Dodaj do ulubionych

Warszawska i roztopy

IP: *.pai.net.pl 21.02.06, 21:47
Drodzy forumowicze-w Łodzi można spotkać tramwaje amfibie-chodzi mi o linię 3. Na Warszawskiej powstały dwa rozlewiska-przy Deczyńskiego i przy Słowiczej.Nie można by było coś z tym zrobić??Później sa pretensje, że składy zjeżdżają awaryjnie ale nic dziwnego skoro są zalewane silnik, rozuszniki itd.-Np dzisiaj jeden skład około 8.30 rano został zalany przy Słowiczej (przejedziesz szybko przez rozlewisko zalejesz silnik-przejedziesz wolno utkniesz i będzie problem) i musiała przyjechać szambiara wybrać wodę z rozlewiska i dopiero można było zepchnąć skład na pętle i ściągnąć go na zajezdnię.
P.S.Jeszcze nawiasem mówiąc rozbroił mnie Pan z NR stojący w autobusie zastępczym który stwierdził, że tramwaje na W-wską już jeżdżą-szkoda, że najbliższy przyjechał 20 minut później.A autobus wtedy stał przy Dolnej i czekał niewiadomo na co...

pzdr
D.M.
Obserwuj wątek
    • Gość: ikarusoelcz Re: Warszawska i roztopy IP: *.palacmlodziezy.lodz.pl 22.02.06, 17:31
      Skoro to było dziś to ciekawe jaka tam panowała temperatura.W całej Łodzi na
      minusie a na warszawskiej rozlewisko.Cóż ale można by uniknąc rozlewisk
      gdyby było więcej studzienek burzowych.
      • ukalo Re: Warszawska i roztopy 22.02.06, 18:16
        Gość portalu: ikarusoelcz napisał(a):

> Skoro to było dziś to ciekawe jaka tam panowała temperatura.W całej Łodzi na
        > minusie a na warszawskiej rozlewisko.Cóż ale można by uniknąc rozlewisk
        > gdyby było więcej studzienek burzowych.

Obok postu jest data - gdybyś na nią zerknął, rozwiałoby to Twoje wątpliwości.
        • ikarusojelcz Re: Warszawska i roztopy 23.02.06, 15:25
          Nie czepiam się nikogo,o ile mnie pamięć nie myli do poniedziałku było na
          plusie
          • ukalo Re: Warszawska i roztopy 23.02.06, 18:37
            ikarusojelcz napisał:

> Nie czepiam się nikogo,o ile mnie pamięć nie myli do poniedziałku było na
            > plusie

To TY pisałeś, że w całej Łodzi na minusie... Masz coś z głową?
    • marshengo Re: Warszawska i roztopy 03.03.06, 09:44
      Wczoraj, tj. 02.03.2006, od godziny 15 do około 15:45 na Warszawskiej ani śladu
      po tramwaju. Nie chodziło jednak o roztopy, ale o zatrzymania np. na
      Zachodniej. Po co jechać objazdami, no nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka