Gość: LoLa IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 20:44 W którym lokalu w Łodzi, Waszym zdaniem można spotkać fajnych facetów z klasą, takich po 26 roczku życia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hara Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) IP: *.homeip.net 10.10.05, 20:49 w kabarecie <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) 10.10.05, 20:54 tacy faceci, jesli sa fajni, to siedza w domach i gotuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) IP: *.mnc.pl 19.11.05, 23:08 Z klasą? A to chyba w szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) 19.11.05, 23:31 Kurcze, pasuję do opisu jak ulał. Z tym, że raczej ciężko mnie spotkać w knajpie, poza porą obiadu który zjadam w okolicach pracy (wtajemniczeni wiedzą). A poza tym, faktycznie - można mnie spotkać w domu jak gotuję :) Ale oczywiście życzę powodzenia w poszukiwaniu. ;) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ejże, ejże... 20.11.05, 00:03 my dear Yaa, nie myśl, że tylko Ty pasujesz do tego opisu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: ejże, ejże... 20.11.05, 00:22 Ależ nigdy w życiu, Zameczku. Jakże mógłbym o Tobie zapomnieć :) Może jestem skromny w sposób, powiedzmy, umiarkowany, ale z pewnościa daleko mi do egocentryzmu :) Facetów po 26 roku zycia i to w dodatku fajnych jest cała masa.....może nawet ze trzech albo i czterech. :)) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ejże, ejże... 20.11.05, 00:53 A wiesz co, ja tych dwóch pozostałych nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: ejże, ejże... IP: *.lodz.msk.pl 20.11.05, 13:30 To i ja się dopisuję, skoro jest okazja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsze kasztany Re: na Pigalaku... IP: *.nsa.pvt.k12.va.us / *.dhcp.sffl.va.charter.com 19.11.05, 23:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) IP: *.thebestmedia.net 20.11.05, 00:27 Co rozumiesz przez słowo fajni? dla jednej fajny gość może być ten co beka przy stole, a dla drugiej romantyk noszacy ją na rękach... etc. Jednak odpowiadając na pytanie sądze że fajnych facetów można spotkać tam gdzie fajne laski ich szukają :D Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) 20.11.05, 00:59 ja jestem fajnym facetem po 26 roku zycia, zainteresowane panie prosze o ontakt na mejla, to bedzie najlepsza decyzja waszego zycia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) IP: 212.11.57.* 20.11.05, 09:44 facet do tańca i do różańca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GentleMan28 A gdzie chadzają fajne niewiasty? :-) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 20.11.05, 10:18 I w ten oto sposób nie możemy na siebie trafić... Z tego co widzę to już nie pierwszy post dotyczący podobnej kwestii. Może by tu faktycznie jakiś 'swatny' wątek założyć, bom sam żywo zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsexlodzspota Re: Gdzie chodzą fajni faceci?:) 23.07.25, 05:21 Cześć Chętnie poznam i spotkam się z miłą, sympatyczną, śliczna i otwartą kobietą w dowolnym wieku z Łodzi. Mam 37 lat jestem miłym, sympatycznym, czułym, szalonym i otwartym na wszystko co związane z przyjemnością chłopakiem. Uwielbiam sprawiać kobiecie przyjemność i spełnieniac jej wszystkie fantazje. Jestem otwarty na nowe znajomości. Nie oczekuję sponsoringu i nie sponsoruje. Nie mam lokum do spotkań. Chcesz to Cię odwiedzę,masz ochotę na spotkanie w plenerze bądź Twoim samochodzie? Chętnie się spotkam. Czekam na wiadomości na e-mail marjoz2901@gmail.com Buziaczki Marcin 😘 Odpowiedz Link Zgłoś