1dama 01.02.06, 21:15 Czy ktoś miał doczynienia z firmą EKO BUD z ulicy WARCKIEJ z Sieradza której właścicielem jest Pan Haraszkiewicz? Szukam osób które próbowały reklamować u nich towar lub usługę i z jakim skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieradzak Re: Firma EKO-BUD 03.02.06, 13:01 1dama napisała: > Czy ktoś miał doczynienia z firmą EKO BUD z ulicy WARCKIEJ z Sieradza której > właścicielem jest Pan Haraszkiewicz? Szukam osób które próbowały reklamować u > nich towar lub usługę i z jakim skutkiem. A to nie pan Piotr Bednarek jest właścicielem ? A może współwłaścicielem - on jest ? Nie reklamowałem nie wiem ... A co się Ci stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
1dama Re: Firma EKO-BUD 04.02.06, 20:43 Zamontowali źle drzwi i nie chcą tego poprawić, a oprócz tego przekręcili mnie z rachunkiem. Jeśli chodzi o właściciela to na pewno jest ten pan o którym pisałam a nie wiem czy ktoś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Firma EKO-BUD 06.02.06, 12:51 1dama napisała: > Zamontowali źle drzwi i nie chcą tego poprawić, a oprócz tego przekręcili mnie > z rachunkiem. > Jeśli chodzi o właściciela to na pewno jest ten pan o którym pisałam a nie wiem > > czy ktoś jeszcze. Hmm - nie wiem jakie drzwi ... itp, ale jak coś istotniejszego, to można poprosic o pomoc chyba nadzór budowlany ? Z tym, że oni chyba bardziej sprawy konstrukcyjne, bezpieczeństwo, niż zagadnienia estetyczne itp. Pomysł SBI z Wodnikiem Praw może byc optymalny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Firma EKO-BUD 05.02.06, 12:12 A próbowałaś sprawdzić u powiaowego rzecznika praw konsumentów? Pani Joanna Gauza, tel. 043-822-73-59 Pl. Wojewódzki 3, pokój 305 (budynek urzędu wojewódzkiego) Odpowiedz Link Zgłoś
1dama Re: Firma EKO-BUD 05.02.06, 13:31 Nie próbowałam ale dzięki za podpowiedź. Próbowałam załatwić tą sprawę korespondencyjnie z właścicielem ale bez skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Firma EKO-BUD 06.02.06, 09:24 Bardzo dobrze! piętnujmy "ZŁYCH" i ostrzegajmy innych przed brakiem odpowiedzialności, nieuczciwością i ogólnym partactwem. Odpowiedz Link Zgłoś