Dodaj do ulubionych

jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. rozsz./

14.01.06, 12:16
zanim odpowiesz na moje pytanie z watku wiadomego, zamiast kasowac moje wpisy, wzglednie blokowac moje ip i mozliwosc pisania na forum?
Obserwuj wątek
    • gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:19

forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html

zanim kolejny raz zapytasz...
      • Gość: magda Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:29
        Gray, jestes wredny i nie odpowiadasz na pytania (patrz: watek "do jakich lokali
        chodzicie") :)
        • gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:38
          Gość portalu: magda napisał(a):

> Gray, jestes wredny

wiem, dziękuję :D

> i nie odpowiadasz na pytania (patrz: watek "do jakich lokal i chodzicie") :)

daruj niegodnemu, już się poprawiłem :)
      • oto_nowy_login Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:55
        Taaa...fajny tekst, tylko żeby jeszcze admini nie byli w dużej części debilami,
        to może by to działalo. Ale jak wiadomo są i kasują hurtem na przykład.
        • gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:58

ixtlilto nie jest adminem.
          • szprota niom 14.01.06, 15:36
            jest moderatorem i nie ma uprawnień na blokowanie IP czy nicków.
            tak że nie zajmując stanowiska w sprawie usunięcia przedwczorajszej schizy na oślą ławkę proponuję w tym wypadku zapytać o jego przyczyny na forum abuse.
            • oto_nowy_login Re: niom 14.01.06, 16:00
              Hehe, no w przypływie nudy faktycznie można się trochę poużerać z tymi idiotami
              *) (nie zajmując stanowiska w kwestiach ich płci). Ale życząc im zdrowia
              uprawnionym jest jednocześnie by wątpić, czy staną kiedyś na wysokości zadania
              jakie przed nimi postawiono.

*) nadal mówię o oczywistej części, a nie całościowej ilości
          • hubar Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 17:04
            gray napisał:
            > ixtlilto nie jest adminem.
            ==
            Za to Gray też nie jest adminem, w tym kontekście.
            • gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 17:12

podobno jest moderatorem. ale nie tutaj. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka