Gość: ja IP: *.net.euron.pl 10.11.05, 17:22 Do cholery nie ma zadnej strony o tym festiwalu, nie wiecie w jakich jest godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zegarwicemistrz Re: Festiwal wróżb zdrowia i niezwykłosci. IP: *.toya.net.pl 10.11.05, 17:28 Gość portalu: ja napisał(a): > Do cholery nie ma zadnej strony o tym festiwalu, nie wiecie w jakich jest > godzinach? pewnie całkiem zwykłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Festiwal wróżb zdrowia i niezwykłosci. IP: *.lodz.msk.pl 10.11.05, 21:24 Zamienianie w żabę - od 9:00 do 13:00 Wywoływanie duchów - od 6:01 do 18:666 Leczenie homeopatią - od 8:00 do 18:00 Pokaz konia który mówi - co godzinę, dla grup nie mniejszych niż 6 osób Cielę z dwoma głowami - 17:00 (o 18:00 jedna głowa zostanie odrąbana) Stawianie horoskopów - non-stop Uczciwy polityk - termin pokazu nie ustalony, trwają poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: Festiwal wróżb zdrowia i niezwykłosci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:44 buahahaha; najbardziej mnie smieszy to ze moja znajoma, nota bene zakochana w Tusku po uszy, chodzi do bioenergoterapeuty i ciagle gada o NOWOczesnej (!!!) medycynie alternatywnej. jak to nazwac? średniowiecze czy głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Festiwal wróżb zdrowia i niezwykłosci. IP: *.lodz.msk.pl 11.11.05, 00:32 To się nazywa brak właściwej edukacji w szkole :/ Jeśli szkoła nie powiedziała, że nie ma żadnej medycyny alternatywnej, to skąd Twoja Znajoma miałą o tym wiedzieć? A Tusk nie ma tu chyba nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Tuska Do Elfa i Michała M. IP: *.toya.net.pl 11.11.05, 00:58 No więc właśnie chodzenie do bioenergoterapeuty nie świadczy o ciemnocie. Jeśli liznąłbyś jeden z drugim trochę literatury z tego zakresu to wiedziałbyś, że to nie czary. Bioenergoterapia jest już obecna często jako wspomaganie leczenia farmakologicznego. W USA w większości szpitali są zatrudniani bioenergoterapeuci. Zresztą nasz mistrz Robert Korzeniowski też od lat korzystał z usług bioenergoterapeuty, co przynosiło znakomite efekty. Bioenergoterapia nie jest więc żadną czarną magią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Do Elfa i Michała M. IP: *.lodz.msk.pl 11.11.05, 01:41 Bioenergioterapia działa przez placebo. Wystarczająco dużo wiem o energii (tak, czytałem), żeby wiedzieć, że to ściema. Nie istnieje, nawet jeśli przynosi skutek:) Człowiek CHCE się lepiej poczuć i lepiej się czuje. "Czary" zmieniają myślenie, ale nie oddziałują na organizm drogą o której mówią bioenergoterapeuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna no, to samo mówi mój facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 01:57 i wścieka się, jak ktoś zaczyna o energii kosmicznej, że jest jakaś cudowna i lecznicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryna Re: no, to samo mówi mój facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 01:59 też jest fizykiem od neutrin i takich różnych Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: no, to samo mówi mój facet 11.11.05, 02:06 Ano. Wszystko to po prostu głowologia. Podobnie jest z wiarą w istnienie istot nadprzyrodzonych, z tym że o wiele mniej osób zdaje sobie z tego sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś