angieleczka 28.11.05, 10:52 może ktoś zna jakiś fajny adres na wesele (sala na 100 osób +hotel)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 28.11.05, 12:01 Zgierz,ul.Dąbrowskiego 19,"Raj"-super jedzenie,niezbyt drogo,duże sale i hotel (pokoje gościnne) na miejscu-z zawnątrz niepozorne ale w środku ładnie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
angieleczka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 28.11.05, 12:03 Dzięki bardzo!! włąsnie mam tasm dzownić dziś po 16. a moze masz jakieś inne sugestie? mieszkam teraz we Wrocławiu i ciężko mi załatwiać ten .slub w Łodzi:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 28.11.05, 12:09 Nic innego weselno-mieszkalnego nie przychodzi mi do głowy. "Raj"-sama nieraz robiłam tam większe imprezy(np.firmowe).Właścicielka może jest nieco w gorącej wodzie kąpana ale można z nią ponegocjować cenę lub dodatkowe rzeczy.Napewno się nie zawiedziesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczona Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.crowley.pl 28.11.05, 12:41 Ja tez mieszkam teraz we Wroclawiu i tez mam niebawem slub w Lodzi :) Polecam sale na Zlotnie, gdzie sama mam wesele. Nazywa sie Juka. Jest to nowa sala, wiec jest po prostu przesliczna. Po drugiej dtronie ulicy jest hotel. Naprawde polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
angieleczka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 28.11.05, 13:32 Dzięki, a masz namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
angieleczka Do Narzeczonej 28.11.05, 13:55 hej, sorry, ze Ci tak truję, ale nie mogę znaleźć ich w necie. masz telefon do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 28.11.05, 13:33 > może ktoś zna jakiś fajny adres na wesele (sala na 100 osób +hotel)? Ja znam :)))) Sala Boryna - Aleksandrów Łózki www.boryna.com.pl/ Sam tam miałem więc piszę z doświadczenia :) Przeszukaliśmy sporo sal w Łodzi i okolicy. I z innych podobał nam się jeszcze Ambasador w Łodzi (ludzie sobie chwalą wesela tam). Co do Boryny: - świetna baza noclegowa - pokój 100 zł ze śniadaniem (pokój, nie osoba) - nawet 3- i 4-osobowe pokoje tyle kosztuja - taka jest cena jak bierzesz pokój do wesela; pokoje mają bardzo dobry standard, wszystko jest nowe, czyste - bardzo ładne sale - moim zdaniem jedne z najładniejszych w całej okolicy - dużo żarcia i dobre jedzenie - porządny parking, z dala od np bloków mieszkaniowych itd - czyli jest spokój - świetna klimatyzacja - żadnych zapachów, żadnego potu, duszności, zimna, ciepła itd - dobra obsługa kelnerska - sprawnie, szybko i nie rzucają się w oczy - mają chłodnie na alkohol zamykaną na klucz, który podczas wesela masz Ty Gdybym miał robić jeszcze raz - to tylko w Borynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 29.11.05, 10:14 tez miałem w Borynie. Tez polecam. Tez jak bym jeszcze raz robił to w Borynie. Też z tą osobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.laas.fr 29.11.05, 11:45 również polecam, świetna organizacja, żarcie, obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 28.11.05, 14:15 Hotel Ambasador ul Kosynierów Gdyńskich polecam szczególnie na lato, ładna sala, dobre jedzenie, basen , ogród, i to wszystko przy normalnym hotelu (gdyby była potrzeba zakwaterowania dużej ilości gości)- u nas goście byli zadowoleni pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:53 Yucca ul.Złotno Po jednej stronie ulicy piętrowa restauracja (na dole mieści się ok 90 osób, na górze więcej- na moim weselu było 140 osób), a po drugiej hotel. Cena od osoby 120 zł bez alkoholu, ale może być inna bo to było kilka miesięcy temu. Wystrój lokalu śliczny, obsługa przemiła, jedzenie pięknie podane (ale mnie nie wszystko smakowało). W cenę wynajmu sali jest wliczony apartament dla nowożeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angieleczka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: 195.127.59.* 28.11.05, 15:05 bardzo Ci dziękuję. będę tam w sobotę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malkhut Muzyka na weselu 29.11.05, 12:57 Witam, mam problem, potrzebuje zespolu na wesele, niestety wraz z wybranka nie trawimy wszelkich typowo weselnych kapel. najchetniej zdecydowalibysmy sie na didzeja. Niestety nie jestem zupelnie zorientowany i nie mam zadnych namiarow. Chcielibysmy kogos kto zagwarantuje zabawe na poziomie, bez wiejskich "zabaw weselnych" i innych glupot. zalezy nam na dobrej, profesjonalnie dobranej muzyce i prowadzacym ktory poderwalby towarzystwo do zabawy ale zrobilby to z klasa. na pewno wiecie o czym mowie - jesli widzieliscie film Wesele to wiecie czego chcemy uniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
angieleczka Re: Muzyka na weselu 29.11.05, 13:29 hej!! my właśnie mamy ten sam problem!! jesteśmy w trakcie wyszukania jakiejś kapeli na poziomie, ale to nei ejst łątwe. a macie jakeiś namiary na fajny lokal w oklicach Łodzi? zależy mi na noclegu też dla gości. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwii32@gazeta.pl ja znam muzykantów ze hej IP: *.proxy.astra-net.com 01.12.05, 12:35 tak sie składa ze znam naprawde swietny zespół.Sa oblegani i trzeba pukac czy maja wolne.Ale potrafia tak zagrac jak i poprowadzic a to nie byle jaka sztuka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Muzyka na weselu 29.11.05, 14:13 > Witam, mam problem, potrzebuje zespolu na wesele, niestety wraz z wybranka nie > trawimy wszelkich typowo weselnych kapel. najchetniej zdecydowalibysmy sie na > didzeja. Niestety nie jestem zupelnie zorientowany i nie mam zadnych namiarow. > Chcielibysmy kogos kto zagwarantuje zabawe na poziomie, bez wiejskich "zabaw > weselnych" i innych glupot. zalezy nam na dobrej, profesjonalnie dobranej muzyc > e > i prowadzacym ktory poderwalby towarzystwo do zabawy ale zrobilby to z klasa. n > a > pewno wiecie o czym mowie - jesli widzieliscie film Wesele to wiecie czego > chcemy uniknac. Troche to moim zdaniem upraszczasz. Jeśli szukasz DJa to ja Ci nie pomogę. Ale za to znam orkiestrę - tylę, że świetną :) Nienahalna, doskonale bawią salę, estetyczni, sympatyczni, zorientowani. Prowadzący nazywa się Maciej Augustyniak +48 (42) 651 53 43. Ja też chciałem DJa, ale wybito mi to z głowy. Wpierw się nie czułem z tym dobrze, ale teraz nie żałuję. Nie znaczy to, że DJ jest zły - o nie! Znam opowieści o zadowolnych z tego osób. Mnie przekonało to, że jednak wesele jest nie tylko dla młodych i jeśli znajdzie sie dobrą orkiestrę to ona połączy umiejętnie różne gusty. A tamci zagrali masę szlagierów z lat 70, 80. Musiałbyś widzieć jak przez 11 godzin parkiet szalał! :))) I pamiętaj, że starzy się bawią dłużej i więcej niż młodzi. Nad ranem na parkiecie u nas byli wszyscy dziadkowie, wujkowie itd - a z młodych pojedyncze sztuki (reszta albo spała w łóżkach, albo na krzesłach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malkhut Re: Muzyka na weselu 29.11.05, 14:34 dzieki za namiar, na pewno zadzwonie Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: Muzyka na weselu 29.11.05, 17:40 > dzieki za namiar, na pewno zadzwonie i pamiętajcie, że imprezę oprócz orkiestry bawicie Wy. Jeśli będziecie cały czas tańczyli to i goście będą tańczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania676 wracając do sali ............... IP: *.pai.net.pl 30.11.05, 18:55 AMBASADOR na Kosynierów super oraz przesyłam adres tam też jest super odyseja@odyseja.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: wracając do sali ............... 30.11.05, 19:28 faktycznie jest w odysei zarabiście. zdjecia z wesela mojej kuzynki w odysei masz <a href="klarak.fotopages.com/?entry=559829&back=http://klarak.fotopages.com/?page=0" target="_blank">tutaj</a> by the way nigdy nie zrobiłabym tam wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Muzyka na weselu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:27 Polecam zespół Remix, lepszego nie znam! Jest rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grey Re: Muzyka na weselu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:49 Polecam DJ-ja ,gra w restauracji Van Gogh (Hotel Eskulap)poprowadzi profesjonalnie każdą imprezę i naprawdę niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grey Re: Muzyka na weselu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:53 Podaję namiar Marek Kidoń 602102409 Odpowiedz Link Zgłoś
malkhut Re: Muzyka na weselu 30.11.05, 23:33 wieeeelkie dzieki, na pewno sie do niego odezwe. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_0 Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 01.12.05, 11:41 A ja polecam wejść na stronę łódzkiego forum weselnego w dział "Sale weselne" i poczytać o łódzkich salach. Znajdziesz tam wszystko w jednym miejscu i mnóstwo opinii. :) www.forum.wesele-lodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
angieleczka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? 01.12.05, 14:27 Dziękuję Ci bardzo!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabrita Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.02.06, 23:26 polecam Dwoerek nad Wodą - ul. Sobolowa 1 - Widzew. Stylowo po prostu. Staw, piekny taras. Jedzenie super. W poblizu hotel. Warto sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksymka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.lodz.mm.pl 12.10.16, 23:21 Ostatnio byliśmy na przepięknej Sali Kryształowej w Zgierzu www.salakrysztalowa.com.pl/ . Jestem zachwycona. Sala elegancka i duża. Jedzenie pyszne i różnorodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.lodz.mm.pl 12.10.16, 23:23 Ostatnio byliśmy na przepięknej Sali Kryształowej w Zgierzu www.salakrysztalowa.com.pl/ . Jestem zachwycona. Sala elegancka i duża. Jedzenie pyszne i różnorodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wesele w Łodzi lub w okolicach? IP: *.dynamic.mm.pl 16.02.17, 23:15 Popieram. 100% satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś