Gość: zissou IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:04 czy ktoś zna program na jutro na WOŚP w lodzi? bo ja nigdzi enie moge znalezc.... interesuje mnie wszystko co sie dzieje, ni e tylko na glownej scenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Tramwaje IP: *.mnc.pl 07.01.06, 22:11 www.kmst.mpk.lodz.pl/orkiestra06.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Tramwaje IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.01.06, 22:13 Ale bądźcie o czasie na Widzewie (12:28). Bo inaczej się zniechęcę i wydam na piwo to, co przeznaczyłem na WOŚP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Tramwaje IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.01.06, 16:20 Tramwaj na Augustów przyjechał spóźniony i to bardzo. Odjechał ok. 12:55, natomiast z Placu Wolności zamiast jechać na Julianów pojechał na Plac Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Tramwaje IP: 195.69.82.* 08.01.06, 16:26 Dlatego, ze jezdzil objazdem. Ktos dal d* i nie wpuszczono go na Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Tramwaje IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.01.06, 23:38 Wiem już, mocno zmarzłem czekając:) Namówiłem siostrę do przejażdżki na Retkinię i na Widzew. Cały czas bała się, że eNka się zepsuje (bo stara)... Oczywiście nic się nie stało, zepsuła się dopiero 805-tka, którą siostra wracała do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: program WOŚP w lodzi 07.01.06, 22:32 O 10 zbiórka na wycieczkę z R. Bonisławskim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=34532803 Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: program WOŚP w lodzi 08.01.06, 00:57 "W centrum miasta staną dwie sceny. Główna u zbiegu ulicy ul. Piotrkowskiej z al. Piłsudskiego i mała scena przy ul. Piotrkowskiej 94. Koncerty zaczną się o godz. 15. Zagrają m.in. Normalsi i Krakers Band. Gwiazdą wieczoru będzie zespół Blue Cafe z nową wokalistką Dominiką Gawędą. Ich występ na głównej scenie zaplanowano na godz. 20. Na ponad dwukilometrowym torze na al. Piłsudskiego (od Sienkiewicza do Kościuszki) na łodzian będą czekali kierowcy rajdowi. Już po raz szósty zapraszają na orkiestrową akcję "Rajdowcy - Dzieciom". Od południa do wieczora pilotka Joanna Madej będzie licytować przejazdy na prawych fotelach rajdowych samochodów. Zwycięzców czeka ekscytująca runda w towarzystwie mistrza kierownicy. Do szybkich maszyn zaproszą m.in. Leszek Kuzaj, Mariusz Stec, Michał Kościuszko, Marcin Turski i Zbigniew Gabryś." /więcej: miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3101788.html / *** "Licytację przedmiotów na antenie Radia Łódź poprowadzi Piotr Bielawski już od godz. 11.00" /więcej: www.radiolodz.pl / *** "[...]Dodatkową atrakcją będzie wesołe miasteczko, sklepy z pamiątkami , a także pokazy lotnicze[...]" / info z www.uml.lodz.pl , pokazy lotnicze to chyba na Lublinku... trzeba zapytać na podforum Lotnisko- powinni coś wiedzieć/ *** www.uml.lodz.pl/jotpegi/doc/program.doc Harmonogram XIV Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Publicznym Gimnazjum nr 37 w Łodzi przy ul. Jarosławskiej 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZKODA Re: program WOŚP w lodzi IP: *.toya.net.pl 08.01.06, 22:45 I nic znowu w Łodzi nie wyszło z tej całej orkiestry Odpowiedz Link Zgłoś