Dodaj do ulubionych

Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Shell )

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:55
Eentualnie o BP. Poradzcie bo nie wiem gdzie tankować :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Tak na marginesie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:58
      Na gazie to się gotuje. Jeździ się na benzynie.
      • Gość: Zeus Re: Tak na marginesie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:02
        A ja wole na gazie jezdzic, Na gazie nie gotuje bo mam plyte ceramiczna w
        kuchni, na prad, pozdro i czekam na konkretne sugestie.

P.S na benzyne sobie przelaczam jak chce sie sciagac albo poszaleć troche...ale
        do zwyklej jazdy - bez sensu , gaz mi wystarcza .
        • marekwojciechowski Re: Tak na marginesie... 08.01.06, 00:21
          Dobry gaz jest na BP, tuż za Mcdonaldem(róg Politechniki i Mickiewicza) oraz na
          BP takze tuz przy MC na Włókniarzy, mniej wiecej vis a vis Geant'a.
          • Gość: zeus Re: Tak na marginesie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:53
            dzieki wielkie
      • Gość: Frajer!!! Re: Tak na marginesie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:16
        Ups... może zwyczajnie zamożny kierowca... Na benzynie jeździć - TAK ale na
        dobrej! np Power Racing z Shela, albo chociaż 98 oktan... Jak lubisz "karmić"
        swoje autko rodzimym gównem z wszystkimi dodatkami serwowanymi przez
        ...pracowników rafinerii, rozlewni, stacji... Nie wiem, czy wiesz, ale np. BP to
        zwykła francheza. Czyli - w naszych realiach - z BP biorą tyle paliwa ile muszą
        - a resztę skąd chcą. Nie zdziw się kiedyś jak auto spali 12litrów /100 zamiast
        9... albo zamarznie w przewodach (tutaj pozdrawiam BP)
        • tmq benzyna tylko z orlenu 09.01.06, 00:09
          bp nie bierze benzyny z bp, shell z shella itd. wszyscy w polsce maja benzyne z orlenu bo za drogo jest
          inaczej, kazda stacja ma jednak zestaw swoich ulepszaczy i tym sie roznia. generalnie etylina w polsce
          jest srednio dobra, jednak o wiele gorszej jakosci jest diesel, sprobujcie zatankowac diesla w niemczech i
          w polsce na takiej samej stacji, roznica jest ogromna
      • Gość: leslaw_m Tak na marginesie... IP: *.lodz.msk.pl 09.01.06, 19:25
        a na benzynie?
        www.allegro.pl/show_item.php?item=79643833
    • Gość: 5-lat na LPG Re: Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Sh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:05
      W Carrefour(ze) na Rzgowskiej (przed CZMP) jest ich firmowa stacja tzn
      Carrefour'a. Gaz biorą z Koluszek - czyli tam skąd BP (wiadomośc sprawdzona. Gaz
      1-klasa i taniej niż u reszty złodziei. ps. mozna płacić plastikiem (visa,
      maestro itp... a nawet ich firmową kartą) POLECAM!A alternatywnie tankuję na
      Shelu na Rydza przed Przybyszewskiego. Polecam benzynkę >>Racing << miód dla
      silniczka!!!
      • Gość: vera Re: Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Sh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:45
        w PL na wszystkich stacjach jest bnzna z Orlenu, ewentualnie lekko wzbogacona
        jak vpower...
        a propos gazu - nie życzę sobie samochodów jeżdzących na gaz na parkingach
        podziemnych!!!
        • Gość: zeus Re: Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Sh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:41
          A dobry gaz maja na shell przy rydza śmigłego ?? Bo po drodze mi ta stacja.
          Teraz leje BP Ultimate 98, V power lałem kiedys ale ona ma 95 oktan :/ A racing
          fakt paliwko lux :)
        • anies75 Re: Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Sh 09.01.06, 14:19
          a co Ci te autka przeszkadzają ?
    • stoodent Daj spokuj 08.01.06, 22:34
      Ja tankuję już od trzech lat na stacji za Brusem w kierunku na Kanzas, jak dla
      mnie REWELACJA. Dostaniesz kartę stałego klienta, darmowy gaz co jakiś czas,
      SUPER POLECAM - CZERWONA OCTA KOMBI
    • tmq Re: Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Sh 09.01.06, 00:06
      shell jest na traktorowej, politechniki (chyba bez gazu...) i na pilsudskiego kolo geanta.
    • szymianiuk90 Re: Gdzie w Łodzi jest dobry gaz LPG (chodzi O Sh 11.12.15, 13:26
      Wiadomości ogólne o LPG można przeczytać tutaj, myślę, że może się przydać: kariera-operatora.blogspot.com/2015/12/wozki-widowe-zastosowanie-gazu-lpg.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka