teufel 26.10.02, 21:40 Nie mam dziewczyny, jak można poderwać jakąś dziewczyny? A jak wy podrywacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 21:47 Sposobów jest tysiące. Trochę pomysłowości Diabełku! Mój znajomy ma już kilka patentów na podrywanie dziewczyn, ale najcześciej są one ryzykowne i wymagają udziału wtajemniczonego kolegi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 21:53 Ej stary nie jestem ekspertem,ale nie wierze,ze masz az taki klopot z pomyslem na podryw radzac sie nas tutaj ;) pozdrow.! PS.ja lubie "podtancowac" panne :> Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 21:58 zoonk napisał: > PS.ja lubie "podtancowac" panne :> Hmm... zabrzmiało ciekawie. A jak konkretnie "podtancowujesz" panny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:02 :))) No tak specyficznie zaatakowac z nienacka na parkiecie.Dobry patent ? ;) pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:04 Może i dobry, ale moja mama nie chce mnie puszczac na takie imprezki, ponieważ zazwyczaj są wieczorem i w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:07 podaj wiecej swoich danych i wymagan, to moze wspolnymi silami cos zaradzimy, dzis w koncu noc dluzsza o godzine, wiec czasu mamy sporo :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Jak poderwać dziewczynę? 30.10.02, 20:17 185 cm wzrostu 17 lat Ciemny blond włosy. Niebieskie oczy. To o mnie. Dziewczyna nie za niska i z poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:10 zoonk napisał: > :))) No tak specyficznie zaatakowac z nienacka na parkiecie.Dobry patent ? ;) Nie zawsze :)))) Swego czasu ktoś takim patentem próbował "podtańczć" moją koleżankę, ale dotego dorzucił tekst: "czy mogę potańczyć z tyłu?"... Do tej pory wprowadza nas to w znakomity humor :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Med_max Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.10.02, 22:14 ixtlilto napisała: > zoonk napisał: > > > :))) No tak specyficznie zaatakowac z nienacka na parkiecie.Dobry patent ? > ;) > Nie zawsze :)))) Swego czasu ktoś takim patentem próbował "podtańczć" moją > koleżankę, ale dotego dorzucił tekst: "czy mogę potańczyć z tyłu?"... > Do tej pory wprowadza nas to w znakomity humor :))) > Tak też było kiedyś: - z pijanym nie tańczę - a trzeźwy nie poprosi... Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:22 ixtlilto napisała: > zoonk napisał: > > > :))) No tak specyficznie zaatakowac z nienacka na parkiecie.Dobry patent ? > ;) > Nie zawsze :)))) Swego czasu ktoś takim patentem próbował "podtańczć" moją > koleżankę, ale dotego dorzucił tekst: "czy mogę potańczyć z tyłu?"... > Do tej pory wprowadza nas to w znakomity humor :))) > :-) Rzeczywscie mozna sie usmiac,ale spokojnie to nie bylem ja,wszak wtedy nie jest juz z nienacka. ;)))) pozdowy.! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 23:44 ixtlilto napisała: > Mój znajomy ma już kilka patentów na podrywanie dziewczyn, ale najcześciej są > one ryzykowne i wymagają udziału wtajemniczonego kolegi. --Pytałaś się? Czy Ty byłaś kolegom :P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 23:50 hubar napisał: > --Pytałaś się? Czy Ty byłaś kolegom :P Powiedzmy, że to była wymiana informacji; on się dowiedział jak się podrywa (i spławia) facetów, a ja wzbogaciłam się o wiedzę jakie sposoby wpadają czasem facetom do głowy :)P Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:09 Coś w temacie: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=921724&a=926606 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:13 SAPER! jesteś suuuper!!! Bardzo dziękuję za ten wątek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:15 hihihi pamiętałem ten wątek dzięki "spróbuj stary w pachwinach" - ten tekst mnie po prostu rozłożył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 22:15 Witam Eeee to przecież nie problem. Ogólnie to trzeba wyczuć sytuację. Sprzwdzić, czy sie da poderwać (to widać) i najlepiej czymś ją zaskoczyć (jakimś pomysłem). Trzeba wyczuć sytuację. Echhh, gdzie te czasy podrywów ;-) MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:18 MarcinK napisał: > Echhh, gdzie te czasy podrywów ;-) Cały czas trwają :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać dziewczynę? 26.10.02, 22:22 ixtlilto napisała: > MarcinK napisał: > > > Echhh, gdzie te czasy podrywów ;-) > Cały czas trwają :))) > oj trwają, trwają... pozdrawiam podrywających, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak poderwać dziewczynę? 27.10.02, 01:44 ixtlilto napisała: > > Echhh, gdzie te czasy podrywów ;-) > Cały czas trwają :))) --Jakich ciekawych rzeczy można się dowiedzieć z Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Jak poderwać dziewczynę? 27.10.02, 00:26 Nie podrywam zawsze samo to jakos wychodzi. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak poderwać dziewczynę? 27.10.02, 11:29 Ja tez nie podrywam. Generalnie jestem bardzo niesmialy i boje sie dziewczat:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kylle Re: Jak poderwać dziewczynę? 28.10.02, 08:58 to proste. z dziewczyną trzeba pogadać, tzn. trzeba dać jej się wygadać i powiedzieć parę rzeczy o sobie, co będzie dla niej oznaczało, że jesteś wobec niej otwarty. a jak pogadać- to znaczy gdzieś zaprosić. możliwości jest wiele (kafeja internetowa, pizzeria, biblioteka, zakupy itp). najważniejsze żeby to zrobić. nie ryzykujesz wiele. najwyżej się nie zgodzi i wtedy poczekasz albo sobie odpuścisz. uwierz, nie ma nic gorszego niż póżniejsze rozpamiętywanie, co by było gdyby. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &żei Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: tv.Astral.Lodz.pl:* / 192.168.133.* 30.10.02, 21:34 kylle napisała: > to proste. > z dziewczyną trzeba pogadać, tzn. trzeba dać jej się wygadać i powiedzieć parę > rzeczy o sobie, co będzie dla niej oznaczało, że jesteś wobec niej otwarty. > a jak pogadać- to znaczy gdzieś zaprosić. możliwości jest wiele (kafeja > internetowa, pizzeria, biblioteka, zakupy itp). > najważniejsze żeby to zrobić. nie ryzykujesz wiele. najwyżej się nie zgodzi i > wtedy poczekasz albo sobie odpuścisz. > uwierz, nie ma nic gorszego niż póżniejsze rozpamiętywanie, co by było gdyby. > powodzenia! biblioteka??? jesli chodzi ci o pub to spoko. jesli o miejsce gdze sie wypozycza ksiazki to troche trudno konwersowac. choc w "Psach" Waldek swoją Mariolke poznał w bibliotece. A franz pyta; - i co moze jeszcze dziewica byla> a Wladek na to - a zebys wiedzial, tylko pozniej sie poklocilismy i no ten, tego. Franz: hahahahahahah. Waldek: - nie smiej sie to moja zona ---------------------- Kobieta ukochanego mezczyzne moze wyniesc na piedestal, ale rownie dobrze potrafi zmieszac go z blotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.10.02, 21:43 Eghm... czy ja dobrze czytam - mozliwosc pogadania z dziewczyna dobra jest w kafejce internetowej?! A psik! Tfu tfu, niech nigdy, przenigdy to nie nastanie! Ps. "Bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie sie...." :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIRE Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.in.zabkowska.pl / 10.101.1.* 30.10.02, 22:45 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Eghm... czy ja dobrze czytam - mozliwosc pogadania z dziewczyna dobra jest w ka > fejce internetowej?! A psik! Tfu tfu, niech nigdy, przenigdy to nie nastanie! A to ciekawe, bo ja tak glównie rozmawiam i poznaje czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.10.02, 22:59 To dziwne, zawsze myslalem, ze do cafe chodzi sie po to, by uciec od realu. Ale trudno- czlowiek uczy sie przez cale zycie :) Jesli ta droga dla ciebie jest dobra do nawiazywania znajomosci, musze zwrocic honor :) Pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 30.10.02, 23:28 Wiesz co? Czasem z braku czasu na wyjście gdzieś. Internet jest jedyną możliwością pogadania z drugim człowiekiem. Ja w ten sposób np. teraz kontaktuję się ze znajomymi. Póki co nie możemy się dogdac do do wspólnego wyjścia, ale przez te 30 min w sieci- przy okazji np. sprawdzania poczty to sobie możemy pogadać. ps. znam tez takich dwoje co siedzac obok siebie rozmawializ e soba przez net :) Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: Jak poderwać dziewczynę? 31.10.02, 15:17 Ixiq, napisalem odpowiedz, ale jakies krasnoludy wciely ją, wiec pisze jeszcze raz: Wdaje mi sie, ze autor mial na mysli randke w kafejce. Nie wyobrazam sobie tego jakos :)) A do kontaktu, czy umawiania sie- Oczywisciejaknajbardziej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 31.10.02, 18:15 Wiem o co chyba chodziło autorowi. Ale odpowiedziała tak trochę obok tematu :)P A randka w c@fe? Rzeczywiście ciut dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 31.10.02, 09:34 Wyczaisz fajną kobietę, próbujesz się z nią umówić, dajesz jej się wypowiedzieć na temat ciuchów, koleżanek, i wszystkiego - zajmuje to minimum 2 godziny, a póxniej jest już twoja. Nie mam z tym problemów. Kumpel podrywa mówiąc, że ma ładne uszy:) - nie próbowałem, ale w jego wykonaniu działa. Odpowiedz Link Zgłoś
hruplo I jeszcze bardziej mi hrupło... 31.10.02, 11:54 Jak ten watek przeczytałam. Wiesz co, mam taką małą rade, a propos podrywania. Wacet poderwie kobietę ciekawą tylko wtedy, gdy mówiąc do niej pierwsze słowa, nie ważne jakiej treści, ona już jest jego. Jak to zrobić? Hm, nie wiem jak to zrobił mój luby, ale kiedys mi powiedział, że nigdy nie podrywał na siłę, bo wtedy można dostać w pysk, trafić na idiotke, albo złapać syfa. Trzeba tylko przygladać się ludziom, a wszystko samo sie układa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 31.10.02, 17:28 teufel napisał: > Nie mam dziewczyny, jak można poderwać jakąś dziewczyny? A jak wy podrywacie? Jakąkolwiek? No to raczej mały problem. Przede wszystkim trzeba chodzić uśmiechniętym. Wtedy często dziewczyny będą się "od-uśmiechać". Najlepiej podejść po drugiej, trzeciej wymianie spojrzeń. Gadka - najlepiej spontaniczna i szczera. Często ciśnie się na usta: "Sorry, ale jesteś tak śliczna, że nigdy nie wybaczyłbym sobie, gdybym do Ciebie nie podszedł" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIRE Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.in.zabkowska.pl / 10.101.1.* 31.10.02, 19:42 > No to raczej mały problem. Przede wszystkim trzeba chodzić uśmiechniętym. Wtedy > > często dziewczyny będą się "od-uśmiechać". Najlepiej podejść po drugiej, > trzeciej wymianie spojrzeń. Gadka - najlepiej spontaniczna i szczera. Często > ciśnie się na usta: "Sorry, ale jesteś tak śliczna, że nigdy nie wybaczyłbym > sobie, gdybym do Ciebie nie podszedł" :-) To dziala na wszystkie prócz zakompleksionych. Te ostatnie od razu wyczuwaja klamce ;-))) I Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Jak poderwać dziewczynę? 05.11.02, 22:06 OK. Mówicie zeby dac sie wygadac ale jak podejsc za pierwszym razem? Nieśmiały jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 05.11.02, 22:12 Teufel: jest teraz zimno,zapytaj: "Może Cię ogrzać?"... Jak już będziesz JĄ widział to idź, po drodze coś wymyślisz- jak zagadać, w sytuacji idealnej ona odezwie się piewsza i problem z głowy :)P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.11.02, 22:27 "Moze cie ogrzac?" ;PPP Ja tam bym nie ryzykowal ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać dziewczynę? 05.11.02, 22:33 A co powiesz na coś takiego: Kolega1 do nieznajomej: "Cześć, mam do Ciebie prośbę. Mój kolega2 ostatnio zaczął się zastanawiać czy nie jest gejem, a ja twierdzę, że nie jest i chcę mu to wybić z głowy. Pomogłabyś mi? Wiesz on stoi tam... Poszlibyście na chwilkę do pubu, pogadali... może mu się odwidzi..." Jeśli kolega1 ma gadane to dziewczyna się zgodzi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jak poderwać dziewczynę? 06.11.02, 15:21 ixtlilto napisała: > A co powiesz na coś takiego: > > Kolega1 do nieznajomej: "Cześć, mam do Ciebie prośbę. Mój kolega2 ostatnio > zaczął się zastanawiać czy nie jest gejem, a ja twierdzę, że nie jest i chcę mu > > to wybić z głowy. Pomogłabyś mi? Wiesz on stoi tam... Poszlibyście na chwilkę > do pubu, pogadali... może mu się odwidzi..." > > Jeśli kolega1 ma gadane to dziewczyna się zgodzi :))))) Jeezzuuuu.....dziewczynie w takiej sytuacji pozostaje jedynie powiedziec: "czlowieku jak ja mam ci pomoc? jak ktos jest gejem to jest i mu sie tego z glowy nigdy nie wybije (hihihi - od autora) chocby poszedl do nie wiem ilu pubow i prowadzil tam dysputy w nieskonczonosc. A ty przestan twierdzic, ze nie jest, daj mu spokoj, niech sie chlopak sam okresli" ot co. ixtlilto czy sadzisz ze ktos ma takie gadane by ci sie twoja orientacja seksualna odwidziala?:-) z dziadoborowymi pozdrowieniami dziad borowy trwa ladowanie sygnaturki ......odmowa zaladowania, ot tak, bez powodu...... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak poderwać dziewczynę? 06.11.02, 14:28 Facet dostanie kręćka, tyle tu porad:-))) PS. Powiem tak, kiedyś robiłem przeróżne podchody, obmyślałem strategie itp. Dziś podchodzę do dziewczyny i zaczynam rozmowę. Koniec, kropka. Albo mnie grzecznie spławi, albo zamieni kilka słów. JEDNO JEST ABSOLUTNIE PEWNE. JAK SIĘ NIE SPRÓBUJE, TO NIE UDA SIĘ NA 100 PROCENT!!!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jak poderwać dziewczynę? 06.11.02, 14:49 Co dziwne nawet niektóre mu nie odmawiają!! A potem: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3527338 Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Jak poderwać dziewczynę? 06.11.02, 14:53 hubar napisał: > Co dziwne nawet niektóre mu nie odmawiają!! > A potem: > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=63&w=3527338"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3527338</a> Co dziwne, masz rację, Hubcio... PS1. Zdradzę Ci w zaufaniu, że płeć piękna generalnie rzadko odmawia. Wbrew licznym przesadom i pełnym oburzenia zaprzeczeniom:-))) PS2. Trzymaj kciuki za Nasz klub. Ubieram się ciepło i liczę na jakiś przełom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Jak poderwać dziewczynę? 06.11.02, 19:50 Chyba się dzisiaj zakochałem. Byłem po południu na siłowni i tam Ją zobaczyłem. Anioł. Niestety nie miałem odwagi pogadać, ale może jutro... Nie długo napiszę co było dalej Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać dziewczynę? 06.11.02, 20:19 teufel napisał: > Chyba się dzisiaj zakochałem. Byłem po południu na siłowni i tam Ją zobaczyłem. > Anioł. Niestety nie miałem odwagi pogadać, ale może jutro... Nie długo napiszę co było dalej Oby tylko jutro... Ona była na siłowni. Trzymam kciuki. No i działaj ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 14:52 > > Oby tylko jutro... Ona była na siłowni. Trzymam kciuki. No i działaj ;-) > pozdrawiam, hanya Nie było, ale w sobote poflirtowalem z kolezanka z klasy pzez sms Odpowiedz Link Zgłoś