IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:24
Czy wiecie jaka jest plaża w stolicy w Rodos, czy dno morza spada powoli??
Chodzi mi o plaże przy hotelu Mitsis La Vita. Czy polecacie ten hotel??
Daleko jest od centrum?? Za HB na 2 tyg. 2500zł na osobę. Jak myslicie dobra
cena?? dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Plaża IP: 80.54.0.* 28.05.07, 17:00
      Mam nadzieję, że czytałeś już wątek, który podesłałem Ci w linku odnośnie La Vita. Tak. 2500 PLN z HB na Rodos to dobra cena. Oczywiście w hotelu takim jak La Vita. Jak widać na zdjęciach od środka hotel jest bardzo ok. Jedyny minus jest taki, że znaczna część pokoi nie ma balkonów. No i, że baza (jadalnie, baseny) jest w pobliskim hotelu 5* (po drugiej stronie ulicy) Mitsis Grand Hotel.

Co do plaży to zapraszam na: www.fotoporadnikrodos.xt.pl

Znajdziesz tam dużo informacji i zdjęcia z plaży Elli. To ta, przy La Vicie. Zejście jest płytkie na bardzo długim dystansie i w znakomitej większości piaszczyste. Nie ma żadnych zwierzaków typu jeżowce...

Plaża ogólnie rzecz biorąc to piasek i mały żwirek przy ładnej lagunce. Łączą się tam dwa morza tak btw.:)

Niestety jest to najbardziej zatłoczona plaża miasta Rodos. Za to dużo pań opala się topless:D:D:D

Pozdrawiam
      Marcin
      • przekula Re: Plaża 28.05.07, 20:40
        Oczywiście,że czytałem. Dzięki za wszekie informacje.Choć nadal jest mi trudno
        się zdecydować:(( Dostać pokój bez Balkonu;(( Zaczynam się już nie zastanawiać
        czy jedank zowu nie pojechać do Egiptu:( Jeszcze raz dziękuję.
        • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: Plaża IP: 80.54.0.* 28.05.07, 22:22
          Pokoje na najwyższym piętrze mają balkony. Może udałoby się taki zarezerwować...

Pzdr
          Marcin
        • voyager747 Re: Plaża 28.05.07, 23:18
          Jedź na Rodos, to piękna wyspa i super miejsce na wakacje. Samo miasto Rodos
          jest bardzo fajne i my mieszkając niedaleko( w Ixia) byliśmy tam z 5 razy.
          • Gość: sylwka25 Re: Plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:57
            Podeslijcie jakiś link do stronki o tym co można na Rodos robic oprócz
            plażowania, lubimy poleżeć ale fajnie byłoby coś pozwiedzac. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka