Gość: cassani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:47 Ludzie, powariowaliście? 54 wpisy z powodu kotów. Nie macie poważniejszych spraw? zrobiłbym z tym paskudztwem to samo co z gołębiami. Ciekawych odsyłam do poprzednich wątków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: casszanka Re: Dzień kota IP: 218.56.32.* 17.02.06, 13:05 może porozmawiamy o suszarce jonizującej, albo karczku w Grotnikach, filmie wyświetlanym z ->projektora<-, znajomym z BOSHa co to sprzęt AGD taniej załatwia, tyle ciekawych wątków a tu ktoś o kotach raczy pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dzień kota 17.02.06, 13:11 przy calej mojej sympatii do twojej osoby smiem twierdzic, ze bzdury aktualnie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani Re: Dzień kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 13:15 Niestety , nic nie poradzę na to, że czuję ogromną niechęć do kotów i najchętniej opyliłbym to miauczące cholerstwo naszym zachodnim sąsiadom, oczywiście za niezłą kasę. Czytałem ostatnio,że Niemcy chętnie kupują nasze dachowce. A koledze z wątku Zydzi mówię : odpie..się ch... Odpowiedz Link Zgłoś