podbij-i-am 14.01.06, 12:16 zanim odpowiesz na moje pytanie z watku wiadomego, zamiast kasowac moje wpisy, wzglednie blokowac moje ip i mozliwosc pisania na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:19 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html zanim kolejny raz zapytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:29 Gray, jestes wredny i nie odpowiadasz na pytania (patrz: watek "do jakich lokali chodzicie") :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:38 Gość portalu: magda napisał(a): > Gray, jestes wredny wiem, dziękuję :D > i nie odpowiadasz na pytania (patrz: watek "do jakich lokal i chodzicie") :) daruj niegodnemu, już się poprawiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:55 Taaa...fajny tekst, tylko żeby jeszcze admini nie byli w dużej części debilami, to może by to działalo. Ale jak wiadomo są i kasują hurtem na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 12:58 ixtlilto nie jest adminem. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota niom 14.01.06, 15:36 jest moderatorem i nie ma uprawnień na blokowanie IP czy nicków. tak że nie zajmując stanowiska w sprawie usunięcia przedwczorajszej schizy na oślą ławkę proponuję w tym wypadku zapytać o jego przyczyny na forum abuse. Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: niom 14.01.06, 16:00 Hehe, no w przypływie nudy faktycznie można się trochę poużerać z tymi idiotami *) (nie zajmując stanowiska w kwestiach ich płci). Ale życząc im zdrowia uprawnionym jest jednocześnie by wątpić, czy staną kiedyś na wysokości zadania jakie przed nimi postawiono. *) nadal mówię o oczywistej części, a nie całościowej ilości Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 17:04 gray napisał: > ixtlilto nie jest adminem. == Za to Gray też nie jest adminem, w tym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: jak duzo wody uplynie, ixtlilto, /czesc 2. ro 14.01.06, 17:12 podobno jest moderatorem. ale nie tutaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś