainstaluj se mozillę, lepiej chodzi Odpowiedz Link