Gość: rozbawiony Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.01.06, 10:19 a skąd te zachwyty- przecież to jest elementarz funkcjonowania każdej jednostki Policji. Sześć godz. dzielnicowego w terenie to nie rewolucja to realizowanie zarządzeń KGP. Kryminalni szukają poszukiwanych !!!Patrolówka patroluje miasto!!! O zgrozo!!! A jak trzeba pijaka odwieżć na wytrzeżwiałkę to trzeba bo przepisy tak stanowią!!!Komendant po prostu pogonił towarzystwo do roboty.A z gratulacjami dot. wyników też warto poczekać.Głupie policyjne statystyki opierają sie na ocenie rok do roku.Poczekajmy na tendencję w skali kilku lat bo może się okazać ,że 2006 będzie gorszy od nie tylko od 2005 ale i 2004 czego Panu Komendantowi nie życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.rsk.pl / *.rsk.pl 13.01.06, 10:41 tak należy zrobić w całej Polsce,a wtedy napewno gangi upadną,a ludzie będą się czuć bezpiecznie,ja w swojej miejscowości nigdy nie widziałem dzielnicowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.01.06, 11:24 Dawno takiej bzdury nie czytałem. Widać następny "medialny" komendant. Po prostu lepiej od poprzedników kombinuje ze statystyką, ot cały sukces. A żule jak byli tak są, Bałuciarze dobrze o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój wacek Nareszcie się zorientowali ,że biurokracja i socja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:35 -lizm to rak państwa i społeczeństwa . Odpowiedz Link Zgłoś
homosexualista2 hm jestem zmuszony pogratulować tym HOMOFOBOM 13.01.06, 11:37 Ze jednak cos robia ale mogli by tez zajac sie mniejszoscia narodową!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saaymen@gmail.com Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:38 Gratulacje! Tak powinno być wszędzie! A co do pytania czy to zasługa Dorna, Ziobro i całej bandy... Otóż nie. To zasługa jednego mądrego faceta, któremu chciało się wziąć do roboty. Nie ma nic do rzeczy kto był przy władzy. Brawo dla Nadkomisarza z V Komisariatu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.lodz.so.gov.pl / *.pai.net.pl 13.01.06, 11:39 Rzeczywiscie dzielnicowi sa zarobieni - jak zgłosiłem próbę włamania do mieszkania w listopadzie to do dzisiaj się nie odezwali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DLA PANI KOMENDANT Re: Bałuccy policjanci ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:08 Rzeczywiscie dzielnicowi sa zarobieni - jak zgłosiłem próbę włamania do mieszkania w listopadzie to do dzisiaj się nie odezwali... Rozliczałem ich co miesiąc, podsumowując: ile wypisali mandatów porządkowych lub grzywien, ilu pijaczków zatrzymali w bramach, u ilu mieszkańców byli, ilu młodych ludzi wylegitymowali. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Tekst jak z poprzedniej epoki... 13.01.06, 12:50 Rozliczałem ich co miesiąc, podsumowując: ile wypisali mandatów porządkowych lub grzywien, ilu pijaczków zatrzymali w bramach, u ilu mieszkańców byli, ilu młodych ludzi wylegitymowali. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Tekst jak z poprzedniej epoki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:39 planitnyk napisał: > Rozliczałem ich co miesiąc, podsumowując: ile wypisali mandatów porządkowych l > ub grzywien, ilu pijaczków zatrzymali w bramach, u ilu mieszkańców byli, ilu mł > odych ludzi wylegitymowali. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitum Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.kullen.rwth / *.kullen.RWTH-Aachen.DE 13.01.06, 12:54 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 13.01.06, 13:41 Gratuluje Nadkomisarzowi energii i woli dobrej roboty.Chcialbym zeby u nas w Bydgoszczy tez tak bylo.Na Osowej Gorze czasami siedzi w biurze jeden policjant i to przed poludniem.Po poludniu nikogo niema.Tylko blokersi i pijacy na ulicy.Mieszkancy pozamykani na cztery spusty w domach.Patrole strazy miejskiej widzialem tylko wtedy,gdy przyjezdzali wlepic komus mandat(widocznie po czyims telefonie).Patrol policyjny w samochodzie na mojej ulicy byl chyba dwa razy,zabladzili,bo ulica bez przejazdu. Czy na to maja wplyw wladze z PiS-u?Napewno nie,to niema nic wspolnego z haslami wyborczymi.Obojetnie kto rzadzi,policja i tak sobie nie radzi,bo brak takich ludzi jak nadkomisarz z Balut,ktory poprostu chce byc policjantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volt A Karolew? