Gość: wieluniak IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 09:51 WKS rozgromil warte 3:0 i pokazal dzialoszyniakom ile im jeszcze brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieluniak2 Re: Dziewiąta kolejka IV ligi IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 12:07 a w meczu kibiców zdecydowana wygrana gospodarzy. i bardzo dobrze, że ktoś tym przychlastom wreszcie pokazał szkołę. dostać w p... od takich małolatów! hehehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieluniak Re: Dziewiąta kolejka IV ligi IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 14:59 Zobaczymy co bedzie w wieluniu. Kibice z dzialoszyna to nie byli kibice tylko ludzie którzy chcieli wp.. Wieluniowi, nie mieli flag, większość meczu byli cicho. w poprzednim sezonie do wielunia przyjechala tylko orkiestra. W sobote mecz z widzewem pewnie tez kibice dająo sobie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielunik2 Re: Dziewiąta kolejka IV ligi IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:43 a czy banda gówniarzy z wielunia to kibice? na swoim stadionie siedzą cicho, wywieszą flagi i raz na pół godziny uderza w bęben. a jak pojechali do kurowa to od razu chcieli się bić z chłopami. dobrze że ich nasi rezerwowi bo z karolka (najwięszy przychlast) nie byłoby co zbierać. piłkarz się poniżają, że zapraszają tych małolatów do kółeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieluniak :-) IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 22:57 zgodze sie z tobą że to nie są najlepsi kibice w kurowie pokozali hamstwo nie potrzebnie mecz przerywali, ale on tacy są. Nikt im nic nie zrobi oni o tym wiedzą w działoszynie widziałeś ile było radiowozów - dwa. W Kurowie też ktoś w przerwie zadzwonil, ale tez hyba dwa przyjechaly pokrąrzyły i koniec. To jest niepotrzebne, ale ci z dziedoszyna to jeszcze wieksze kmiotki prawie wcale nie śpiewali tylko w przerwie poszli się bić przypuszczam, że na innych meczach wogóle nie śpiewają i jest dwa razy mniej. Ciekawe ilu ich do wielunia przyjedzie i po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieluniak2 Re: Dziewiąta kolejka IV ligi IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 23:48 gdy byłem w ich wieku, chodziłem na mecze z szalikiem wks-u, mieszkając w łodzi, kibicowałem widzewowi i równiez nie wstydziłem się barw rts-u, a nasi "kibice"? paradują na mecze w szalikach legii. czy to jest normalne? gdy wyzywali w wieluniu starszych kibiców, którzy zwracali im uwagę na ordynane przyśpiewki, sam miałem ochotę im przyłożyć. dlatego wczoraj niewiele brakowało, żeby "baraniarze" znaleźli we mnie sojusznika. Odpowiedz Link Zgłoś