pozycja77 28.01.06, 17:46 widzzieliście jakis ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleurette Re: dobry film? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 28.01.06, 18:39 ostatnio widziałam dumę i uprzedzenie. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: dobry film? IP: *.retsat1.com.pl 28.01.06, 19:15 polecam "36" - francuski dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: dobry film? IP: *.mnc.pl 28.01.06, 23:04 Pitbull, Closer, Komornik, Phone Booth Odpowiedz Link Zgłoś
p_lar Re: dobry film? 28.01.06, 23:13 Właśnie wróciłem z "Trzech pogrzebów Melquiadesa Estrady". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobry film? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:59 Zgadzam sie calkowicie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: dobry film? 29.01.06, 11:11 manderlay von triera. ale to nie dla kazdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: dobry film? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:39 keridwen napisała: > manderlay von triera. > > ale to nie dla kazdego. Nie nie, tylko dla wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: dobry film? 30.01.06, 15:44 Dlaczego wszędzie wietrzysz spiski :) ?? To jakaś choroba ? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: dobry film? 30.01.06, 15:46 ze co prosze? subiektywnie oceniam wartosc kulturalna niektorych filmow. nie wiedzialam, ze mi nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: dobry film? 30.01.06, 15:47 Ależ wolno, wolno. Gdzie znalazłaś wyrażony przeze mnie taki _zakaz_? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: dobry film? 30.01.06, 15:49 twoje teorie spiskowe. zreszta o ile pamietam dobrze [a jak wiesz, pamiec mam dosc dobra] moje wypowiedzi kierowane pod twoim adresem mialy byc zalaczone do pozwu. wiec moze skonczymy to owijanie w bibulke, co? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: dobry film? 30.01.06, 15:52 Pewnie, ze skonczymy. Wiecej, skończylismy. W pozwie wnioskowałem także o przeprowadzenia badań, bynajmniej nie stomatologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: dobry film? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 15:49 keridwen napisała: > dla ciebie lepsza by byla pila2 (; Tu akurat jesteś w ogromnym błędzie. O ile pierwsza część mi się bardzo podobała, o tyle druga- totalna porażka. I nie tobie decydować, co byłoby dla mnie lepsze. Jeśli uważasz się za kogoś wyjątkowego, bo oglądasz ambitne kino (komóż zresztą oceniać, czy coś jest ambitne, czy nie, dla wielu Lars lub, chociażby, Lynch jest ciężkostrawny lub w ogóle niestrawny, a niekoniecznie muszą to być od razu osoby zachwycające się Legalną Blondynką, tudzież innymi Titanicami) Osobiście lubię sobie obejrzeć od czasu do czasu totalnego intelektualnego naleśnika i wierz mi, że nie mam przez to kompleksów. A o gustach się nie dyskutuje. Albo się go ma albo nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: dobry film? 30.01.06, 15:57 qwerty - zostaw, szkoda prądu :) Jak widzisz objawił się nam Forumowy Mesjasz w spódnicy :) Jedynie słuszne poglądy, jedynie słuszne racje, jedynie słuszne koncepcje i jedynie słuszny gust. Reszta - My jesteśmy tylko marnym puchem, ot taka forumowa swołocz, którą się dostrzega tylko aby nam wykazać jacy jesteśmy tępi, głupi i niczego nie rozumiejący, niczego nie pojmujący. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: dobry film? 29.01.06, 20:33 A ja poczekam do 19 maja... bo póki co na dobry film nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: dobry film? 29.01.06, 20:48 moze za slabo szukalas, albo masz kiepskie gusta? Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: dobry film? 30.01.06, 18:21 widać, wioską jedzie bo dyplomik w łapce. pogratulować. na pewno będziesz obiektywną panią krytyk. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: dobry film? 30.01.06, 21:18 pozycja77 napisała: > a co ma sie wydarzyc 19.05? Druga połowa maja. Żeby uściślić - mniejsza (krótsza) połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: dobry film? 29.01.06, 20:55 X - A momenty były? Y - No ba! X - Jakie? Y - Najlepszy, to jak Ona przyszła do Niego goła. X - Goła? Y - No, zupełnie bez pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: dobry film? 30.01.06, 10:33 może w druga stronę: noe polecam Nocnej Straży i mam pewne obiekcje co do Rekonstrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: dobry film? 30.01.06, 15:31 ostatnio każdy film, który oglądam jest przewidywalny.. już mi się nie chce chodzic do kina:( piłe widziałam i 2 nie chce ogladac. Duma i uprzedzenie - to chyba cos jak bajka o kopciuszku?... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: dobry film? 31.01.06, 08:18 pozycja77 napisała: > piłe widziałam i 2 nie chce ogladac. Mam bardzo podobne odczucia. Szczerze mówiąć wolę już "Martwe zło" - przynajmniej tu nikt nie usiłuje mi wmówić że to poważny film. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: dobry film? 30.01.06, 12:54 "Valentin" - film bodajże argentyński, chyba z 2002 roku. bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: taak, taak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:47 Gray nalezy chyba do TWA. A skoro tak, mozliwe, ze reprezetuje podobny tok myslenia. Nie mniej jednak nic do niego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: taak, taak... 30.01.06, 18:58 ci ktorych mam wiedza o tym, bo im przekazywałem tę myśl w różnych wątkach od jakiegos czasu. a ty nie udawaj natomiast ze nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janu Re: dobry film? IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.01.06, 20:10 Uważam, że dobry film jeśli chodzi o te z gatunku horrorów, to re'make "The Amityville Horror" (2005). Trzyma w napięciu właściwie od samego początku, nie jest jednak bardzo krwawy. Wciąga fabułą i nie jest nużący... POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: dobry film? 30.01.06, 20:15 Wracając do tematu wątku. Chyba / ? rzecz gustu / niezły, na długie zimowe wieczory w sam raz jest "Dowód". Prezentowany jest w Silverscreenie. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Ja! Ja widziałem. 30.01.06, 20:37 Ostatnio widziałem "Zakochani widzą słonie" oraz "Guzikowców" - z tych fajnych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
unna Re: Ja! Ja widziałem. 30.01.06, 21:10 Mehr Licht..., no nie, czy ja zawsze o wszystkim muszę myśleć? Mieć trzy i nie mieć trzy to razem sześć. Gdyby tyle nie pił, to pewnie żyłby jeszcze, a co robiłby teraz, a piłby pewnie, ale przy takiej uroczystości to bym mu na to pozwoliła. Idę sobie obejrzeć ten film, a twórcą jego jest człowiek z cukierni tureckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Prośba do admina 30.01.06, 20:43 Prosiłbym o nie kasowanie tego wątku. Muszę iść spać, a na pewno do rana będzie się tu działo sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Marku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:14 w wolnej chwili sprawdz poczte, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: Marku 30.01.06, 21:17 Odebrałem. Dzięki. No, niestety tak to już z nami jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota === Mam do was ogromną prośbę === 31.01.06, 00:03 Rozumiem, że istnieją konflikty i antypatie na forum. Rozumiem, że jesteśmy po częsci ludźmi znającymi się w realu i pojawiają się prywatne subwątki. Ale bardzo was proszę: bez przegięć. Załatwcie swoje sprawy na privie bądź w sądzie. Hadko czytać. Po co mieszać w to publisię? Jak to się ma co do uwag o lanserstwie? Żeby nie było na współadminów: tym razem to ja posprzątałam. Nie chciałabym, aby to stworzyło jakiś precedens. Ośmielam się wierzyć, że przynajmniej część osób, po których dzisiaj sprzątałam, ma przetarte oblicza i nie odmówi tej prośbie. Odpowiedz Link Zgłoś
huann ten wątek był/jest momentami lepszy 31.01.06, 01:08 niż niejeden 'dobry film' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbert nielot Re: a h8 tak bardzo chciał przeczytać... chlip... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:03 jak to, nie zrobił nikt zrzutu??!! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: a h8 tak bardzo chciał przeczytać... chlip... 31.01.06, 08:08 może zrobia ta, której imienia nie wypowiem, żeby ten, którego imienia nie wypowiem, się znowu nie popuścił. zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbert nielot Re: a h8 tak bardzo chciał przeczytać... chlip... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:15 w niej nasza ostatnia nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: a h8 tak bardzo chciał przeczytać... chlip... 31.01.06, 17:26 Gość portalu: kotbert nielot napisał(a): > jak to, nie zrobił nikt zrzutu??!! Widać się pochłąnał sprzątaniem po brzydkich forumowiczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_bez_kawy Re: a h8 tak bardzo chciał przeczytać... chlip... IP: 194.150.251.* 31.01.06, 20:56 spoko, w razie czego zrobię a forumowicze nie brzydcy, tylko bałaganiarze okrutni plotkarze tudzież sensaci ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota niom 01.02.06, 10:55 prawie jak dylematy gospodyni domowej, czego użyć do doprania zafajdanych gaci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: dobry film? 01.02.06, 21:22 wlasnie obejrzałem Jarhead i moge go polecić, jako że nie jest to film o wojnie tylko o żołnioerzach, tylko w zupełnie inny sposób i w zupełnie od inenj strony. no i świetna muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: dobry film? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 01.02.06, 22:21 a spośród innych: zakochani widzą słonie <dark horse czyli>, fridę polecam, choć pewnei nei każdemu sie spodoba, i jeszcze kontrolerów ostatnio widziałam - cieżki film. Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: dobry film? 01.02.06, 22:32 nie widziałam tego filmu o zakochanych, napiszcie cos więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: dobry film? 01.02.06, 22:56 zakochani widza słonie - duńsko-islandzki film więcej tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: dobry film? IP: *.mnc.pl 01.02.06, 23:06 kontrolerów warto oglądnąc? słyszałem ze dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: dobry film? 01.02.06, 23:07 dobre, ale mroczne i cieżkie. jak kto lubi i ma nastrój. mnie sie podobało, wielu znajomym takze Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: dobry film? 02.02.06, 03:02 sporo odrealnionych momentów - daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozycja77 Re: dobry film? 02.02.06, 09:34 a mnie sie podobał - film z gatunku klimatowych... i muzyka też dobra, Odpowiedz Link Zgłoś
marekwojciechowski Re: dobry film? 02.02.06, 03:42 Tulipany Jacka Borcucha z rewelacyjną muzyką Blooma. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: dobry film? 02.02.06, 08:37 jeśli kogoś mocno interesuje II wojna światowa, a raczej chcą faktów o brutalnych metodach nazistów w obozie koncentracyjnym, to polecam "Kornblumenblau" - polski film z bodajże 1988, na podstawie ocalałego Tadeusza Wyczyńskiego. taki mniej kolorowy pianista. tylko ostrzegam - jest zrobiony bardzo naturalistyznie, ale na uwage zasługuje główna rola Adama Kamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: dobry film? 15.02.06, 11:26 "wyznania Gejszy" - oglądnałem wczoraj i z czystym sumieniem moge polecić. autentyczna historia młodej dziewczyny sprzedanej do domu gejszy, by słuzyc, która sama zostaje w końcu dama do towarzystwa. akcja rozgrywa sie w latach międzywojnia i potem zahacza o wojnę, jako że rzecz sie dzieje w japonii. szkoda, że grają chińscy w większości aktorzy i mówią po angielsku - ale coż, film będzie bardziej przystepny. do tego piękny klimat tajemniczej japonii, piękne stroje, domy, zwyczaje i delikatna muzyka. poza tym świetnie wyrezyserowany wg mnie - nic, tylko polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo_de_bolo BARAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:12 nie graja go w kinach wiec zostaje P2P i kino domowe... warto i tylko na dobrym sprzecie + na "zielono" ;) jesli to lubisz robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: BARAKA 15.02.06, 12:18 dobra, fajnie, film do palenia, ale o czym jest? jak zrobiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks a może to IP: *.lodz.mm.pl 20.02.06, 18:36 A ja polecam "Wyspa"fajna bajeczka,super efekty,orginalny tytuł chyba"The Island".I coś o miłości "Zupełnie jak miłosc"ale wiadomo wszystko sprawą gustu. Odpowiedz Link Zgłoś