Gość: zmiastalodzi IP: *.toya.net.pl 04.11.05, 22:49 Gratuluję pani dyrektor Zewald świetnego pomysłu. Niech się pani nie przejmuje głosami starych zgryźliwych tetryków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homer Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 05.11.05, 00:25 Brawo. Może to krok w kierunku społeczeństwa obywatelskiego..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Sąsiad to dla niektórych wróg IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 05.11.05, 01:15 Gdyby każdy nowy sąsiad przedstawiał się innym sąsiadom, wszystkim wyszłoby to na dobre. Parapetówa, integracja. Mieszkańcy bloku tworzyliby jakąś zwartą grupę. Gdyby złodziej dobierał się do czyjegoś mieszkania, sąsiad zza ściany wezwałby policję, bo pamiętałby, że właśnie okradany to miły gość. Człowiek to stworzenie stadne, nie zapominajmy o tym. "Nasza" klasa jest zawsze ważniejsza od "ich" klasy. Ale lepiej narzekać na ulotkę w skrzynce. Co innego ulotka TESCO - tu są same wartościowe promocje. A sąsiad? Sąsiad to gość, który hałasuje kluczem w zamku, gdy wraca o 22:00 do domu. I jeszcze jego pies szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.11.05, 10:11 Bardzo dobra inicjatywa. Jestem za stosowaniem częściej takich powitań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpr Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 10:34 Pani Zewald, ktora nalezy do PO i zawsze startuje w wyborach robi sobie kampanie na koszt podatnikow....na szczescie kazdy kto ma cos na sumieniu w koncu za to kiedys zaplaci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:26 rowniez gratuluje pomyslu. Zalamuje mnie jednak fakt w jakim spoleczenstwie przyszlo nam zyc. Nie podoba sie, ze firma wysyla do nich mily list. To trzeba miec NIEROWNO POD SUFITEM. Innej mozliwosci nie widze. Takich ludzi powinno sie wysylac na Bialorus albo dalej - na Sybir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 05.11.05, 11:39 A czym Syberia zasłużyła sobie na taki los? Wiecie dlaczego "Rosjanie" na Kamczatce nienawidzą Amerykanów? Bo Amerykanie kupili od Rosji Alaskę. . . . A nie kupili Kamczatki. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Nowy zwyczaj w Łodzi 05.11.05, 13:23 dobrze, że można przeczytać ulotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatnik Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:26 To fajnie tak dobrze się zaprezentować za nasze pieniądze. Szkoda tylko, że zabrakło na wydrukowanie zestawów próbnych matur. Może ulotki są ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzezik Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.p.lodz.pl 06.11.05, 11:48 święta racja, ale Wieśka zawsze miała "genialne" pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Nowy zwyczaj w Łodzi IP: *.mnc.pl 11.11.05, 03:40 Jeśli każdy, kto wprowadza się na osiedle będzie mi się tak przedstawiać, w skrzynce zabraknie miejsca na listy - irytuje się starszy mężczyzna z bloku przy ul. Perla. - Poza tym zupełnie nie interesuje mnie, co będzie za tym płotem - dodaje. Jaki debil! Człowieku, wyp******** Odpowiedz Link Zgłoś