Dodaj do ulubionych

Birthday Party

26.07.13, 17:48
W środę w przedszkolu Młoda dostała zaproszenie na przyjęcie urodzinowe koleżanki na sobotę. Na zaproszeniu numer telefonu z prośbą o potwierdzenie. Nie miałam czasu wczoraj zadzwonić bo miałam zachrzan w pracy niemiłosierny. Dziś pojechałyśmy z Młodą do Toys r us, kupiłyśmy prezent, zapakowałyśmy, wypisałayśmy kartkę. Dzwoniłam z potwierdzeniem 3 razy: o 11:00, o 13:00 i przed chwilą. Nikt nie odbiera, nikt nie oddzwania. No i teraz nie wiem co robić. Czwarty raz już dzwonić nie będę. Jeśli nie oddzwonią, nie iść? Młoda napalona na te urodziny...
Obserwuj wątek
    • sfornarina Re: Birthday Party 26.07.13, 18:45
      Dzwonić koniecznie później. Przecież rodzice mogli być w pracy, jeszcze wcześnie jest.
    • maja3333 Re: Birthday Party 26.07.13, 18:51
      jeśli to numer komórkowy to po prostu napisz smsa potweirdzającego, że Twoje dziecko (podaj imie) przyjdziie na urodziny tematego dziecka (napisz tez z imienia) idziekuje za zaproszenie. Tyle. Wielu ludzi nie odbiera telefonów od obcych numerów... Jazawsze wysyłam smsay z potwieredzniem, że syn przyjdzie (lub nie) na urodziny. zawsze odpisują.
      • benignusia Re: Birthday Party 26.07.13, 19:03
        wyślij smsa,i idzcie na urodziny :)
      • podkocem Re: Birthday Party 26.07.13, 19:35
        no chyba tak zrobię.

ludzi nie odbiera telefonów od obcych
        > numerów...

no to troche bez sensu podawac nr prosząc o potwierdzenie przyjscia.
    • podkocem Re: Birthday Party 28.07.13, 13:53
      Mloda z ojcem byla, dobrze sie bawila. Na szczescie babeczka wieczorem do mnie oddzwonila :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka