Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 20

22.02.06, 16:37
Gimnazjum 20 jest the best!!:) Nie wierzcie wszystkim tym ktorzy mowia ze
poziom jest okropny, ze wszyscy tu pija, ćpają i Bog wie co jeszcze... Jest
poglad ze z tego gim nie mozna sie dostac do dobrego liceum. Ja osobiscie
dostalem sie do liceum XXXIII z liczba punktow 149 wiec moglem przebierac w
ofertach. Moi znajomi poszli do mojego liceum, do jedynki, do XXI, do III tak
wiec do samej elity. Naprawde da sie wybic z tego gimnazjum. Teraz z tego co
pytam sie moich znajomych zaden nie ma problemow z nauka. Wrecz przeciwnie
ucza sie na lepszych ocenach niz w Gimnazjum :)! Gimnazjum moze sie tez
pochwalic oczywiscie wspaniala reprezentacja siatkowki chlopcow. W poprzednich
latach jestesmy w pierwszej czworce w kazdych zawodach.:) Grono pedagogiczne
jest SUPER!!! Bardzo wyluzowani nauczyciele (tutaj pozdrowienia dla pani Izy
Kisiołek:)). Naprawde plotki o tym gim sa przesadzone. Tu jest bardzo fajnie.
I wszystkim of course polecam:D.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasika Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 24.02.06, 15:06
      gimnazjum najlepsze pod sloncem. bardzo lubie ta szkole......i zaluje ze
      chodzilam tu tylko 3 lata;-(
    • Gość: Ewelina Re: Gimnazjum nr 20 IP: 212.191.172.* 02.03.06, 20:41
      Jestem absolwentką tego gimnazjum.Bardzo miło wspominam 3 lata spędzone w tej
      szkole,a szczególnie miło nauczycieli,którzy są życzliwie nastawieni do uczniów.
      Chociaż jestem już studentką z przyjemnościa wracam do czasów kiedy byłam
      uczennicą tego gimnazjum.Najlepsze w tym wszystkim jest to,że po opuszczeniu
      tej szkoły,wiedziałam,że jesli mam jakiś problem w nauce to spokojnie mogę
      poprosić o pomoc pracujących tu nauczycieli,a Oni na pewno nie odmówią. Poza
      tym są wymagający,ale wyjątkowo sprawiedliwi.Po 3 latach nauki w tym gimnazjum
      nie miałam żadnych problemów z dostaniem sie do takigo liceum jakiego chciałam
      (XXXIII LO). W szkole tej panuje miła atmosfera,dlatego wszystkim gorąco
      polecam.;)
    • Gość: Ewa Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:50
      Beznadziejna szkoła, niski poziom, bałagan na lekcjach, krzesła leciały przez
      okno, a na dyskoteki uczniowie przychodzili z siekierami i alkoholem. Okna
      pozabijane tekturami, brud wokół. Wstyd za taką szkołę.
      • Gość: maja Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:21
        Zastanów się dziewczyno, co napisałaś, chyba pomyliły Ci się szkoły!!! Nigdy
        nic takiego nie miało miejsca w tej szkole! Ciekaw jestem do jakiej szkoły się
        teraz dostałaś?
      • Gość: GOŚĆ Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 18:55
        nie podobało mi sie wtej szkole ale nauczyciele byli wporzadku czasami tylko
        troche niesprawiedliwi ale szkoła moze pochwalic sie reprezentacja siatkówki
        swietna zreszta no i jest fajny sklepik i sale sa dobrze wyposazone sala od
        informatyki jest niezle wyposazona ogólnie polecam chociaz a na dyskoteki nie
        były wnoszone siekiery kurde bez przesady fajne sa POLECAM
      • zyciu Re: Gimnazjum nr 20 20.03.06, 16:59
        Sory dziewczyno chyba nie wiesz o czym mowisz wogole:/ wierz mi mam troche
        większe pojęcie o tej szkole od Ciebie bo chodziłem tu przez 9 lat i to były
        najlepsze lata mojego życia:) gdzie ty widziałaś latające krzesła... wiesz jak
        ktoś widzi latające przedmioty to nie jest normalny syndrom. ale to sie leczy...
        zgadzam sie z Mają wole nie wiedziec gdzie poszlas do szkoly. żenada...
    • Gość: Nataluś Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 00:02
      Gimnazjum nr 20 jest bombowe!!!Od niedawna jestem absolwentką tej szkoły i już
      za nią tęsknie:)Spędziłam w tej szkółce 9 lat-9 najwaspanialszych latek mojego
      życia i nie żałuje niczego.Teraz z sentymentem wspominam tę szkołę.Nigdy nie
      zdażyło się żeby latały krzesła i chodzili narkomani po szkole,nie wiem skąd ta
      koleżanka się urwała!!!!!Nauczyciele sa przyjaźnie nastawieni do
      ucznia(Pozdrowienia dla Pani od Matematykii,Polskiego,Chemii i Biologii-dzięki
      którym jestem teraz na biol-chemie:)Pana od FIzykii,Angielskiego i
      Muzyki)starają sie w jak najlepszy sposób przekazać wiedzę uczniowi,a jeżeli
      ktoś odstaje to może to nadrobic na rożnych kółkach czy wyrównawczych(Tylko sami
      musicie tego chciec!!!!!!).Poziom również jest wysoki ponieważ dostalam sie do
      tego liceum do którego chciałam<XXXIIILO>a moi znajomi także podostawali sie do
      samych czołówek I,XXI,XXVI itd.A jeśli chodzi o Dyrekcję to w każdej szkole
      moglaby taka być:)Rownież pozdrawiam!!!To naprawdę wspaniała szkoła
    • Gość: Yaponek Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.toya.net.pl 25.03.06, 01:04
      Ja również, jak i większość tu piszących jestem absolwentem tego gimnazjum i myslę, że moje 149 pktów dość pozytywnie świadczy o tej szkole. Przyłączam się do powyższych POZYTYWNYCH odpowiedzi. 20-stka rulez!
    • Gość: Deris Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 10:03
      Spoko szkoła
      Z doskonałą kadrą nauczycielską, zawsze gotową pomóc. Jako absolwent
      stwierdzam, iż warto było do niej uczęszczać, otworzyła mi drogę na kreowanie
      własnej przeszłości, jak również rozwineła pasje.
      Co bede duzo nawijał, poprostu jest dobra szkołą, a to czy któś będzie się
      uczył, to indywidualna sprawa. Polecam i pozdr. <lol>
    • Gość: Lani Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 10:29
      ta szkoła jest poprostu super wiem bo tam chodziłem bardzo polecam !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: =NiKiTa= Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 11:04
      gimnazjum nr 20 RULEZ :D:D:D:D
    • Gość: Ełkaesial 1908 Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 11:07
      W 20 sa straszne polewki goraca zapraszam :D:DD:D:D:D
    • Gość: Izuś:) Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 14:08
      Gim nr20 to najfajniejsze gimnazjum w łodzi:). Nie wierzycie...-trudno wasz
      problem:P:P
    • Gość: mała Re: Gimnazjum nr 20 IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 18:40
      moim zdaniem to gim.jest średnie:-/ wcale za nim nie tesknie. uwazam,ze zle nie
      jest bo sie dostałam do wymarzonego LO,ale poziom jaki reprezentują niektórzy
      uczniowie jest straszny. Jest dużo fajnych osób,ale są też straszne marginesu.
      Ale dużym plusem jest to,ze można chodzic na kółka wyrównawcze jeśli sie ma
      problemy i nauczyciele są nawet ok:)(w porównaniu z moimi w LO:-/) ogólnie jeśli
      sie chcesz uczyć,to każde gim jest ok.więc w sumie.....polecam 20
    • zyciu Re: Gimnazjum nr 20 25.03.06, 21:34
      Hehe widze ze zglosila sie nasza dawna elita klasowa:) Dzieki za glosy poparcia
      Nataluś, Izuś, Juras i wszystkich ktorych po ksywkach nie rozpoznalem:D Ale sie
      rzuciliscie na rozchwalanie naszego gim:) pozdro loodziska:)
      • Gość: Bartek J SP 15 ;) IP: 80.50.191.* 27.03.06, 10:57
        Witam!

Chodziłem jeszcze do tej szkoły, jako do Podstawówki nr. 15 ;). Łezka się w oku kręci, pewnie części nauczycieli nie ma już z nami. Wielu bardzo dobrze wspominam. To właśnie nauczyciele i dzieci stworzyli pewien wspaniały klimat ;).
    • Gość: Autor Moje odczucia IP: *.retsat1.com.pl 24.06.16, 20:36
      Po latach nauki w tym gimnazjum mam następujące zdanie o nim. Jest niewielu nauczycieli, którzy potrafią zachęcić do nauki, przekazywać wiedzę w odpowiedni sposób. Na niektórych lekcjach nauczyciel nie może zapanować nad klasą, nie potrafi przeprowadzić lekcji, tłumaczy w sposób chaotyczny. Przez to materiał jest źle wytłumaczony i trzeba uczyć się dodatkowo. Dobrym nauczycielem jest Pan od fizyki, potrafi dobrze uczyć, w sposób zrozumiały i prosty. Również można nabyć wiedzę na języku polskim. Bardzo miła i pomocna Pani od biologii. Sympatyczna Pani Dyrektor. Słaby przepływ informacji między nauczycielem a uczniem, zaniżanie. W wielu przypadkach nie mamy za dużo do powiedzenia, kiepska organizacja. Angielski... Szkoda gadać, masakra, zero pomocy. Podsumowując: Mam wrażenie, że mój potencjał do nauki nie został w pełni wykorzystany i zostały ucięte moje możliwości. Nie można się wybić. Mało pomocy naukowych.
      • klaa_udynkaa Re: Moje odczucia 29.07.16, 21:55
        Kto cię uczył angielskiego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka