Dodaj do ulubionych

nowa wokalistka Blue Cafe

IP: *.toya.net.pl 08.01.06, 20:36
Czy Wy to slyszeliscie??Jak ona spiewa?Bo mam wrazenie ,ze cos mam ze sluchem.
Obserwuj wątek
    • uerbe Re: nowa wokalistka Blue Cafe 08.01.06, 20:52
      Pięknie śpiewa, jestem zachwycony.
    • Gość: maskotek Re: nowa wokalistka Blue Cafe IP: *.ix.p.lodz.pl 08.01.06, 23:09
      Mnie się podobało jak śpiewała. Jedynie "You may be in love" było jakoś tak
      dziwnie i niezbyt dobrze wykonane, moim zdaniem. Nawet mój chłopak, który nie
      lubi Blue Cafe miał pozytywne wrażenia.
    • Gość: ucho Re: nowa wokalistka Blue Cafe IP: *.lnet.pl 09.01.06, 00:00
      mnie się podoba jej głos tylko w jednej piosence jakby rytm zgubiła a o melodi
      już nie wspomnę, wizualnie to kiepsko nie mój gust wygląda trochę jakby zębów
      nie miała i szczęka się jej zapada, niezbyt dobrze też tańczy, ale na pewno się
      wyrobi, a głos przyjemny.
      Tatiana była bardziej charyzmatyczna ale może to przyjdzie z doświadczeniem.
      • Gość: on Re: nowa wokalistka Blue Cafe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 01:27
        chcialbym zauwazyc ze "koncert" blue cafe to playback wiec nie mozna ocenic jak
        spiewala nowa wokalistka...
        • Gość: kinia1987 Re: nowa wokalistka Blue Cafe IP: *.lodz.mm.pl 09.01.06, 18:11
          ja bylam swego czasu wielka fanka Blue Cafe i na 23 koncerty, na ktorych bylam,
          tylko 5 bylo na zywo
          • gappa1 Re: nowa wokalistka Blue Cafe 09.01.06, 22:39
            a ja jestem byla wokalistka Blue Cafe i chcialam zauwazyc, ze jednak wszystkie
            koncerty byly na zywo.
          • Gość: gosc Re: nowa wokalistka Blue Cafe IP: *.p.lodz.pl 10.01.06, 19:52
            a skąd niby wiecie, który koncert był na żywo, a który z playbacku?
            • gappa1 Re: nowa wokalistka Blue Cafe 10.01.06, 20:06
              no ja wiem, bo śpiewałam :)
              • Gość: gosc Re: nowa wokalistka Blue Cafe IP: *.ix.p.lodz.pl 12.01.06, 21:03
                ja tak naprawde to zadalam to pytanie tym, ktorzy są tacy pewni co do tego, ze
                ten ostatni i inne koncerty byly z playbacku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka