yaa 14.11.02, 08:29 Nie spać !!! Yaa w pracy a ostatni post napisany przed 3 rano !!! Rozumiem zbieracie siły przed imprezą ale już dosyć wylegiwania się w łóżeczkach !!! Pozdrawiam porannie Yaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
philip_marlowe Re: Pobudka wstać !!!! 14.11.02, 08:39 Nie spię, tylko czekam na odwżnych. Kto pierwszy zacznie dzień? Witaj Yaa. Cóż dzis zrobimy? Może mała zagadka? Jest czterech ludzi. Stoją na brzegu rzeki i musza przejśc przez most. Jest noc a oni mają jedną latarkę. Przez most mogą iść co najwyżej parami. Droga przez most zajmuje każdemu inny czas, odpowiednio 1, 2, 5 i 10 min. Jak mają przechodzić przez most, aby przeprawa trwała 17 minut? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Pobudka wstać !!!! 14.11.02, 08:44 Madko, Philipie drogi, o 8 rano yaa bez kawy a Ty takie rzeczy karzesz robić ??? Zlituj się !!! ;-)) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Do Yaa 14.11.02, 08:47 Zapraszam do biura.:) A co do zagadki, to tak mnie naszło, sorry.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Melduję posłusznie 14.11.02, 08:43 Żenie pisałem, bo czytałem. Ale już pisze, panie kapitanie! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: Pobudka wstać !!!! 14.11.02, 08:44 Cześć wszystkim Oj,dawno już wstałam ale nie siadałam tak szybko do komputerka bo .. ćwiczyłam silną wolę. Udało mi się wytrzymać do 8:45. I tak sukces. Komputer to jednak straszny nałóg. Miłego dnia życzę... w pracusi i w szkółce. pozdr monikaoz Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Pobudka wstać !!!! 14.11.02, 09:15 Ja też już nie śpiem tylko pracusiam.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: Pobudka wstać !!!! IP: *.zsk.p.lodz.pl / *.zsk.p.lodz.pl 14.11.02, 09:30 juz w szkole :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Pobudka wstać !!!! 14.11.02, 12:24 Nic mi nie mów, ja dziś o godzinie o której pisałes ten post, musiałem siedzieć na wykładzie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Pobudka wstać !!!! 23.11.02, 11:35 Spoko, Yaa. Wstałem o 7.30, spałem jakieś 3.5 godzinki. Na dodatek, obudziłem sie jakieś 500 metrów w prostej linii od naszego Prezesa:-)))Pozdrawiam. Ciebie i YYYYYYAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Pobudka wstać !!!! 23.11.02, 16:19 UKS: Hmmm... koło 23 byłeś w Q; nad ranem 500m od Prezesa... a około11 z minutami... Ty już wiesz gdzie byłeś... Ja wstałam (a raczej zostałam brutalnie obudzona) o 7:00. I od tamtej pory jestem cały czas na nogach :) Odpowiedz Link Zgłoś