Dodaj do ulubionych

Brutalne pobicie ochroniarza w pubie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 07:17
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: djmarcepan co za kraj.... IP: 217.153.8.* 20.01.06, 07:32
      tych cwanaiczków pseudo policjantów powinno sie wysłac do kopalni uranu -niech
      sobie tam dorabiają
      • Gość: lenin Re: co za kraj.... IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:06
        jak biją,..ochtroniarza!!to wszystko jest be...jak MISZALA..to wszystko ok!!
        jestecie nie dorozwinięci intelektualnie..ale czego wymagać..od katolików??
        przecież nie zdolności myślenia!!
        • Gość: lecho Re: co za kraj.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:40
          jakie pseudo takie myśli
          • Gość: zorro Re: co za kraj.... IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.06, 10:46
            pseldo bo od rządzenia jest rząd i partia a oni są tylko do roboty
        • Gość: leon Re: co za kraj.... IP: *.pai.net.pl 20.01.06, 16:58
          bo misztalowi należało i należy sie lanie...

chociaż by za to ze kłamie że nawalony jak szpak robił akcje antynarkotykową!

i społeczeństwo takich ludzi wybiera na ich reprezentantów!

• Gość: Firek Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 07:58
      Największe zło to Agencje Ochrony, właśnie tam siedzi świat skorumpowanych
      milicjantow i SB-eków.To oni prowadzą różnego rodzaju szkół ochroniarskich na
      licencję agenta ochrony.Za tym idzie środowisko lekarzy- bo jak może pracować
      rencista z grupą inwalidzką z bronią w ochronie.Tak może, chodzi o
      wyciągnięcie kasy z funduszu PFRON, bo mają dopłatę na rencistę.Chociaż
      rencista i tak dostaje tylko 2,50-3zł za godzinę.
      • Gość: gosc sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 08:26
        rencista z grupą inwalidzką z bronią w ochronie nie może pracować, z bronia w
        ochronie moze pracowac tylko licencjonowany pracownik
        • Gość: xxx Re: sprostowanie IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 13:09
          Gościu jesteś naiwny , niedoinformowany,lub prowokator albo głupi,nieznasz
          niuansów dnia dzisiejszego.
          • Gość: gosc Re: sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:12
            skarbie, zycie codzienne zyciem codziennym ale nie zmienia to faktu ze pracowac
            z bronia na obiekcie moze tylko pracownik licencjonowany.
    • kxx1 Chcecie wiedziec czemu nikt nie zadzwonil na 997? 20.01.06, 08:57
      Szedlem pare miesiecy temu piotrkowska i na wysokosci pasazu Rubinsteina i
      zobaczylem jak trzech dresiarzy kopie lezacego goscia. Zadzwonilem na 997...

1) dodzwonilem sie po 3cim po ok 7-8 minutach... Powiedzialem co sie dzieje,
      zostawilem namiary na swoja komorke.

2) Po 45 minutach zadzownil moj telefon (bylem juz w domu). Dzwonil policjant,
      zadal mi nastepujace pytanie: "Czy ci, co kopali sa tam jeszcze w tym samym
      miejscu?".... Rece mi opadly... PRZEZ 45 MINUT NIE RUSZYLI NAWET TLUSTYCH DUP Z
      KOMENDY! Przypomne, ze komenda policji jest oddalona od miejsca zajscia o
      jakies 500 metrow. Czy bede dzwonil jeszcze kiedys pod 997? Oczywiscie, ze
      nie... po co?
      • vegas Re: Chcecie wiedziec czemu nikt nie zadzwonil na 20.01.06, 14:35
        tu akurat odpowiedz podana jest w artykule: policjanci byli na miejscu bo
        dorabiaja jako ochraniarze.

zero pytan.
      • Gość: robert Re: Chcecie wiedziec czemu nikt nie zadzwonil na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:16
        niedawno dzwoniłem pod 997 aby poinformować o wandalach marzących spreyami po
        przystanku, nigdzie się nie spieszyli, popijali sobie przy tym od czasu do czasu
        piwko, policjant który odebrał powiedział, że "zaraz przyjada policjanci",
        specjalnie czekałem 15 minut aby zobaczyć ich w akcji z gnojami, ale niestety
        niedoczekałem się
    • Gość: mohair_attack Świetny pomysł IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.06, 09:21
      marketingowy właścicieli Belfastu, naprawdę doskonały. Przed następną rozróbą,
      aby dodać autentyzmu, proponuję przebrać policjantów za protestantów a
      ochroniarzy za katolików. (Albo odwrotnie, dla mnie wszystko jedno).
      Przyjdziemy całą rodziną i przyjaciółmi popatrzeć na walki katoli z prolami i
      na pewno zostawimy w barze parędziesiąt złotych. Tylko bez bomb, proszę !
      • zigzaur Re: Świetny pomysł 20.01.06, 16:06
        Skoro lokal nazywa się "Belfast" to dziwne, że jeszcze nie wybuchały w nim
        bomby. Ale na podstawie treści artykułu nie można i tego wykluczyć.
    • dzakarta Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie 20.01.06, 09:37
      Milicjo wróć!
    • Gość: Sobol Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.toya.net.pl 20.01.06, 09:37
      Szczerze - rece i nogi opadaja. Jak w tym kraju normalnie zyc! Ochroniarz bity
      we wlasnym lokalu (pewnie sam tez w zyciu niejednemu przylal), bandyci jakby
      sie nic nie stalo zamawiaja sobie drinki, wszystko obserwuja policjanci!
      No to sie nadaje do jakiegos dramatu Mrozka! Czysty surrealizm!

Zastanawiam sie tylko nad jednym - czy nasz narod rzeczywiscie nalezy do
      Europy? czy moze raczej do Azji... Standardy raczej prosto z ziem Ruskich. Nie
      wyobrazam sobie czegos takiego w Londynie w Soho czy w innych miastach na
      Zachodzie.
      Smutne...
      • Gość: zorro Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.01.06, 10:26
        pani aldono do jakich paradoksow musi jeszcze dojsc w tym miescie pod okiem
        kamer ipani aby przestala sie pani bac lumpow juz raz pani autko kolesie pani
        skubneli to chyba pani chce zeby jeszcze pani stolek z pod dupy
        wynieśli .nagrody jakie pani daje swoim charcerzykom za chwytanie lumpex
        proletariatu są smieszne,gangsterzy placom więcej iblatują karzdą
        sprawe /nawet pani niewie jak skorumpowaną ma pani gwardie na karzdym
        szczeblu .jak pani nie morze dac sobie rady to niech pani poprosi jaruzelskiego
        do pomocy on pokarze jak to sie robi porządek z pseldo mafią.a lumpy pseldo
        zapasnicy niech sie nie czują tak pewnie na ulicy w mojej lodzi bo na ich styl
        rządzenia są tez sposoby /jerycho iteflonowy pocisk/ .w lodzi chyba musi
        powstac organizacja taka jak dawniejsze .ak. pocichu i bez swiadków a
        skutecznie pozbendziemy sie pseldo mafi i lumpów pseldo
        zapaśników ,karateków ,bokserów co to na macie nie odnieśli sukcesu a na ulicy
        chcą rządzić ludzmi co nie mają pojecia o sztukach walki ,w prawdziwej walce z
        dobrym zawodnikiem gubią pampersy z pod dupy .tak tak w kupie jesteście mocni
        na solo zadnych szans .pa.pa pozdrowionka teraz ja zapoluje na was ćwoki
        dostalem na was zlecenie.
        • Gość: Salomon Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:06
          Nawet przez chwile myslalem, ze zaryjesz z ta swoja ortografia ale doszedlem do
          wniosku, ze po prostu jestes takim debilem.
    • Gość: Andriej Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.tomaszow.mm.pl 20.01.06, 10:58
      Dla takich brutali (gościu przelaciał przez bar!) 20 lat ciężkich robót!
      • zigzaur Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie 20.01.06, 16:08
        Pozazdrościł sławy Andrzejowi G.?
        • Gość: Robert Znowu Łódź IP: 213.88.140.* 20.01.06, 16:31
          To miasto to jak wrzód na dupie. Najgorszy element, łowcy skór, i inne debile
          pochodzą tylko z Łodzi omijam to miasto jak mogę - mało tego,
          jest najbrzytszym miastem na świecie.
    • Gość: suk czy wy też lubicie IP: 202.58.86.* 20.01.06, 16:34
      przyprawiać rogi policjantom?
    • Gość: guberpl Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: 65.204.49.* 20.01.06, 16:34
      Zwierzeta i nic wiecej. Pozwolcie policji strzelac do tych zwierzat i napewno
      bedzie lepiej. Dajcie im wieksze wynagrodzenia i bedzie jeszcze lepiej. Ludzie
      napewno nie ida do policji dla kasy. Wiec jakby byli lepiej oplacani i mogli do
      tych bandytow strzelac z dobraj broni to bylby wiekszy spokoj. Do ziemi z
      bandziorami.
    • Gość: zdziwiony Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.devs.futuro.pl 20.01.06, 16:34
      I znowu Lodz....!!! Jak jakies patologie to Lodz.... pavulon-Lodz... pomylki
      lekarskie (operowanie nie tej polkuli mozgowej)-Lodz... Samoobrona ;-) (zeby
      nie wchodzic w detale)-Lodz.... i teraz to.... o co chodzi....
      • Gość: zatroskany dodać Miller też łódź... IP: 195.20.110.* 20.01.06, 16:59
        to miasto to wylęgarnia dziwnej maści
        hołoty
        • Gość: a Re: dodać Miller też łódź... IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 21.01.06, 15:11
          wypraszam sobie !
    • maureen2 Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie 20.01.06, 16:44
      koledzy policjantów w firmach ochroniarskich, a policjanci robią za ochroniarzy
      po godzinach u kolegów z firmy ochroniarskiej. Kiedy firma ochroniarska przyj-
      mie zlecenia na ochronę gangstera i wynajmie do tego kolegów z policji ?
      • Gość: realista Re: PRAWDA IP: *.retsat1.com.pl 21.01.06, 19:32
        kazdy w Lodzi wie,ze w Belfascie bawia sie spigulone lumpy a na bramce stoja
        wyrokowcy.bardzo dobrze temu ochroniarzykowi z pseudo miasta.bandziory czuja
        sie juz bezradni w lodzi jak dostana lomot to wielki lamet jest. laza do gazet
        i opowiadaja bzdury dziennikarzom. jak myslicie w jakim celu oczernia sie w
        gazetach at?bo inaczej bandyci nie potrafia sie odegrac.chociaz byly przypadki
        w lodzi,ze udalo sie dojechac bandytom jakiegos antyterroryste albo spalili mu
        samochod ale potem ciezko tego zalowali i o tym jednak gazety nie pisaly bo
        chlopaki z at nie uzalali sie nad soba.zrozumcie,ze to jest cicha wojna
        pomiedzy bandziorami a policja i bandyci zaczynaja wymiekac czego dowodem jest
        ten zalosny artykul!!zanim wydacie oceny zastanowcie sie nad tym i nie wierzcie
        takbezgranicznie gazetom!!
    • critto NA POHYBEL BANDYTOM!!! 20.01.06, 17:07
      dobrze ze sa kamery.
      mam nadzieje, ze te bandziory zostana przykladnie ukarane.
      A tak w ogole, to moze by ktos tam, na gorze, jakis prokurator ruszyl 'swiatek'
      dyskotek i 'ochrony' przez 'bramkarzy'?? Ilu z nich ma licencje?? W ilu
      przypadkach jest to legalne, a w ilu nielegalne??
      No i nalezaloby wprowadzic ustawe, ktora wymaga zatrudnienia legalnych
      ochroniarzy. A policjantom zakazuje pracy w ochronie (w czasie trwania sluzby i
      rok po jej zakonczeniu).

NA POHYBEL BANDYTOM !!! PRECZ Z MAFIJNYMI ŚMIECIAMI!!!
      Pozdrawiam,
      Critto
      liberter.webpark.pl
    • Gość: andy I znowu ta Lodz... IP: 5.6.2R* / 62.225.37.* 20.01.06, 17:08
    • Gość: hm Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:14
      A ja byłam świadkiem jak to ochroniarze skatowali chłopaka do nieprzytomności
      (aż mu buty z nóg pospadały - i to nie od tego że się bronił), do dziś widzę
      ten obraz ... jedna osoba zabrała głos "może już starczy?", policji nikt nie
      wezwał. Niestety żyjemy w czasach znieczulicy, wszyscy patrzą nikt nie reaguje.
      Czemu nadsawiać za kogoś karku? A przestępcy chodzą po ulicach. Smutne ...
      • critto Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie 20.01.06, 17:33
        no ale masz obowiazek poinformowac policje o takiej sprawie.
        teraz mozna Cie scigac za to, ze nie poinformowalas.
        ja bym od razu po nich zadzwonil (wyszedlbym gdzies na strone i uzyl komorki)
      • critto Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie 20.01.06, 17:34
        Gość portalu: hm napisał(a):

> A ja byłam świadkiem jak to ochroniarze skatowali chłopaka do nieprzytomności
        > (aż mu buty z nóg pospadały - i to nie od tego że się bronił), do dziś widzę
        > ten obraz ... jedna osoba zabrała głos "może już starczy?", policji nikt nie
        > wezwał. Niestety żyjemy w czasach znieczulicy, wszyscy patrzą nikt nie reaguje.
        >
        > Czemu nadsawiać za kogoś karku? A przestępcy chodzą po ulicach. Smutne ...

a w ogole czy to sa 'ochroniarze' czy BANDYCI NA ETACIE?? "Ochrona" w
        dyskotekach pozostawia wiele pytan, na ktore powinien odpowiedziec prokurator
        ... albo ktos z CBS-u, gdyz organa sciagania powinny sie IMHO zajac tymi sprawami.

