Dodaj do ulubionych

Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi

• Gość: rozbawiony Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.01.06, 10:19
      a skąd te zachwyty- przecież to jest elementarz funkcjonowania każdej jednostki
      Policji. Sześć godz. dzielnicowego w terenie to nie rewolucja to realizowanie
      zarządzeń KGP. Kryminalni szukają poszukiwanych !!!Patrolówka patroluje
      miasto!!! O zgrozo!!! A jak trzeba pijaka odwieżć na wytrzeżwiałkę to trzeba bo
      przepisy tak stanowią!!!Komendant po prostu pogonił towarzystwo do roboty.A z
      gratulacjami dot. wyników też warto poczekać.Głupie policyjne statystyki
      opierają sie na ocenie rok do roku.Poczekajmy na tendencję w skali kilku lat bo
      może się okazać ,że 2006 będzie gorszy od nie tylko od 2005 ale i 2004 czego
      Panu Komendantowi nie życzę. Pozdrawiam
    • Gość: miastowy Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 13.01.06, 10:41
      tak należy zrobić w całej Polsce,a wtedy napewno gangi upadną,a ludzie będą się
      czuć bezpiecznie,ja w swojej miejscowości nigdy nie widziałem dzielnicowego.
    • Gość: Hehehe Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.01.06, 11:24
      Dawno takiej bzdury nie czytałem. Widać następny "medialny" komendant. Po
      prostu lepiej od poprzedników kombinuje ze statystyką, ot cały sukces. A żule
      jak byli tak są, Bałuciarze dobrze o tym wiedzą.
    • Gość: twój wacek Nareszcie się zorientowali ,że biurokracja i socja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:35
      -lizm to rak państwa i społeczeństwa .
    • homosexualista2 hm jestem zmuszony pogratulować tym HOMOFOBOM 13.01.06, 11:37
      Ze jednak cos robia ale mogli by tez zajac sie mniejszoscia narodową!!!!!!!!!
    • Gość: saaymen@gmail.com Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:38
      Gratulacje! Tak powinno być wszędzie! A co do pytania czy to zasługa Dorna,
      Ziobro i całej bandy... Otóż nie. To zasługa jednego mądrego faceta, któremu
      chciało się wziąć do roboty. Nie ma nic do rzeczy kto był przy władzy. Brawo
      dla Nadkomisarza z V Komisariatu!!!!
    • Gość: Alex Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.lodz.so.gov.pl / *.pai.net.pl 13.01.06, 11:39
      Rzeczywiscie dzielnicowi sa zarobieni - jak zgłosiłem próbę włamania do
      mieszkania w listopadzie to do dzisiaj się nie odezwali...
      • Gość: DLA PANI KOMENDANT Re: Bałuccy policjanci ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:08

Rzeczywiscie dzielnicowi sa zarobieni - jak zgłosiłem próbę włamania do
        mieszkania w listopadzie to do dzisiaj się nie odezwali...

Rozliczałem ich co miesiąc, podsumowując: ile wypisali mandatów porządkowych
        lub grzywien, ilu pijaczków zatrzymali w bramach, u
        ilu mieszkańców byli, ilu młodych ludzi wylegitymowali. ----
    • planitnyk Tekst jak z poprzedniej epoki... 13.01.06, 12:50
      Rozliczałem ich co miesiąc, podsumowując: ile wypisali mandatów porządkowych lub grzywien, ilu pijaczków zatrzymali w bramach, u ilu mieszkańców byli, ilu młodych ludzi wylegitymowali. ----
      • Gość: wicek Re: Tekst jak z poprzedniej epoki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:39
        planitnyk napisał:

> Rozliczałem ich co miesiąc, podsumowując: ile wypisali mandatów porządkowych l
        > ub grzywien, ilu pijaczków zatrzymali w bramach, u ilu mieszkańców byli, ilu mł
        > odych ludzi wylegitymowali. ----
    • Gość: pitum Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 13.01.06, 12:54
      dobre :)
      • Gość: Emeryt Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 13.01.06, 13:41
        Gratuluje Nadkomisarzowi energii i woli dobrej roboty.Chcialbym zeby u nas w
        Bydgoszczy tez tak bylo.Na Osowej Gorze czasami siedzi w biurze jeden policjant
        i to przed poludniem.Po poludniu nikogo niema.Tylko blokersi i pijacy na
        ulicy.Mieszkancy pozamykani na cztery spusty w domach.Patrole strazy miejskiej
        widzialem tylko wtedy,gdy przyjezdzali wlepic komus mandat(widocznie po czyims
        telefonie).Patrol policyjny w samochodzie na mojej ulicy byl chyba dwa
        razy,zabladzili,bo ulica bez przejazdu.
        Czy na to maja wplyw wladze z PiS-u?Napewno nie,to niema nic wspolnego z
        haslami wyborczymi.Obojetnie kto rzadzi,policja i tak sobie nie radzi,bo brak
        takich ludzi jak nadkomisarz z Balut,ktory poprostu chce byc policjantem.
    • Gość: volt A Karolew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:14
      Ocena pracy zależy od kryteriów. Gratulacje dla bałuckich policjantów będą
      pełne, gdy nie bedę się bał spacerować wieczorem po ulicach, gdy nikt nie
      bedzie mnie zaczepiał na przystanku wołając złotówke, gdy zakłócający spokój
      sąsiad będzie uciszony bez mojej interwencji tylko z inicjatywy samej policji.
      Zapytam też o Karolew w Łodzi.
      • Gość: klek Re: A Karolew? IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:55
        a skad policja ma widziec ze on halasuje?:)
        • Gość: Kwir Do klek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:40
          Przecież powinni jeździć, spacerować, obserwować i też wysłuchiwac mieszkańców,
          oczywiście.
    • Gość: hatePIS nie wazne jaka partia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:36
      nie wazne czy PIS czy SLD - chodzi o ludzi. wiadomo, ze teraz PIS powyrzuca
      komisarzy mianowanych przez SLD i powsadza tam swoich ludzi, wg wiecznie
      aktualnego w tym kraju hasla "teraz k... my". a tak naprawde to wszystko zalezy
      od osob - jeden nadkomisarz z PISu moze rzeczywiscie swietnie organizowac prace
      i miec nowe pomysly, aby motywowac swoich ludzi, a inny, tez z PISu, moze byc
      skorumpowanym bydlakiem.
    • Gość: :) Tak do waszeju wiadomosci IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 13.01.06, 16:05
      Żyjemy w popapranym zakłamanym kraju. Policyjne statystyki - śmiech.
      Zobaczcie jak wygląda dynamika przestępczości nieletnich (tylko jedno ale
      policzcie sami) wzrost rozbojów na przestrzeni lat 1990 2000 o ponad 800%
      udział w bójce lub pobiciu o 900%
      Ponadto sukces Komendanta KP nie jest sukcesem PiS'u
      Tak naprawdę to statystycznie można wyliczyć wszystko.
      Policjantów jest poprostu zamało. np w państwie Franków służb porządkowych jest
      400 tyś na 60 mln obywateli u nas niecałe 95 tys
    • Gość: mielon Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:59
      totatlna bzdura, czy ktoś sprawdził jak wypełniane są druki statystyczne w tej
      jednostce, jeżeli spadła ilość przestępstw, np. kradzieży to trzeba sprawdzić o
      ile wzrosła liczba wykroczeń (tez kradzieży tylko o tzw. wartości utraconego
      mienia do 250zł), jestem policjantem z 15 letnim stażem, myślałem że po dojściu
      PiSu do włądzy coś zmieni, ale właśnie wczoraj szef (pracuje w Komendzie
      Powiatowej Policji)poinformował o "nowyCh" wymaganiach i narada dotyczyła tego
      jak teraz wypełniać druki statystyczne aby być "dobrym", ani słowa nie było na
      temat co zrobić aby faktycznie ograniczyć przestępczość, nadal o wszystkim ma
      decydować wykrywalność (oczywiście ta na papierze)!
    • Gość: Bronix Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:08

Pisać można wszystko. Mieszkam w dużym osiedlu na Bałutach obok posterunku
      dzielnicowych i nigdy dotąd nie miałem przyjemności poznać "swojego"
      dzielnicowego. Nie pojawiło się też więcej policiantów na ulicy,prawie ich wcale
      nie widać.Pijacy jak stali przed sklepami tak stoją.Po co więc te
      przechwałki,skoro nic się nie zmieniło.
    • Gość: txj Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.zamosc.mm.pl 13.01.06, 19:42
      takie coś to może napisac ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o policji i genezie
      przestępstwa
    • Gość: dzik Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 14.01.06, 16:22
      pic na wodę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka