bartuch 09.11.02, 11:10 Wyobraz sobie, gdzie bede dzis w godzinach 18 - 20???Mam nadzieje, ze bede sie dobrze bawil:-))) PS. Jak zgadniesz, stawiam jedna lufeczke. Moze wreszcie bysmy sie napili, np. w przyszlym tygodniu???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mlody Re: DO CYNICZNEGO HM... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 12:13 Hehehehheheh, bedziesz tam gdzie mnie byc nie moze nawet gdybym chcial. pozdr. Mlody Rozumiem, ze nie bedziesz na spotkaniu wiec na nim sie ze mna nie napijesz, ale przyszly tydzien jak najbardziej. Pomyslimy mailowo gdzie bysmy mogli sie napic. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: DO CYNICZNEGO HM... IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.62.* 11.11.02, 17:02 > Wyobraz sobie, gdzie bede dzis w godzinach 18 - 20???Mam nadzieje, ze bede > sie dobrze bawil:-))) bawiles sie dobrze? tylko nie wiem jeszcze z czego... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: DO CYNICZNEGO HM... 11.11.02, 17:33 Gość portalu: Janek napisał(a): > > Wyobraz sobie, gdzie bede dzis w godzinach 18 - 20???Mam nadzieje, ze bede > > > sie dobrze bawil:-))) > > bawiles sie dobrze? tylko nie wiem jeszcze z czego... hehe Akurat porazki LKS az tak bardzo mnie nie martwia. Pomyliles adres, kolezko:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś