Dodaj do ulubionych

Trgowiska-prosze o informacje

05.01.06, 10:59
Ostatni raz w Lodzi bylam jakies 2 lata temu.. Ale wybieram sie jutro stad
tez moje pytanie. CZy zmienilo sie cos w godz otwarcia targowisk w
tuszynie?..pamietam ze gdy tam bylam ostatni raz to bylo otwarte od 5 do 9
rano..Prosze.. jesli ktos wie.. czy godziny otwarcia sie zgadzaja?...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Trgowiska-prosze o informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:03
      Jeśli masz na myśli "Ptaka", to nie wiem kiedy zaczyna, ale kończy około 13 -
      14. W sąsiedztiwe jest też duża hala Polros pracuje w podobnych godzinach.
      Targowiska "pod gołym niebem rzeczywiście pracują wcześniej, w okolicach
      Głuchowa (chyba), tuż przy wyjeździe na "autostradę" jest koloejne targowisko
      czynne chyba tylko w poniedziałki i piątki po południu.
      • Gość: magda Re: Trgowiska-prosze o informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:22
        Nie ma na mysli "Ptaka", przeciez napisala, ze chodzi o Tuszyn. Tuszyn jest
        chyba czynny mniej wiecej tak, jak "Ptak" - tyle, ze troche wczesniej "zaczyna"
        i wczesniej "konczy". Ja obstawialabym tak 5,6 poczatek pracy, a gdzies 12
        koniec. Ale byc moze pracuje dluzej. W sumie Tuszyn jest jak zwykly bazar, a
        "Ptak" to hale, a zatem sieci sklepow i tam pracuja od 8,9 (ale niektorzy tez od
        7) do 13,14. Gluchow pracuje wieczorami i to w wybrane dni, zdaje sie, ze m.in.
        w piatki.
    • rozmowy_kontrolowane Centrum Handlowe Ptak 06.01.06, 07:18
      O Tuszynie nic nie wiem, ale szczegóły dotyczące CH Ptak znajdziesz na stronie:
      www.ptak.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka