Dodaj do ulubionych

LOT do Warszawy

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 21:51
Ktoś się orientuje jak wystartowały loty do Warszawy? Byli jacyś pasażerowie?
A może jak to kiedyś bywało taksóweczki?
Obserwuj wątek
    • default_user Re: LOT do Warszawy 13.12.05, 22:03
      Gość portalu: lot napisał(a):

> Ktoś się orientuje jak wystartowały loty do Warszawy? Byli jacyś pasażerowie?
      > A może jak to kiedyś bywało taksóweczki?

Biorąc pod uwagę, że przylot zaplanowany jest w rozkładzie za półtorej godziny,
      to ciężko będzie w sposób konkretny ustosunkować się do poruszonego przez Ciebie
      zagadnienia.
      Pozdrawiam
      M..M
      • parzon84 Re: LOT do Warszawy 13.12.05, 22:15
        Chciałbym jutro zobaczyc to ladowanie i mam pewnien problem gdyz na stronie LOT
        jest napisane ze przylot jest o 13:10
        (www3.lot.com/app/index.jsp?area=news&type=details&pub_key=38200&lang=pl)
        a na stronie naszego lotniska jest 14:10 (
        www.lotnisko.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=118&lang=iso-8859-2)
        i chyba nie zgadza sie tez nr lotu, chyba ze ja cos zle zrozumialem z tych
        rozkładow
        • default_user Re: LOT do Warszawy 13.12.05, 22:23
          parzon84 napisał:

> Chciałbym jutro zobaczyc to ladowanie i mam pewnien problem gdyz na stronie LOT
          > jest napisane ze przylot jest o 13:10
          > (<a
          href="www3.lot.com/app/index.jsp?area=news&type=details&pub_key=38200&lang=pl)"
          target="_blank">www3.lot.com/app/index.jsp?area=news&type=details&pub_key=38200&lang=pl)</a>

To brytyjska wersja strony, więc i czas jest zachodnioeuropejski. Sprawdź na
          polskiej:
          defiant.lot.pl/lot/flighttracker.aspx?_clid=357&_p=tracker&_sfid=LOT&airline=LO&date=14.12.2005&flightnumber=3992&pos=1010
          Numery rejsów są OK.
          Pozdrawiam
          M..M
          • parzon84 Re: LOT do Warszawy 13.12.05, 22:25
            dzieki,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka