maly_mis 20.08.07, 15:58 a tak, pusty. można go oczywiście wypełnić dowolną treścią, powodzenia mm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: . 20.08.07, 16:05 hmm, trafić nie tak łatwo w końcu od tego są mężczyźni;PP Odpowiedz Link
maly_mis Re: . 20.08.07, 16:14 khinga napisała: > hmm, trafić nie tak łatwo w co trafic, bo chyba nie pojalem? > w końcu od tego są mężczyźni;PP tzn. od czego??) mm Odpowiedz Link
khinga Re: . 21.08.07, 13:34 maly_mis napisał: > w co trafic, bo chyba nie pojalem? w tę kropeczkę) > tzn. od czego??) od trafianiaPP > mm Odpowiedz Link
regni.inger Re: pusty wątek. 20.08.07, 16:46 nl.youtube.com/watch?v=QsDAWwrwM1A&mode=related&search= Odpowiedz Link
te1109 Re: pusty wątek. 20.08.07, 18:24 Znowu w życiu mi nie wyszło, Uciec pragnę w wielki sen, Na dno tamtej mej doliny, Gdzie sprzed dni doganiam dzień, W tamten czas, lub jego cień. Znowu obłok ten różowy, Pod nim dom i tamta sień, Wszystko w białej mej dolinie, Gdzie sprzed dni doganiam dzień, Jeszcze głębiej zapaść w sen. Późno, późno, późno... późno jest, Sam wiem, że zbyt późno jest, By zaczynać wszystko znów. Późno, późno, późno... późno jest, Sam wiem, że zbyt późno jest, By zaczynać wszystko znów. Znowu szarych dni pagóry, Znów codziennych rzeczy las, Wolę swoją znów dolinę, Obok której płynie czas, Szuka jej, kto był tu raz. Odpowiedz Link
iguana1978 Re: pusty wątek. 20.08.07, 21:31 na rauszu tez można cos tu pisać? alkomatu nie macie?? Odpowiedz Link
maly_mis Re: pusty wątek. 21.08.07, 06:56 Iguniuuuuuuuuuuuu!!!! 1,2 promille??????????? gdzies Ty byla????? mow tu zaraz wujkowi misiowi!!!!!!! mm Odpowiedz Link
iguana1978 Re: pusty wątek. 21.08.07, 07:55 echhhh było minęło a dziś jakaś nie do życia jestem... Odpowiedz Link
maly_mis Re: pusty wątek. 21.08.07, 08:23 Igusiu! a wstydzisz sie troszke dzisiaj? i badz dzielna, nie daj sie kacykowi, dasz rade, bede trzymal kciuki mm Odpowiedz Link
iguana1978 Re: pusty wątek. 21.08.07, 08:31 maly_mis napisał: > Igusiu! a wstydzisz sie troszke dzisiaj? > i badz dzielna, nie daj sie kacykowi, dasz rade, bede trzymal > kciuki > > mm Nie nie wsytdze się... po dwóch piwach nie moze być aż tak źle... ale za to sny mnie wymęczyły )) > > Odpowiedz Link
maly_mis Re: pusty wątek. 21.08.07, 08:44 ojacieeee moge zajrzec nieco do igusiowych snow?) mm Odpowiedz Link
iguana1978 Re: pusty wątek. 21.08.07, 10:14 maly_mis napisał: > ojacieeee moge zajrzec nieco do igusiowych snow?) > > noooo jeszcze barkowało abyś Misiaczek w nich siedział hehehhe nie wiem czy byś chciał to nic fajnego )) > mm Odpowiedz Link
iguana1978 Re: pusty wątek. 21.08.07, 12:22 maly_mis napisał: > zaryzykuje! nadawaj, Iguniu > > > mm są zbyt osobiste... jeden wątek ię przewija non stop... spieszę się na autobus/pociag... już na starcie wiem,z e nie zdąże... ale ostatnio jakims cudem wsiadam i jadę nawet ostatnio się uśmiałam bo koleżanki na MOCy tak się ze mną przed snem żegnały aż mi zwierzaki do snu podesłały byłam na wpół sobą na wpół chyba zyrafą niesamowite doznanie... no i ciągle te same miejsca... mniej więcej te same osoby tematyka snów nieskończona Odpowiedz Link
bettina75 Re: pusty wątek. 21.08.07, 09:48 podejrzewasz mnie o brak kultury?....eeej nieladnie tak o forumowej kolezance myslec...........nieladnie..... Odpowiedz Link
maly_mis Re: pusty wątek. 21.08.07, 11:22 nie-e, no skad! raczej wspolczulem Ci z powodu gwaltownego napadu psikania, nad ktorym czasem trudno zapanowac sadzisz, ze male misie nie kichaja nigdy? mm Odpowiedz Link
bettina75 Re: pusty wątek. 21.08.07, 11:53 Oj...dziekuje za wspolczucie)....juz mi ten atak minal...ale najgorzej bedzie jak mnie w samochodzie ten atak zaatakuje......wtedy auto moze miec tylko wartosc zlomu.... Odpowiedz Link
maly_mis Re: pusty wątek. 21.08.07, 13:04 Beti, defetyzmu nie siej apsikowanie juz przeszlo, mozesz bezpiecznie powozic powozem a moze....trzeba zaczac jezdzic czolgiem? byloby bezpieczniej, w kazdym przypadku mm Odpowiedz Link
bettina75 Re: pusty wątek. 21.08.07, 13:29 Na czolg mnie jeszcze nie stac.....ale kto wie...moze kiedys jakiegos uroczego szajcha Abdallahi poznam...i on mnie, a ja jego miliony pokocham? ....to i zlota karoca sobie pojade do Gdyni...np. O! Odpowiedz Link
iguana1978 Re: pusty wątek. 21.08.07, 11:05 ey-a napisała: > nie ma to, jak dobra kawka wiedzę, ze dzisiaj się już tak bardzo nie nudzisz ) cześć Odpowiedz Link
ey-a Re: pusty wątek. 21.08.07, 12:24 dzisiaj muszę nadrobić to co wczoraj zawaliłam a od tej kawki to tylko siusiu mi się chce Odpowiedz Link