Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić korony norweskie????

IP: *.mpm.net.pl / *.mpm.net.pl 12.10.05, 12:22
Witam Forumowiczów!!! Mam nadzieję na uzyskanie pomocy tutaj. Otóż wybieram
się wkrótce do mojej kobiety do Oslo i chciałbym kupić tamtejszą walutę
gdzieś w Łodzi, ale nie wiem, które kantory posiadają takową walutę w
swoim "asortymencie" :( byłbym wdzięczny, gdyby Forumowicze pomogli mi w tym
problemie...

Pozdrawiam :)))
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 12.10.05, 12:35
      www.kantory.pl/?id=kantory&woj=lod
      • Gość: s zasadniczo trudno IP: 217.60.98.* 12.10.05, 18:29
        zasadniczo nie jest latwo dostac kororny norweski szwedzkie ani tez dunskie ,
        osobiscie polecam zalozenie konta w banku nordea , ktory jest w skandynawii
        dosc popularny, i wtedy w bankomacie mozna bez prowizjii wyplacac
    • Gość: zainteresowany Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:50
      W Norwegii najlepiej.
    • matya Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 15.10.05, 11:08
      w kantorze na narutowicza tuz przy piotrkowskiej sa korony szwedzkie wiec moze i
      norweskie. mozesz pojechac ze zlotowkami i wymienic w sieci ich kantorow Forex,
      maja czesto lepsze kursy niz u nas. No chyba ze musisz miec od razu na starcie
      jakies pieniadze. kursy w forexie mozesz sprawdzic www.forex.no
      • Gość: szwed Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:07
        Wejdź na te stronę podnana początku, nastepnie na forum, i sprzedaż walut, tam
        jakiś gość chce sprzedać 23000 NOK.
        • Gość: miki Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.toya.net.pl 16.10.05, 12:36
          Kup u nas euro tak będzie najlepiej
          • matya Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 16.10.05, 20:35
            dlaczego euro?
            • Gość: ania Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.15, 15:27
              ja mam do sprzedania troche koron ale jestem z Wrocławia. chcesz kupic?
              • Gość: ........... Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.hsi8.kabel-badenwuerttemberg.de 23.10.15, 15:06
                Na pewno po 10 latach jest zainteresowana :)
    • teufel Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 16.10.05, 11:29
      Spróbuj w banku NBP
    • Gość: nor Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.05, 20:50
      po prostu wyplacić korony w bankomacie w Norwegii. Mimo, że to jest daleka
      północ mają tam też te cywilizowane urządzenia. Miłej podróży! A czym tam sie
      dostajesz? Samolot czy prom?
      • Gość: carlos Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.mpm.net.pl / *.mpm.net.pl 17.10.05, 23:12
        Dostaje sie tam samolotem tanich linii norweskich norwegian.no. W sumie nie
        jest drogo (w obie strony kosztuje ok. 500 zl), a dla mnie liczy sie czas, wiec
        wybralem samolocik.

Pozdrawiam :)
    • Gość: dalishja Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:18
      spróbuj w kantorze róg Kościuszki i 6-go sierpnia...tym z zegarem tak dla
      ścisłości,bo w sumie kantorów w tej okolicy dostatek...
      • yavorius albo przejdź się po Piotrkowskiej .nt 17.10.05, 10:21
    • teufel Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 17.10.05, 23:18
      Ew. Ambasada norweska;-)
    • yavorius Carlos 18.10.05, 09:00
      kupiłeś te korony w końcu :-p?
      • Gość: carlos Re: Carlos IP: *.mpm.net.pl / *.mpm.net.pl 19.10.05, 22:52
        Kupilem je w jednym z kantorow na rogu 6 sierpnia i zachodniej, pozniej okazalo
        sie, iz dosc latwo jest kupic korony norweskie np. w kantorze na woronicza w
        calkiem korzystnej cenie :P dla chcacego nic trudnego...
    • Gość: ciekawy Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: 212.160.172.* 18.10.05, 13:24
      a czym sie różnią kondony norweskie od polskich?
      • Gość: forul Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 14:01
        Polskie są gorsze, bo jak Twoi rodzice się kochali, to pękła im gumka i tak Ty powstałeś
    • rankerpanker Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 29.12.15, 14:38
      sprawdź na tej liście który z nich oferuje korony norweskie: strefawalut.pl/kantory/lodz
    • kerltits Re: Gdzie kupić korony norweskie???? 15.01.16, 09:56
      Sprawdź sobie na www.inkantor.pl/kursy-walut/PLN-NOK tutaj na pewno sobie możesz zakupić korony norweskie i nie tylko warto sobie ogarnąć. Nie ma problemu.
    • Gość: Torex801 Re: Gdzie kupić korony norweskie???? IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.16, 22:12
      Na pewno kupisz korony norweskie w kantorze na Woronicza 3, gdyż kupuje u nich co kilka miesięcy. A jak nie będą mieli od ręki to można zamówić. Tu możesz sprawdzić kurs www.kantorlombard.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka