aard 27.09.02, 08:35 W łódżkiej "Fabryce" na trzeciej stronie od końca. Z mojej strony jedna korekta - nie mieszkam z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 08:40 A ja nie gram w zespole bluesowo-funkowym:) tylko rockowo-funkowym. Z bluesem mamy obecnie bardzo mało wspólnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 08:42 Niektórzy już przeczytali :-)))))) **************************************** Za niedługo w tym miejscu pojawi się sygnaturka. [pozdrowionka] Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C50.88 27.09.02, 09:15 A czy da się przeczytać analog z siódmego stopnia oddalenia? Hem... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: C50.88 27.09.02, 09:24 jak się pojawi online, to podam link. póki co - cisza Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C50.94 27.09.02, 09:30 Lasciate non-omni speranza, voi qu' internette? Alora, in spe (-ranza), grazie milleniumille. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A 50.96 27.09.02, 09:36 cruach napisał: > Lasciate non-omni speranza, voi qu' internette? > Alora, in spe (-ranza), grazie milleniumille. Leider spreche ich nur ein bisschen Italienisch. Wie sollen wir nicht alle bleiben? Was heisst "speranza"? Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C50.9(6) 27.09.02, 09:53 aard napisał: > cruach napisał: > > Lasciate non-omni speranza, voi qu' internette? > > Alora, in spe (-ranza), grazie milleniumille. > Leider spreche ich nur ein bisschen Italienisch. Wie sollen wir nicht alle > bleiben? Was heisst "speranza"? Jawohl. "Speranza" heißt "Hoffnung". Uns gesagt :) > Odpowiedz Link Zgłoś
aard A50.(9) 27.09.02, 10:31 To trzeba było napisać, że tym razem Dantego w "Klasyce Mistrzów" serwujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cruach Re: A50.(9) 27.09.02, 10:54 aard napisał: > To trzeba było napisać, że tym razem Dantego w "Klasyce Mistrzów" serwujesz :-) Na ja...Ich bin der Geist der stets vermischmascht :)) Cruach "Les aigles volent solitairement, les corneilles en bande" (Cruach Clann Motto) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius aardzie i arucu 27.09.02, 09:27 Odezwijcie się do mnie na GG bo nie mam waszych numerów mój nr 1463521 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:08 przeczytałem..:) całkiem sypatyczne.. małym uzupełnieniem moze być tylko to że twierdzenie Fermata już zostało udowodnione..:) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 10:25 Super! Gratuluję. Jesteście bardziej surrealistyczni, niż mi się wydawało, a wydawało mi się, że już bardziej nie można. No i wreszcie zobaczyłam swojego Salvadora. Fajnie, ze jesteście :)))) serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 10:22 No ładne kwiatki :-))) Teraz mogę sobie powiesić Wasze fotki nad biurkiem i patrzeć gdy będzie mi brakowało natchnienia ;-))) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzięki wszystkim za miłe słowa! 27.09.02, 10:41 Kropeczko, co to znaczy, że jesteśmy "jeszcze bardziej surrealistyczni"? Vladipie - zastrzeżenie z Fermatem to nie do nas, parę innych nieścisłości też się wkradło. Yaa - serdeczności. Dzięki wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! IP: 217.153.10.* 27.09.02, 10:53 aard napisał: > W łódżkiej "Fabryce" na trzeciej stronie od końca. Z mojej strony jedna > korekta - nie mieszkam z rodzicami. > poza tym nie wspomniano nic o cidrze :) całusy! > Pozdraardwiam, > mrówkojaard.Vader > > Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni na wspinanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 11:37 Gratulacje, miło było o Was poczytać :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aard Link!! Cruachu - atencji twojej polecam. 27.09.02, 11:51 www1.gazeta.pl/lodz/1,35148,1037328.html Tyle, że tutaj też letko dali ciała (ze zdjęciami). przedstawiają one (po kolei) Arica, mnie i Yavoriusa. Eyemakka nie wiedzić czemu nie zamieścili... Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C51.01 27.09.02, 11:59 Widziałem, widziałem...:)) Po emailu wysłałem do każdego Muszkietera, khem, to jest Członka Kapitularnego, chciałem żem napisać był. Cruach "Eagles fly lone, wrens flock" (Cruach Clann Motto) Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C51.02 27.09.02, 12:47 aard napisał: > A odpowiedź ode mnie dostałeś? A odpowiedź na odpowiedź, też ode mnie? Cruach "El honor no se mueve de lada como los congrejos" (czy jakoś tak, Raymond Chandler, mi się przypomniało, nie na temat, z pamięci) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Znów w języku, którego nie znam 27.09.02, 13:35 Tym razem kompletnie nie zrozumiałem. Tłumaczenie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C51.03 27.09.02, 13:48 aard napisał: > Tym razem kompletnie nie zrozumiałem. Tłumaczenie proszę. Mea culpa, mea culpissima, cul-de-sacissima culpa. Tak to jest jak myślę o sześciu rzeczach naraz, i to skrzyżnie. A czego tłumaczenie prosisz? Tego podpisu po hiszpańsku? Czy Srebrnego Globu? > zdrowo surrnięty > mrówkojaard.Vader jak pragnący zdrowia Surr Tout (Cruach) > ab ovo - ad surre Abwehra, Azzurro? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 14:26 Przeczytałem. Realnie patrząc to kolejność wymieniania jest idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! IP: 195.117.14.* 27.09.02, 15:53 hubar napisał: > Przeczytałem. Realnie patrząc to kolejność wymieniania jest idealna. kolejność wymieniania kogo lub czego? aard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! IP: *.toya.net.pl 27.09.02, 19:07 oczywiscie kolejnosc wymieniania nas! Hubarek mnie nie lubi wiec sie cieszy ze jestem na ostatnim miejscu. Yava tez nie lubi, ale zna, wiec sie cieszy ze ten jest na miejscu przedostatnim. proste. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 16:36 Bardzo gratuluję Wam tego artykułu:-) Zwłaszcza, że został on stworzony całkowicie z Waszej inicjatywy:-) No i pomyśleć, że Forum właściwie nigdy tak bez powodu nie dostało swojego artykułu, a tym bardziej pół strony...:-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 17:35 Geograf, co Ty pleciesz! Nie mieliśmy swojej strony w Fabryce? Już skleroza??? Fajnie, że jest artykuł w necie. A co dalej? Będą cytaty wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 17:37 "No i pomyśleć, że Forum właściwie nigdy tak bez powodu nie dostało swojego artykułu, a tym bardziej pół strony...:-)" TAK BEZ POWODU. A tamto to były urodziny. Głównie pije do meczu Redakcja-Forumowicze, ale kto tam by sie przejmował.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 17:42 Geograf, co Ty pleciesz! Nie mieliśmy swojej strony w ŁGW? Już skleroza??? Tak bez powodu, po prostu Redakcja napisała o Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mala18 Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 27.09.02, 22:09 PANOWIE JESTEŚCIE ZABUJCZY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vladip do malej18 -- ważne !! 28.09.02, 22:22 mala18 napisała: > PANOWIE JESTEŚCIE ZABUJCZY!!!!!! mam nadzieję że chodziło ci o bujanie (w obłokach) bo jak to kropka przeczyta... PS zabÓÓÓjczy Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 30.09.02, 09:05 mala18 napisała: > PANOWIE JESTEŚCIE ZABUJCZY!!!!!! Ale żyjesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 30.09.02, 09:02 geograf napisał: > TAK BEZ POWODU. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3097567&a=3121506 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius (Kropka) 27.09.02, 17:41 kropka. napisała: A co dalej? Będą cytaty wątków? Aaaa! Niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 30.09.02, 08:57 geograf napisał: > No i pomyśleć, że Forum właściwie nigdy tak bez powodu nie dostało swojego arty > kułu Co masz na myśli pisząc "bez powodu"? czy grupa ludzi z inicjatywą i pasją to mały powód? A do tego jeszcze dwa jubileusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.09.02, 23:09 Strasznie gratuluje ! -laureatka Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 28.09.02, 22:02 Prosze mi tylko nie prostoać krzywej Gaussa, bo nie lubię być taka jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
icharyd Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 28.09.02, 22:09 Ciekawy artykuł o ciekawych - chyba - ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Ale pikne zdjęcia: 29.09.02, 22:10 Sami zobaczcie: www1.gazeta.pl/lodz/1,35148,1037328.html Co ciekawe, wszędzie inna kolejność: w analogowej jedna, w internetowej druga, a na Forum trzecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Ale pikne zdjęcia: IP: *.toya.net.pl 29.09.02, 22:23 hubar napisał: > Co ciekawe, wszędzie inna kolejność: w analogowej jedna, w internetowej druga, > a na Forum trzecia... > i co z tego, a przede wszystkim do czego zmierzasz?? > Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Ale pikne zdjęcia: 30.09.02, 09:15 A Ciebie, co ta kolejność tak zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Krzywa Gaussa, Moebius a ... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.09.02, 22:56 Co ma Krzywa Gaussa do Moebiusa? A Moebius do Kishona? Przeczytacie tu: www.cut-the-knot.org/do_you_know/moebius.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 GRATULACJE !!! 30.09.02, 09:18 Co tu dłużej mówić / pisać: "CHŁOPAKI - JESTEM Z WAS DUMNA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Biję bravko, czekam na ciąg dalszy ....... pozdrawiam serserserserdecznie meganka2 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Czytajcie o nas w analogowej!!! 30.09.02, 09:25 Bomba, chłopaki!!! No rewelka po prostu!!! Tylko czemu w Gazecie nie było Cruacha? OD-DAJ-CIE CRU-A-CHA!!! OD-DAJ-CIE CRU-A-CHA!!! (a na to Redakcja: "A po co Ci? Masz dwie żyrafy...") Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zamku, adwokacie Cruacha 01.10.02, 09:53 Cruach niestety nie mógł być tam z nami, jako że niełodzianinem jest on, a przyjazd mu niemożliwym się wydał był. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cruach C54.1 01.10.02, 10:51 aard napisał: > Cruach niestety nie mógł być tam z nami, jako że niełodzianinem jest on, a przyjazd mu niemożliwym się wydał był. Cruach nie mógł być był, bo wiem: 1. ilością postów on nie dorastał 2. miejscowością postów on nie Łodźmiastał Po a zatem: 3. Łodzianinem można być sercem, a więc... 4. niemożliwi będą możliwymi, jak powiada Pismo 5. Zamek Venerabilis nie jest moim adwokatem. (Niestety?) Jedyne co, póki co, łączy mnie z czcigodnym Zamkiem Venerabilis to to, że On brawurowo i ponadkulkowo potrafiłby, dajmy na to, koncertu D-dur Op. 77 Brahmsa część trzecią Allegro wykonać na altowioli zaś ja potrafiłbym to samo na szkockich dudach, których egzemplarze dwa wiszą u mnie naściankiem. Na ewentualne stwierdzenie, że w rzeczonym koncercie brak partii dudów, odpowiem: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim ___________jest EYEMAKK !!!!!!!!!!! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 01.10.02, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś