Gość: Ciekawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:00 Witam Ile kanar dostaje za to, ze da mi mandat ? On dostanie kase jak ktos zaplaci madant czy za to , ze zlapal ? Ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Kanar ? 13.10.05, 12:02 Dostanie dopiero jak ktoś zapłaci. Ile procent ma od mandatu, o to już zapytaj kanara. Może się pochwali. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Kanar ? IP: *.toya.net.pl 14.10.05, 16:26 michal.ch napisał: > Dostanie dopiero jak ktoś zapłaci. Dlatego kanarom nie opłaca się spisywać lumpów, bo z góry wiadomo, że i tak nie zapłacą. Najlepszym kąskiem są ludzie uczciwi, którym np. skończyła się ważność migawki, a z zabiegania tego nie zauważyli itp. Zły system! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belyall Re: Kanar ? IP: *.toya.net.pl 15.10.05, 16:57 > Dlatego kanarom nie opłaca się spisywać lumpów, bo z góry wiadomo, że i tak nie > zapłacą. Ale wypraszać z pojazdu ich powinni. Nie stać cię na przejazd? Do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ikarusojelcz Re: Kanar ? 13.10.05, 16:26 ponoć mają dużo w W-wie łapią nawet za zgięty kartonik lub zamoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kanar ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:10 tylko, ze slyszalem, ze w warszawie jak ostatnio wynajeli firme to chodzily takie klocki 2m / 2m i z takim to raczej nie pogadasz. ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Kanar ? IP: *.mnc.pl 14.10.05, 21:11 skoro juz o kanarach mam bilet 30-minutowy. po drodze przesiadka. jednak tramwaj na ktory mam sie przesiasc wypada z rozkladu. jade nastepnym, ale brakuje mi 5 minut, zatem musze jechac na gape. czy kanar ma prawo w takiej sytuacji wypisac mi mandat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Kanar ? IP: *.rev.vline.pl 14.10.05, 22:24 Oczywiscie. Nie wypisze Ci tylko wtedy gdy przewoznik ma awarie ale warunkiem jest podpis motorniczego lub kierowcy z tego wlasnie pojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Re: Kanar ? 16.10.05, 07:57 Gość portalu: kriss napisał(a): >zatem musze jechac na gape A kto tak nakazuje? >:-/. Ale chamstwo, karzą uczciwym ludziom na gapę jeździć. Koniec świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Kanar ? IP: *.mnc.pl 16.10.05, 13:47 > A kto tak nakazuje? >:-/. Ale chamstwo, karzą uczciwym ludziom na gapę jeźd > zić. > Koniec świata... nikt nie nakazuje, powiedzmy ze jestem zmuszony brakiem biletu. opisalem sytuacje hipotetyczna a ty sie czepiasz. czep sie tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś