Dodaj do ulubionych

Arkadiusz Miksa szefem LPR w Łodzi

IP: *.toya.net.pl 09.01.06, 07:01
TERAZ MY. TYLKO MY. NIKT INNY.
SPEKTAKL był to tragiczny, dobrze zorganizowany.
Brawa dla reżysera kol.M.O.
Obserwuj wątek
    • Gość: pretor Re: Arkadiusz Miksa szefem LPR w Łodzi IP: *.toya.net.pl 09.01.06, 07:49
      Ave Cesare!!!
    • Gość: Łodzianin Re: LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:52
      panietajmy, że lpr to dziecko ojca rydzyka - oto jak wygląda ten jego bękart
      polityczny
      • Gość: M. Re: LPR IP: 80.176.7.* 09.01.06, 14:25
        Ale jaja!Ja chyba z tym gosciem chodzilem do podstawowki.Juz wtedy wydawal sie
        jakis dziwny...Teraz wszystko jasne.Juz wtedy myslal o stolkach!
        Pozdrowienia
        • Gość: aga Re: LPR IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.06, 14:47
          Ja tez z nim chodziłam do szkoły i nigdy nie wydawał mi się dziwny, zwyczajny facet, otwarty i koleżeński i taki jest do dziś. Na stołek trzeba sobie zapracować i on od wielu lat na niego ciężko pracował należy mu się, to człowiek z ambicjami. Osobiście poglądy mam inne ale gratuluje mu sukcesu.
          Nie skończył tak jak wielu po pracy piwo i gazeta. Jest ambitny i wytrwały w tym co robi, tylko podziwiać.
          • Gość: Piotr Szymczak Wyrazy uznania od Kolegi z PO IP: *.uni.lodz.pl 09.01.06, 15:17
            Ja osobiście też znam Arka i to całkiem normalny człowiek < jak na lpr ;-) > Na
            pewno patriota i uczciwy facet.
            Wiadomo polityka rządzi sie swoimi prawami Tu żeby przetrwać trzeba być silnym
            wytrwałym i umieć iść na kompromis ....
            Ktoś tu napisał ze dzięki temu ma stołek - nie sądzę aby funkcja
            Przewodniczącego wiązała się z jakimiś profitami. A to ze pracuje w urzędzie
            zdominowanym przez SLD to tylko oznaka ze dobrze sie spisuje na stanowisku.

Może powinienem się zakręcić koło Arka - może wspomoże bezrobotnego kolegę ?

Lepiej nie jeszcze by wyszło ze jestem interesowny ;-)

Ale mu tu pocukrowałem - ale co należy sie chłopakowi.

Trzymaj sie współlokatorze ....
        • cyrylica30 Re: LPR 09.01.06, 15:38
          zaraz znajdą sie tacy, którzy znali go w przedszkolu i będą twierdzić że już
          wtedy pchał sie na stołek :) Ludzie bądźcie poważni ! Można nie lubić
          konkretnych osób czy ich pogladów ale swoją dezaprobatę wyrażać na pewnym
          poziomie !
          • Gość: Gusto Re: LPR IP: *.toya.net.pl 09.01.06, 18:26
            ja z nim chodziłem do przedszkola i pamiętam jak się zesrał w gacie
            • Gość: kto donosi?? Re: LPR IP: *.retsat1.com.pl 09.01.06, 20:11
              jeste jeden polityk , nazywa sie KRÓL, od donisi gazecie wyborczej o wszystkich
              rewelacjiach. Brawo Michal
          • Gość: morytz13 Re: LPR IP: *.toya.net.pl 09.01.06, 22:44
            ... a tak fajnie było
            i nie powiem Michale a nie mówiłem ...i przestrzegałem polityk sam chodzić nie
            powinien
    • Gość: mama Młodzież Wszechpolska ? IP: *.toya.net.pl 09.01.06, 22:38
      Czy to nie rosyjska agentura, która dąży do oddzielenia Polski od zachodu? Pod
      patronatem rydzyka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka