kurort07 Re: W Brukseli to był europoseł Golik 12.12.05, 12:34 Prezerwatywa to wykwit zgnilizny moralnej Zachodu.Poseł ze zdrowego moralnie,katolickiego kraju nad Wisłą czynnie zaprotestowł przeciwko szerzeniu zepsucia. .Proponuję posła nagrodzić za wierność wartościom narodowym.To człowiek godny miana Rejtana IV Rzeczypospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
7uop o co ten krzyk, guma mu się zsunęła bo zanim .... 12.12.05, 12:47 zaczął to już skończył. Jest niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katja Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: 81.175.76.* 12.12.05, 14:04 To jest naprawde nie do wiary! Jak to sie dzieje ze zawsze pokazujemy sie z najgorszej strony? Mieszkam w Holandii i zawsze zarliwie staje w obronie czesto atakowanych tu Polakow (bardzo zle tutaj o nas mowia). Wczoraj zostalam zaskoczona celnym pytaniem pewnego Holendra dlaczego tak sie dzieje ze Polacy ktorzy zarabiaja 14 euro za godzine (czyli tyle samo co Holendrzy w tej samej firmie, on tez tam pracuje) jeszcze dodatkowo kradna(ostatnio przylapali i zwolnili 3 Polakow). Dlaczego? Ja tez nie wiem. Zlapani panowie oswiadczyli wczesniej ze w Polsce zarabiali 2 euro za godzine (!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota TO NIE JEGO PIERWSZY RAZ !!!!! IP: 193.59.95.* 12.12.05, 14:20 Kilka lat temu na imprezie pod Warszawą w większym gronie weterynarz Golik chciał się za wszelką cenę zabawić z pewną atrakcyjną brunetką o imieniu Ewa. Prawie ja zgwałcił i miał szczęście, że nie poszła z tym na policję (a powinna była). Tego gościa trzeba wyizolować ze społeczeństwa!!! Niech to Belgowie zrobią, jeśli Polacy nie potrafią. WYRWAĆ CHWASTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ON JEJ NIE GWAŁCIŁ - ON JĄ N_A_W_R_A_C_A_Ł !!!! 12.12.05, 14:38 Zachód przeciez jest pogański, a pan poseł przyjechał, żeby szerzyć katolicyzm wśród zachodniego pedalstwa, pedofilstwa i zepsucia moralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomxp on jest naturalnie nie winny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.12.05, 15:21 toz to sol ziemi czarnej naszej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomxp dalej, do narodow zjednoczonych go dac IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.12.05, 15:25 tam nas bedzie reprezentowal. i order mu jaki w uznaniu zaslug przypiac Odpowiedz Link Zgłoś
jszania Bogus, nie lepiej bylo siedziec w Polsce? 12.12.05, 16:01 zadzwoniloby sie do kogo trzeba i sprawie ukrecono by leb. a w tej brukseli nie maja za grosz szacunku dla mezow stanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fireplace Wybitny lekarz IP: 217.153.97.* 12.12.05, 16:39 Rzeczywiście wybitna postać, jeżeli rozłąka z żoną tak mu doskwierała, i musiał zaspokoić swój głód seksualny, lekarz idący do łóżka z prostytutką bez prezerwatywy to prawdziwy idiota. Dobrze świadczy o poziomie naszych elit władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
efg ale to taki lekarz co nie może ze swoja pacjentką 12.12.05, 21:56 WETERYNARZ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0240070019490a Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: 209.115.217.* 12.12.05, 20:11 To jest kolejny odcinek serialu "Polak Potrafi". Ciag dalszy nastapi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:15 Njapiekniej skomentował to poseł Niesiołowski powiedzial o Leperze i jego partyjnych kolezkach "ĆWOWKI" Po raz pierwszy mam dokładnie takie samo zdanie co Pan poseł. Poseł Golik ma racje tlumaczac że to wraże siły i sprawa jest polityczna. Nie dopowiedzał tylko że to Marsjanie wraz pewnymi znanymi w pewnych kręgach politycznymi awanturnikami z planety poza naszym ukladem słonecznym przygotowały tą zasadzkę. Poweinien sie odwołac do wszystkich diabłów sprzedajac im swą duszę. Niestety rozumu nie kupią z powodu jego braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Leper udaje ze nic nie wie o ciągotakch Golika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:24 Lepper doskonale wie, że Golik nie przepuści żadnej. Po co więc ta szopka panie Leper ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Weterynarz Golik IP: *.pt.lu 13.12.05, 10:05 ...bylo se z owca ulzyc, przynajmniej nie polecialaby od razu na policje. Miales chlopie zloty rog...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec rydzyk Kościół mówi bez prezerwatywy to bez IP: *.range86-132.btcentralplus.com 14.12.05, 14:04 I dobrze że bez prezerwatywy, tak jak nauka Kościoła nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: W Brukseli to był europoseł Golik IP: *.egb.pl 19.12.05, 13:35 ja wiem ,ze to prawda...jestem ciekawa jak sprawa sie zakonczy Odpowiedz Link Zgłoś