jasam 22.09.02, 21:54 Kto z forumowiczow ma jeszcze sesje do zakończenia ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamco Re: sesja do zakończenia - kto ma przed sobą 22.09.02, 21:59 ja aczkolwiek to na szczescie nie sa poprawki (bo chyba nerwy mnie juz by zjadly). Pozdrowienia dla walczacych. Kto nie przeszedl kampanii wrzesniowej ten nie jest prawdziwym studentem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: sesja do zakończenia - kto ma przed sobą IP: *.Astral.Lodz.pl / 212.191.134.* 22.09.02, 22:42 adamco napisał: > Kto nie przeszedl kampanii wrzesniowej ten nie jest > prawdziwym studentem :-)) Kiedyś kampanie wrześniowa kończyłem 25 października - czego nikomu nie zyczę pozdr. dla walczących Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: sesja do zakończenia - kto ma przed sobą 22.09.02, 22:47 W środe finito ze studiami podyplomowymi - i generalnie raz na zawsze z siedzeniem w ławce :)))) 3majcie kciuki, pliiz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasam Re: do Zamka IP: *.Astral.Lodz.pl / 212.191.134.* 22.09.02, 23:02 yavorius napisał: > Mamy trzy kciuki, więc trzymamy kciuki. A co u Ciebie jest tym trzecim kciukiem ???? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: sesja do zakończenia - kto ma przed sobą IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.09.02, 23:07 U mnie koniec w środę (ustny z jednego przedmiotu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: sesja do zakończenia - kto ma przed sobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 08:28 Bez komentarza. Pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: sesja do zakończenia - kto ma przed sobą 24.09.02, 10:34 Nie przejmujcie się. Egzamin z drugiego roku zdałam pod koniec czwartego za 10-tym, jubileuszowym podejściem. I jakoś udało mi się wyjść na ludzi (chyba) Trzymajcie się!! :) Odpowiedz Link Zgłoś