Dodaj do ulubionych

Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka

IP: *.toya.net.pl 17.10.05, 22:20
Gó.. nigdzie ludzie nie poleca bo niema straży pożarnej na lotnisku a chyba
bezpieczeństwo pasażerów jest najważniejsze w razie wypadku .
A poza tym ciekawe ile karzą sobie zapłacić za to żeby latać z Lublinak 5,7 a
może 10 mln - jaka ironia losu znowu z naszej kasy bo pan kropek grzecznie z
nimi się dogada palant .
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: 62.77.172.* 17.10.05, 22:43
      niech otworza polaczenie z Lodz-Dublin,b.duzo ludzi z naszego miasta mieszka
      tutaj+ Irlandczycy z wypchanymi sakwami pelnymi euro odwiedza z pewnoscia
      miasto i pomoga w rozwoju.A jak zorientuja sie ze za 35 tys euro mozna kupic
      sobie mieszkanie na rynku wtornym w centrum to zabraknie ofert.
      • Gość: gosc Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: *.leom.ec-lyon.fr 18.10.05, 09:50
        A po co Irlandczyk mialby sobie kupic mieszkanie w Lodzi? Tylko dlatego ze jest
        tanie? No bo raczej nie wierze, zeby zamierzal przyjechac do pracy za 200 euro
        w "Gilette"...
    • Gość: Tomas .... IP: *.retsat1.com.pl 17.10.05, 23:09
      twoje życie chyba musi być baardzo nudne.. wyłacz prosze ten pesymizm i zacznij
      obserwowac swiat od troche bardziej pozytywnej strony. Chciałbym widziec Twoja
      mine jak te połaczenia zostana uruchomione.

A co do reszty:)Ja tam trzymam kciuki za Rzym!!! bedzie dla mnie stały kierunek
      lotów, drugi mile widziany to Dublin:) ale wszystko w swoim czasie
      • Gość: Simhazi Re: .... IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 09:27
        A ja trzymam kciuki za Frankfurt-Hahn, tylko jakos nikt nie chce zadbac o moje
        wymizerowane kciuki i nikt nawet nie mowi o otwarciu takiego polaczenia:(!!!!!
        • Gość: Jerzyk Jak wyladujesz na tym zadupiu (Frankfurt-Hahn) IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 18.10.05, 10:38
          to mozesz sie obudzisz z kciukami w d.... Do wiekszych miast Kolonia, Frankfurt
          jest grubo ponad 100 km a dojazd np do Koloni trwa ponad 2 godz. i kosztuje
          drozej niz sam przelot.
    • yarro Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka 18.10.05, 00:19
      A ja chcę Lisabon! :)
      • szakal_el Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka 18.10.05, 00:25
        Niemcy, Niemcy... Jak koncert życzeń, to koncert życzeń. Spokojnie - przyjdzie
        czas na wszystkie mozliwe destynacje:)
        • Gość: Simhazi Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 09:29
          Jezeli chodzi o Niemcy to prosze bardzo: Frankfurt-Hahn!!!!!!!!!!!
          • dominiqus Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka 18.10.05, 10:36
            a dlaczego nie Bruksela?
            tak trzeba jezdzic daleko do Wawy (WizzAir, LOT, SN Brussels)... np. z Katowic
            czy Krakowa lub Czestochowy i Wroclawia smignelo by sie szybko do Lodzi... i
            Eurokraci i smakosze belgijskiego piwa, frytek oraz slodyczy zapelniali by
            portwele co madrzejszych wlascicieli linii lotniczych!
            • Gość: Chodziara Popieram IP: *.toya.net.pl 18.10.05, 12:13
              Bruksela, no ewentualnie Charleroi :)
            • Gość: aga Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: *.server.ntli.net 18.10.05, 12:42
              jesli chodzi o Anglie to proponuje loty do Manchesteru lub Liverpoolu :)
    • Gość: buee najpierw poprawcie to co jest!! IP: *.leom.ec-lyon.fr 18.10.05, 12:28
      do grenoble/lyon wszystkie k... loty zarazerwowane do konca kwietnia!!!
      juz w lipcu nie bylo prawie miejsc. skandal!!! jest tam ktos u was kto mysli?
    • Gość: gosc Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: *.kanzas.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:35
      na poczatku to trzeba powiekszyc plyte postojowa bo jesli uruchomia loty do
      kilkunastu miast w europie to sie chyba tloczno zrobi a lublinek nie przyjmie
      tyle samolotow
      • Gość: matej Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 20:00
        o rozbudowie sie jurz mysli ! i bardzo dobrze teraz najgorsze to nienadanzanie za przewoznikami jak nam zaskocza lotami budowa lotniska oj trwa
        • yarro PISZ PO POLSKU! 19.10.05, 08:08

• Gość: pitum Re: Kolejna linia lotnicza chce latać z Lublinka IP: 165.244.154.* 19.10.05, 06:57
      ja i tak czekam na loty do DUS albo CGN, od biedy MST
      pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka