Dodaj do ulubionych

Miss wybrana

IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.10.02, 22:14
Jak wam się podoba? Mieści się w obecnym "kanonie". Brzydka nie jest. Jest bardzo ładna. No właśnie. Co na to forumowe feministki? Czy o to chodzi? Jeśli nie o to, to co robią tam te panie?

ps. Ja stawiałem na dwunastkę. Teraz zwracam honor. Zgadzam się z jury i uważam werdykt za słuszny.
Obserwuj wątek
    • michal.ch Re: Miss wybrana 12.10.02, 22:16
      A, to tłumaczy niską frekwencję na czacie. :)
    • grover Re: Miss wybrana 13.10.02, 00:15
      Ja stawiałem na 22 i na 10 :(
      • Gość: szczeciniak Re: Miss wybrana IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 13.10.02, 03:56
        wybory jak wybory, ale najlepsze bylo jak korony szukali na koniec. miss
        dostala kwiaty i zabraklo najwazniejszego, przez 2 minuty nikt nie dopatrzyl
        sie, ze korona jest gdzies na zapleczu. zawsze bylo tak, ze korone przekazywala
        byla miss, tym razem musiala jej sie pozbyc przed wejsciem na scene. dla mnie
        paranoja, choc zobaczylem sama koncowke, to i w sam raz. dziewczyny wszystkie
        sa piekne, ale czasem wina brak. patrzac na nie , mozna powiedziec,ze w latach
        poprzednich byly o wiele ladniejsze. pozdr.
        • saperka Re: Miss wybrana 14.10.02, 22:04
          tak, brak korony w odpowiedzniej chwili przebił moim zdaniem wszystko. :))
    • Gość: blenda Re: Miss wybrana IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 11:30
      jaka miss??
      • grover Re: Miss wybrana 13.10.02, 13:20
        Miss POLONIA 02
    • hubar Re: Miss wybrana 13.10.02, 18:33
      A ja nie oglądałem. Wolałem sobie meczyk zobaczyć, a potem w Bibliotece...
    • hubar Miss, no całkiem całkiem :-) 14.10.02, 22:00
      Dopiero teraz mogę sobie zobaczyć jak nowa Miss wyglada:
      dziennik.pap.com.pl/20021013202943.html
    • ixtlilto Re: Miss wybrana 14.10.02, 22:07
      Gość portalu: Maruda napisał(a):

> Jeśli nie o to, to co robią tam te panie?
      Co one tam robią? Nie wiem. Jednak bardzo często jest tak, że te na prawdę
      śliczne dziewczyny nie idą na taki konkurs. Jak widziałam migawki miss Warszawy
      to niektóe były dziewczyne koszmarne! Nie dość, że garbate, pokrzywione to
      jeszcze jakieś takie wypłoszone...
      • hubar Re: Miss wybrana 14.10.02, 22:18
        No bo nie są z Łodzi. Tu są najpiękniejsze dziewczyny :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka