Dodaj do ulubionych

STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE!

IP: 62.233.187.* 26.11.03, 12:44
Po 3 letnim związku,już 9 miesięcy temu rozstałam się z facetem i to z mojej
winy.Jest b.toważyski i lubiany-szczególnie przez dziewczyny i okropnie mnie
to drażnmiło więc robiłam awantury.Zerwał ze mną-jak twierdzi-nie dlatego że
przestał mnie kochać lub znalazł inną tylko przez moją chorobliwą
zazdrość.Minęło tyle czasu a jak nadal jestem sama(on z resztą też),często
się kontaktujemy,czasami chodzimy ze sobą do łóżka...Ja wiem że nadal go
kocham i nie chcę innego.Nie wiem co z tym zrobić,powoli wariuję!Powinnam
zaproponować abyśmy do siebie wrócili i obiecać że się zmienię czy za dużo
czasu już minęło i dać sobie spokój????
Obserwuj wątek
    • Gość: 22 Re: STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 26.11.03, 12:51
      no to ładnie miałam bardzo podobną sytuacje przez moją chorobliwo zazdrosć
      straciłam faceta którego znam juz 5 lat a nasz zwiazek trwał prawie 3. ja tez
      go nadal kocham strasznie jest mi z tym ciezko i wogóle beznadzieja!!!
      :(((o matko właśnie zdałam sobie sprawę ze juz nie jestesmy razem prawie 6
      miesiecy :( i musze powiedziec ze stara miłos ale ta prawdziwa to właśnie nie
      rdzewieje
    • verka.w Re: STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE! 26.11.03, 14:56
      Vitam!!!
      Dziewczyno, co ty wypawiasz. Chodzisz z nim do lozka ale nie jestescie razem?
      Sadze ze jesli chcesz o nim zapomniec to powinniscie przestac sie wogole
      kontaktowac ze soba, ze nie wspomne o wspolnym seksie. Co to wogole za pomysl
      zeby chodzic do lozka z bylym facetem dla ktorego pewnie juz iewiele znaczysz
      jesli on jeszcze do tej pory ci nie zaproponowal zebyscie znowu byli razem.
      Ja wiem ze rozstanie boli bo ja 7 miesiecy temu rozstalam sie z facetem ktorego
      nadal kocham. I nie pomagaja na to randki ale staram sie zapomniec, a
      przynajmniej nie myslec o nim. Ty tez powinnas dac sobie spokoj. Moze zacznij
      go unikac przynajmniej przez jakis czas bo jest tez takie powiedzenie ze "czas
      goi rany" A ja chce w to wierzyc.
      Pozdrovionka - Verka
    • Gość: borgia Re: STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE! IP: 217.96.7.* 28.11.03, 16:56
      Porozmawiaj z nim szczerze, czy coś z tego jeszcze będzie. No i postaraj się
      trochę zmienić - zazdrość nieszczy nie tylko osobę, której dotyczy, ale też
      tego, kto zazdrość odczuwa... powodzenia, ja wierzę, że Wam się uda ;)
      • 20p Re: STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE! 30.11.03, 11:08
        Ale to wszystko popieprzone..
        Byłam nz NIM 3 lata; rozstalismy sie ( to moj wybor ) i w tym czasie - przez
        rok byłam z innym. On bardzo wtedy cierpiał ja tez za nim ogromnie teskniłam.
        Zeszlismy sie z powrotem , ale to przetrwało tylko pol roku- teraz on mnie
        zostawił bo " nie czuje juz tego co dawniej".. Więc juz sama nie wiem czy
        rdzewieje czy nie.. Ja ogromnie go kocham i nie chce cierpiec jeszcze przez
        rok!!!! Myslicie ze jest szansa ze jeszcze do mnie wroci? Moze to dlatego ze
        byłam taka zazdrosna i zaborcza..?
    • Gość: Mango Re: STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 16:46
      Nie jestes jego prywatna dziwka,jemu wcale nie zalezy na tobie tylko na twojej
      cipce.To zwykla swinia.Do tej pory nic nie wspomnial o tym abyscie znowu byli
      razem.Gra na twoich uczuciach i bedzie korzystac z ciebie do poki sie nie
      zorientujesz.Nie badz naiwna i nabierz szacunku do siebie.
      • Gość: yo Re: STARA MIŁOŚC NIE ZDZEWIEJE! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 30.11.03, 17:05
        no to ładnie szczera prawda!!!!!! szczera prawda!!!!!!!!
        można powiedziec ze moze wracać do ciebie kiedy chce bo jest pewny ze mu
        niczego jak narazie nie odmowisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka