Gość: Bart IP: *.mnc.pl 24.11.05, 11:35 Dziś 15 rocznica śmierci Freddiego Mercury'ego, ostatniej prawdziwej gwiazdy show-biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani prawdziwa dwiazda naszego szoł-biznesu 24.11.05, 11:40 ona i Koza Elektroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptekarz Re: prawdziwa dwiazda naszego szoł-biznesu IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.11.05, 12:24 zamknij sie Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: prawdziwa dwiazda naszego szoł-biznesu 24.11.05, 12:29 gadasz z drzwiami od apteki? Odpowiedz Link Zgłoś
avatary Fakt był to geniusz i trwa co pozostawił 24.11.05, 11:41 ale...nie dzialał solo lecz w zespole, a z tą ostanią gwiazdą to przedwcześnie zawyrokowałeś. świat się póki co jeszcze nie kończy. wsłuchaj sie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Fakt był to geniusz i trwa co pozostawił IP: *.mnc.pl 24.11.05, 11:56 to przytyk dl tych, którym wydaje się, że są gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. 14-sta rocznica IP: *.lodz.msk.pl 24.11.05, 11:49 pl.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: The Show Must Go On 24.11.05, 12:08 > Dziś 15 rocznica śmierci Freddiego Mercury'ego, Fakt, umarło mu się akurat w dniu moich urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: The Show Must Go On 24.11.05, 12:10 tzn w dniu rocznicy mojego przyjścia na świat a nie w dniu, w którym się urodziłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius No to! 24.11.05, 12:11 Wszystkiego najlepszego życzy Ci ten co ma urodziny jutro :-p Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: The Show Must Go On 24.11.05, 16:31 w takim razie wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: No to wszystkiego NAJ!!! 24.11.05, 12:20 Miało jeszcze być: Dzisiejszo-jutrzejszym Jubilatom!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Oooo :) prosię:) 24.11.05, 12:23 To jest jednak surrealne, aby skąłdać życzenia urodzinowe na wątku o śmierci. Wszystkiego najlepszego, Panowie! :)|_|> (qfel piwa za Wsze zdrowie) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: prosięta :) 24.11.05, 12:39 W zasadzie świętowanie faktu, że pewien kawałek skały zatoczył kolejne koło (elipsę) wokół tej peryferyjnej żółtej gwiazdy jest mi obce, ale dziękuję. Uważam zresztą, że każdego dnia w roku powinienem z równym zapałem cieszyć się ze swojego przyjścia na świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: prosięta :) IP: *.lodz.msk.pl 24.11.05, 12:43 W okolicach (pewnie kilka lat świetlnych) nie ma większych kawałków skały, jest powód do dumy:) A Freddie miał talent niesamowity. Właśnie słucham piosenek "Queen" ze starych kaset. Siła głosu i panowanie nad nim - niesamowite. Ale nie ukrywam - w zasadzie nie znałem go, gdy żył (w 1991 roku miałem 18 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: prosięta :) 24.11.05, 13:02 Tak myślę, że nie wpisze się tu ani jeden z tych, którzy Go znali za życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Oooo :) prosię:) 24.11.05, 16:03 zrozumiałe, że się cieszy - gdyby żył mógłby przyjść na paradę równości. Odpowiedz Link Zgłoś
brite cholercia 24.11.05, 13:48 W księgowości już się skapnęli, że mam dziś urodziny. Jeżeli to się rozprzestrzeni na całą firmę, będę jeszcze musiał jakieś ciasto kupić i coś do tego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.bc Re: The Show Must Go On IP: *.toya.net.pl 24.11.05, 13:55 szkoda go strasznie, uwielbiałm jego muzyke Odpowiedz Link Zgłoś
begietka Re: The Show Must Go On 24.11.05, 14:22 Był jedna z niewielu osób, które miały sceniczną charyzmę.Widać było, że scena jest jego żywiołem, że kocha to,co robi, jednocześnie świetnie się sam przy tym bawiąc.Miał wspaniały głos,talent plastyczny, był wolny i nieokiełznany...Prawda jest taka, że pozostanie legendą- a gwiazdą show-biznesu był napewno.Wystarczy spojrzeć na niego, oglądając któryś z koncertów.BUCHARA RULEZZZZZZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: The Show Must Go On 24.11.05, 15:10 > Dziś 15 rocznica śmierci Freddiego Mercury'ego, ostatniej prawdziwej gwiazdy > show-biznesu. Hola hola! Zapomniałeś o Cugowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: The Show Must Go On IP: *.toya.net.pl 24.11.05, 16:52 waclaw_grzyb napisał: > > Dziś 15 rocznica śmierci Freddiego Mercury'ego, ostatniej prawdziwej gwia > zdy > > show-biznesu. > > Hola hola! Zapomniałeś o Cugowskim! Co ? Też umarł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Dżexon Re: The Show Must Go On IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:20 jakie jest kryterium bycia prawdziwa gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: ciekawe co by ON powiedział w temacie IP: *.lodz.msk.pl 24.11.05, 15:31 Nie wziąłby udziału. Nie miał kompleksów jak uczestnicy paparady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: ciekawe co by ON powiedział w temacie IP: *.mnc.pl 24.11.05, 15:51 Jak co, przyszedłby z żoną i z mężem;) Odpowiedz Link Zgłoś