• Gość: celek usa Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: 4.78.53.* 20.01.06, 17:21
      sam bylem antyterrorysta i wiem co to za chlebek ale to co sie w pl wyprawia to
      ku.. szkoda gadac ukarac i wywalic sku..eli na pysk a potem do pierdla i
      wycfelowac
    • Gość: psiakrew! Czyli jednak bandyta z Pabianic IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.01.06, 17:25
      i o co było tyle krzyku
    • Gość: Keyser Soze Re: Brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.provider.pl / *.provider.pl 20.01.06, 17:26
      Nie od dziś wiadomo, że Łódż to najbardziej patologiczne miasto w Polsce ...
    • Gość: arahat wykrecasz112 na drugi dzien masz podpalone drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:29
      skad bandziory wiedza??????? heheheh
      • Gość: kubek75 Re: wykrecasz112 na drugi dzien masz podpalone d IP: *.4web.pl 20.01.06, 17:38
        W Łodzi faktycznie nie jest najlepiej, ale nie oszukujmy się - Łódź nie leży na
        innej planecie. To duże miasto, które kumuluje syf tego kraju. W Warszawie czy
        Poznaniu wszystko jest ok? Nie sądzę. Może dziennikarzom nie chce się o tym
        pisać lub władze miasta prowadzą jedynie słuszną politykę PR. Nie wiem. Nie
        uważam, że zjadłem wszystkie rozumy jak co poniektórzy powyżej. Chora jest cała
        Polska a w Łodzi są po prostu ludzie, którzy piszą o tych wszystkich
        nieprawidłowościach.
        • Gość: Malorrry Re: wykrecasz112 na drugi dzien masz podpalone d IP: *.sttb.pl 20.01.06, 17:57
          Fuckside wiedziałam, jak tylko zabaczyłam tytuł linka, ze bądzie chodziło
          Belfast!!! Największa zadymiarnia przy Piotrkowskiej!!! Czemu wpadnij tam a
          zobaczysz:) niepolecam:/
        • gappa1 Re: wykrecasz112 na drugi dzien masz podpalone d 24.01.06, 14:18
          a ja mysle, ze my łodziacy po prostu zwracamy większą uwagę na wiadomości z
          łodzi. i dlatego nam się wydaje, że wszystkie najgorsze rzeczy dzieją się tutaj.
    • zenek68 zdarzenie jakich wiele w życiu prowincji.. 20.01.06, 17:35
    • liberau Może to było Łódzkie pogotowie, a nie policja?? 20.01.06, 17:42
    • Gość: jako Łódź: brutalne pobicie ochroniarza w pubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:52
      Łódź to jest jakies chore miasto. wszystkie patologie maja w Łodzi epicentrum.
      skad sie to bierze?
    • Gość: antykretyn A CO BYLOBY GDYBY KTOS ICH WYSTRZELAL DO NOGI IP: *.fbx.proxad.net 20.01.06, 17:53
    • Gość: eloelo wiadomo kto rządzi w łodzi IP: *.toya.net.pl 20.01.06, 17:53
      jeżeli nie wiecie spytajcie tego ochroniarza z belfastu.a kto uważa ze w łodzi
      nie ma porządku to niech pojedzie do poznania,wrocławia,trójmiasta,wa-wy.i
      wtedy może zrozumie ze w łodzi nie jest tak żle.o zeby byc 100% pewnym
      spytajcie się właścicieli pubów i klubów.ochrona załatwia międzysobą soba
      sprawy bez policji.a jeżeli masz pracę od 8.00 do 17.00 to i tak z tego nic nie
      zrozumiesz bo to nie twój swiat.ochrona ma swoje prawa i dlatego w łodzi jest
      względny spokój.
      • Gość: hmmmm Re: wiadomo kto rządzi w łodzi IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 20.01.06, 18:17
        polecam... www.lodzianin.pl/index.php?q=rozrywka&id=420
    • Gość: konkwista Gdzie Prawo I Sprawiedliwosc?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:13
      Gdzie ten PIS?! Zaostrzyc kary i karac złoczyńcow :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka