hanya 28.10.02, 15:47 małym, ale fajnym zapraszam serdecznie pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dos Mollendos Re: CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! IP: 212.191.74.* 28.10.02, 15:48 A Czcianka? Czcionek? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! 28.10.02, 15:50 Ależ odpozdrawiam serdecznie. Czy ja aby kiedyś przez Czarnków nie jechałem? Muszę sprawdzić na mapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! IP: 212.191.74.* 28.10.02, 15:53 W pobliżu jest Czcianka i płynie Nie eć (czyli Not eć), co nie znaczy: Nie jedź, a przeciwnie wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! 28.10.02, 16:04 Noteć, trochę zaniedbana ale ładna rzeka, a Trzcianka, cóż siedziba powiatu czarnkowsko-trzcianeckiego jest u nas, a to chyba o czymś świadczy, prawda? ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! 28.10.02, 15:58 Oj, nie jechałem. Byłem w Pile, w Chodzieży, w Szamotułach, a w Czarnkowie nie. I smuteczek mnie ogarnął na okoliczność :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! IP: 212.191.74.* 28.10.02, 15:59 Piła to bardzo fajna fiszka. I lubi pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ja jako geograf wyuczony... 28.10.02, 15:53 Kompletnie nie mam pojecia gdzie leży Czarnków, za co bardzo przepraszam, ale studia mnie uwsteczniły geograficznie, i mnie wiem niż wiedziałem.:( Ale również odpozdrawiam.:) Fajnie, że mogę cie czytać, i że masz zarąbiste poczucie humoru.:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Ja jako geograf wyuczony... IP: 212.191.74.* 28.10.02, 15:55 A widzisz Aricu, a widzisz... Ja wiem też wyłącznie hobbystycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Ja jako geograf wyuczony... 28.10.02, 16:00 aric napisał: > Kompletnie nie mam pojecia gdzie leży Czarnków, za co bardzo przepraszam, ale > studia mnie uwsteczniły geograficznie, i mnie wiem niż wiedziałem.:( > Ale również odpozdrawiam.:) > Fajnie, że mogę cie czytać, i że masz zarąbiste poczucie humoru.:)))))))) jak możesz nie wiedzieć, gdzie jest czarnków :-) polecam lekturkę, może nieczęsto aktualizowanych ale całkiem przyjaznych stronek: www.czarnkow.pl www.czarnkow.com.pl ododpozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Ja jako geograf wyuczony... 28.10.02, 19:09 Aricu drogi - to taka choroba zawodowa :( Ja mam dokładnie tak samo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
hanya CZARNKÓW -MOIM MIASTEM !!!!! koniec,kropka 28.10.02, 19:32 jako autorka, grzecznie proszę o niepodbijanie wątku :-( niestety, jest on wmieszany w pewien spór forumowy i lepiej dla niego, by spadł, jak najniżej, dla zachowania estetyki Forum tym niemniej, do Czarnkowa zapraszam nadal bardzo serdecznie :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś