Dodaj do ulubionych

Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ??

27.01.06, 08:15
Witam,
gdzie w łodzi mozna kupic w miare rozsadnych cenach pralke tak do ok 1500.
Moze znacie jakies sklepy gdzie sa promocje, na jakie marki patrzyc. No i na
co zwracac uwage.
Za wszelkie wypowiedzi z gory dzieki.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • markus.kembi Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 27.01.06, 09:46
      Ach, zmylił mnie tytuł. Myślałem że chodzi o RALKĘ. A taki byłem ciekaw co to
      takiego...
    • yavorius Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 27.01.06, 10:16
      Media Markt? Euro RTV AGD? Jakiś Zielpol?
    • efi13 Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 28.01.06, 17:56
      kupowalam w zeszlym miesiacu. sklep kosmetyczno-chemiczny, ul Wierzbowa 5/7, 2
      przesympatycznych gosci maja wszelki sprzet 2 firm-ariston i indesit duzo
      taniej niz w sklepach. tylko najpierw musisz zdecydowac sie na konkretny model,
      a oni jesli go nie maja, sprowadzaja. ja jestem bardzo zadowolona. mam nr kom,
      ale nie wiem, czy chcieliby, zebym na forum podala.
      pozdr i polecam
    • czciciel_cebuli Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 28.01.06, 18:22
      www.ralka.co.nr/
    • Gość: el.. Re:uwaga na INDESIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:24
      Uważaj na wyroby firmy INDESIT. To są jednorazówki. Kupiłam trzy lata temu ich
      chłodziarko-zamrażarkę. Niestety po upływie gwarancji okazało się ,że jakość
      wykonania jest taka ,że i naprawić ją trudno. Fachowiec z serwisu skwitował to
      krótko: po co takie g...o kupiłam. Dodam,że nie był to wyrób z dolnej półki cenowej.
    • keridwen Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 29.01.06, 11:19
      ostatnio nabylam pralke w drodze licytacji za 1080 zl.
      podpis malysza dorzucili gratis.

a tak btw. pralki chyba kupuje sie w sklepie?
      • tmq Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 01.02.06, 15:01
        spral sie?
    • modlitwa Re: Kupno RALKI w Łodzi ??? Gdzie? JAki model ?? 01.02.06, 12:11
      Witaj,

Polecam ART-Dom, Kasprzaka 3. Wszystko ze sprzętu AGD kupuję tam od ładnych
      kilku lat. Na początku obieździłem większość innych sklepów i hurtowni i po
      porównaniu ceny i oferty towarowej zdecydowałem się właśnie na ART-Dom. Tylko
      nie wiem czy pracują normalnie, bo kilka miesięcy wcześniej był tam pożar.
      Co do samych pralek to mam dwie CANDY ładowane od góry, jedną 8. letnią, drugą
      1. letnią (chyba kosztowała około 1800 zł, ale były podobne (mniej obrotów i
      programów) tańsze. Ani z jedną ani z drugą nie miałem żadnych problemów, Żona
      mówi, że piorą dobrze. Raz zapchał się filtr jak Małżonka wrzuciła płatki
      mydlane do pieluch. Wystarczyło samemu wyjąć filtr i go przepłukać ...

Pozdrawiam

Paweł

Modlitwa.org
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka