Dodaj do ulubionych

W Brukseli to był europoseł Golik

• kurort07 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 12.12.05, 12:34
      Prezerwatywa to wykwit zgnilizny moralnej Zachodu.Poseł ze zdrowego
      moralnie,katolickiego kraju nad Wisłą czynnie zaprotestowł przeciwko szerzeniu
      zepsucia. .Proponuję posła nagrodzić za wierność wartościom narodowym.To
      człowiek godny miana Rejtana IV Rzeczypospolitej.
    • 7uop o co ten krzyk, guma mu się zsunęła bo zanim .... 12.12.05, 12:47
      zaczął to już skończył. Jest niewinny
    • Gość: katja Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: 81.175.76.* 12.12.05, 14:04
      To jest naprawde nie do wiary! Jak to sie dzieje ze zawsze pokazujemy sie z
      najgorszej strony? Mieszkam w Holandii i zawsze zarliwie staje w obronie czesto
      atakowanych tu Polakow (bardzo zle tutaj o nas mowia). Wczoraj zostalam
      zaskoczona celnym pytaniem pewnego Holendra dlaczego tak sie dzieje ze Polacy
      ktorzy zarabiaja 14 euro za godzine (czyli tyle samo co Holendrzy w tej samej
      firmie, on tez tam pracuje) jeszcze dodatkowo kradna(ostatnio przylapali i
      zwolnili 3 Polakow). Dlaczego? Ja tez nie wiem. Zlapani panowie oswiadczyli
      wczesniej ze w Polsce zarabiali 2 euro za godzine (!)
    • Gość: Patriota TO NIE JEGO PIERWSZY RAZ !!!!! IP: 193.59.95.* 12.12.05, 14:20
      Kilka lat temu na imprezie pod Warszawą w większym gronie weterynarz Golik
      chciał się za wszelką cenę zabawić z pewną atrakcyjną brunetką o imieniu Ewa.
      Prawie ja zgwałcił i miał szczęście, że nie poszła z tym na policję (a powinna
      była).
      Tego gościa trzeba wyizolować ze społeczeństwa!!! Niech to Belgowie zrobią,
      jeśli Polacy nie potrafią.
      WYRWAĆ CHWASTA !!!
    • domk1 ON JEJ NIE GWAŁCIŁ - ON JĄ N_A_W_R_A_C_A_Ł !!!! 12.12.05, 14:38
      Zachód przeciez jest pogański, a pan poseł przyjechał, żeby szerzyć katolicyzm
      wśród zachodniego pedalstwa, pedofilstwa i zepsucia moralnego.
      • Gość: tomxp on jest naturalnie nie winny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.12.05, 15:21
        toz to sol ziemi czarnej naszej...
      • Gość: tomxp dalej, do narodow zjednoczonych go dac IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.12.05, 15:25
        tam nas bedzie reprezentowal.
        i order mu jaki w uznaniu zaslug przypiac
    • jszania Bogus, nie lepiej bylo siedziec w Polsce? 12.12.05, 16:01
      zadzwoniloby sie do kogo trzeba i sprawie ukrecono by leb. a w tej brukseli nie
      maja za grosz szacunku dla mezow stanu
    • Gość: Fireplace Wybitny lekarz IP: 217.153.97.* 12.12.05, 16:39
      Rzeczywiście wybitna postać, jeżeli rozłąka z żoną tak mu doskwierała,
      i musiał zaspokoić swój głód seksualny, lekarz idący do łóżka z prostytutką bez
      prezerwatywy to prawdziwy idiota.
      Dobrze świadczy o poziomie naszych elit władzy.

• efg ale to taki lekarz co nie może ze swoja pacjentką 12.12.05, 21:56
        WETERYNARZ !!
    • Gość: 0240070019490a Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: 209.115.217.* 12.12.05, 20:11
      To jest kolejny odcinek serialu "Polak Potrafi". Ciag dalszy nastapi.
    • Gość: Jerzy W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:15
      Njapiekniej skomentował to poseł Niesiołowski powiedzial o Leperze i jego
      partyjnych kolezkach "ĆWOWKI"
      Po raz pierwszy mam dokładnie takie samo zdanie co Pan poseł.
      Poseł Golik ma racje tlumaczac że to wraże siły i sprawa jest polityczna. Nie
      dopowiedzał tylko że to Marsjanie wraz pewnymi znanymi w pewnych kręgach
      politycznymi awanturnikami z planety poza naszym ukladem słonecznym przygotowały
      tą zasadzkę.
      Poweinien sie odwołac do wszystkich diabłów sprzedajac im swą duszę. Niestety
      rozumu nie kupią z powodu jego braku.
    • Gość: Znajomy Leper udaje ze nic nie wie o ciągotakch Golika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:24
      Lepper doskonale wie, że Golik nie przepuści żadnej. Po co więc ta szopka panie
      Leper ?
    • Gość: Zdegustowany Weterynarz Golik IP: *.pt.lu 13.12.05, 10:05
      ...bylo se z owca ulzyc, przynajmniej nie polecialaby od razu na policje. Miales
      chlopie zloty rog......
    • Gość: ojciec rydzyk Kościół mówi bez prezerwatywy to bez IP: *.range86-132.btcentralplus.com 14.12.05, 14:04
      I dobrze że bez prezerwatywy, tak jak nauka Kościoła nakazuje.
    • Gość: pola Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.egb.pl 19.12.05, 13:35
      ja wiem ,ze to prawda...jestem ciekawa jak sprawa sie zakonczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka