kochanalodz 20.11.05, 17:31 Co sądzicie o prezydencie Kropiwnickim, podajcie jego plusy i minusy, lub jakiegoś kandydata na to stanowisko nad którym warto się zastanowić, wybory już za rok a ja nie wiem kogo porzeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.S. Re: Prezydent Łodzi....??? IP: 195.69.82.* 20.11.05, 19:13 > Co sądzicie o prezydencie Kropiwnickim, podajcie jego plusy i minusy, lub > jakiegoś kandydata na to stanowisko nad którym warto się zastanowić, wybory > już za rok a ja nie wiem kogo porzeć plusy: jest dobrym prezydentem minusy: jest zlym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Prezydent Łodzi....??? IP: *.lodz.msk.pl 20.11.05, 20:55 Moim zdaniem niestety ten człowiek nie powinien sprawować takiej funkcji. Osobiście uważam, iż ilość Jego wad przysłania te zalety o ile je wogóle posiada. A co do innych kandydatów .... jakoś ich narazie nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydent Łodzi....??? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:47 Kropaszenko to stary zgred z moherowymi poglądami. Nie cierpie tego gada, tyle że jest on świetynm administratorem. Dlatego mimo to że dzieli mnie od niego galaktyka jesli chodzi o poglady to zaglosuje na niego w wyborach prezydenckich. Mimo że to dup*k robi wiele dobregho dla Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Prezydent Łodzi....??? 21.11.05, 00:12 A co myślicie o Cezarym Grabarczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani podobno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:20 Leszek Miller chce startować? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Prezydent Łodzi....??? 21.11.05, 08:26 plusy: jest zabawny, umie wyciągać wnioski - po pierwszych wpadkach wycofał się z pierwszej linii stawiając na niej swoich zastępców - teraz dopiero udane przedsięwzięcie staje się dziełem naszego jerzyka. minusy: jest totalnie niemedialny, ma chytry uśmieszek i popsuty system wartościowania ze względu na swój niemalże fanatyczny katolicyzm. jest nieładny. Odpowiedz Link Zgłoś