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:14 Ocena pracy zależy od kryteriów. Gratulacje dla bałuckich policjantów będą pełne, gdy nie bedę się bał spacerować wieczorem po ulicach, gdy nikt nie bedzie mnie zaczepiał na przystanku wołając złotówke, gdy zakłócający spokój sąsiad będzie uciszony bez mojej interwencji tylko z inicjatywy samej policji. Zapytam też o Karolew w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klek Re: A Karolew? IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:55 a skad policja ma widziec ze on halasuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwir Do klek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:40 Przecież powinni jeździć, spacerować, obserwować i też wysłuchiwac mieszkańców, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatePIS nie wazne jaka partia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:36 nie wazne czy PIS czy SLD - chodzi o ludzi. wiadomo, ze teraz PIS powyrzuca komisarzy mianowanych przez SLD i powsadza tam swoich ludzi, wg wiecznie aktualnego w tym kraju hasla "teraz k... my". a tak naprawde to wszystko zalezy od osob - jeden nadkomisarz z PISu moze rzeczywiscie swietnie organizowac prace i miec nowe pomysly, aby motywowac swoich ludzi, a inny, tez z PISu, moze byc skorumpowanym bydlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Tak do waszeju wiadomosci IP: *.kwadratowa.waw.pl / 213.17.162.* 13.01.06, 16:05 Żyjemy w popapranym zakłamanym kraju. Policyjne statystyki - śmiech. Zobaczcie jak wygląda dynamika przestępczości nieletnich (tylko jedno ale policzcie sami) wzrost rozbojów na przestrzeni lat 1990 2000 o ponad 800% udział w bójce lub pobiciu o 900% Ponadto sukces Komendanta KP nie jest sukcesem PiS'u Tak naprawdę to statystycznie można wyliczyć wszystko. Policjantów jest poprostu zamało. np w państwie Franków służb porządkowych jest 400 tyś na 60 mln obywateli u nas niecałe 95 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielon Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:59 totatlna bzdura, czy ktoś sprawdził jak wypełniane są druki statystyczne w tej jednostce, jeżeli spadła ilość przestępstw, np. kradzieży to trzeba sprawdzić o ile wzrosła liczba wykroczeń (tez kradzieży tylko o tzw. wartości utraconego mienia do 250zł), jestem policjantem z 15 letnim stażem, myślałem że po dojściu PiSu do włądzy coś zmieni, ale właśnie wczoraj szef (pracuje w Komendzie Powiatowej Policji)poinformował o "nowyCh" wymaganiach i narada dotyczyła tego jak teraz wypełniać druki statystyczne aby być "dobrym", ani słowa nie było na temat co zrobić aby faktycznie ograniczyć przestępczość, nadal o wszystkim ma decydować wykrywalność (oczywiście ta na papierze)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronix Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:08 Pisać można wszystko. Mieszkam w dużym osiedlu na Bałutach obok posterunku dzielnicowych i nigdy dotąd nie miałem przyjemności poznać "swojego" dzielnicowego. Nie pojawiło się też więcej policiantów na ulicy,prawie ich wcale nie widać.Pijacy jak stali przed sklepami tak stoją.Po co więc te przechwałki,skoro nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txj Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.zamosc.mm.pl 13.01.06, 19:42 takie coś to może napisac ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o policji i genezie przestępstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Bałuccy policjanci najlepsi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 14.01.06, 16:22 pic na wodę Odpowiedz Link Zgłoś