Gość: RTS KING IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 18:48 Zobaczymy jka im pojdzie za rok w III lidze w meczu z WKSem Wieluń ciekawe czy lepiej niz juniorom!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MASTA ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.mtnet.com.pl 24.11.02, 18:50 Znowu robi sie krucho kolo d..y wiec ŁKS kupil mecz. Ciekawe ze bramkarz Stomilu tyle razy "wypuszczal pilke tuz pod nogi łodzkich napastnikow". W odrozneniu do pilkarzy Stomilu, oni nie mieli opoznien w wyplatach, a pieniedze pilkazrom Stomilu bardzo sie przydaly... Na pewno po meczu podziekowali za zarobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM--O Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.11.02, 19:06 Byłes przy tym jak przekazywali te kwoty? A może sam w tym brałeś udział??? Skoro jesteś tak dobrze poinformowany?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 21:21 Troska naszych nieprzyjaciół o ŁKS napawa mnie dumą że jestem ełkaesiakiem. Wasz smutek jest moją radością. Cieszę się też że w Wieluniu znają angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS KING Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 22:15 Zycze cwaniaczkom z łksu spdku do III ligi, nie wiem ale moze slyszales jak juniorzy cieszyli sie z przegranego meczu z WKSem mieli takie same podejscie jak ty przyjechali do jakiejs dziury pokazom chlopakom gdzie ich miejsce a sie zakonczylo inaczej troszke wg mnie lks sie stacza i to coraz nizej nie umieja sie pogodzic z porazka do zobaczenia w III lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOX Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.11.02, 22:34 Gość portalu: RTS KING napisał: > Zycze cwaniaczkom z łksu spdku do III ligi, nie wiem ale moze > slyszales jak juniorzy cieszyli sie z przegranego meczu z WKSem > mieli takie same podejscie jak ty przyjechali do jakiejs dziury > pokazom chlopakom gdzie ich miejsce a sie zakonczylo inaczej > troszke wg mnie lks sie stacza i to coraz nizej nie umieja sie > pogodzic z porazka do zobaczenia w III lidze!!! a ty razem z tym swoim zakichanym podmiejskim klubem tez sie wybierasz do 3 ligi, wiesniaku z Wielunia???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.retsat1.com.pl / 10.0.0.* 25.11.02, 07:06 nie zartuj. on jest kibicem tylko I ligowego zespolu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red army Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 i III liga IP: *.toya.net.pl 24.11.02, 22:44 III liga wita was ciciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlipKnot Za rok derby w II lidze !!! IP: *.retsat1.com.pl 25.11.02, 00:11 A jak spadniemy to razem. Nawet Smuda wam nie pomoże, a wy o tym wiecie. Za rok znowu derby. Jak nie za rok to za 2 lata w III lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 i III liga IP: 213.199.226.* 25.11.02, 08:03 Jestescie wszyscy debilami,choc jestem kibicem Widzewa to chciałbym aby wróciły czasy gdy Łódź miała w I lidze dwie mocne drużyny. Życzę ŁKS aby się utrzymał w II lidze i jak najszybciej wrócił do I ligi aby tam można znowu oglądać derby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savo milosevic Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 i III liga IP: *.toya.net.pl 27.11.02, 02:06 Gość portalu: widzewiak napisał: > Jestescie wszyscy debilami,choc jestem kibicem Widzewa to > chciałbym aby wróciły czasy gdy Łódź miała w I lidze dwie mocne > drużyny. Życzę ŁKS aby się utrzymał w II lidze i jak najszybciej > wrócił do I ligi aby tam można znowu oglądać derby Po co tym pajacom derby? Pewnie tylko po to zeby znów zrobic rozróbe i pokazac swoją głupote. ja tak bardzo nie tesknie za derbami bo ŁKS nigdy nie umial dostosowac sie do tego swięta i zawsze jego "rodowici" kibole pokazywali na tych meczach swa głupote. Widzew ma teraz duzo ciekawsze pojedynki np. z Legia , Lechem, Wisłą i to sa dopiero mecze. derby poszły w zapomnienie i dobrze. ja jako kibic Widzewa nie płacze. Oni mogą płakac bo zostają im tylko mecze z Aluminium i Switem i derby to błoby dla nich świeto. Atmosfera jaka była na meczu z Lechem byla niepowtarzalna i oddałbym wszystkie derby zeby tylko takie mecze jak z Lechem sie czesciej powtarzały. LKS pewnie nie spadnie, Wdzew na pewno ie spadnie i za pól roku znów meczyk z Lechem Wisła a na wiosne juz 17.V 2003 wielkie swieto calej Lodzi - łodzki Widzew zagra z legia. Cała Łodz chce isc na ten mecz bo to jest swięto, super mecz, niebywałe emocje - to jest to. Derby przy meczu z legią to mały pikuś... ps. smieszy mnie myslenie kibicow LKSu, ktorzy myslą ze Widzew tęskni za derbami. to juz było nudne to ciałe udowadnianie ze jestesmy lepsi na boisku i na trybunach - 5 tys kibicow Widzewa na LkSie, was było wtedy 4 tys - ewenement czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 i III liga IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.81.* 27.11.02, 07:17 czesto do Łodzi przyjeżdzasz? czy tylko od święta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portos Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.infoglob.com 25.11.02, 10:37 jestem ciekaw kiedy ten wielki widzew w końcu wygra w tej ekstraklasie bo jak narazie to wypada gorzej od Ł.K.S -u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.kappa.com.pl 25.11.02, 13:12 Wiesz, przy całym szacunku do naszego dokonania, to wolałbym zremisować w KSZO po beznadziejnej grze jak RTS, w pierwszej lidze, a Widzew niech wygrywa w II lidze nawet po 10:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEKTOR Re: ŁKS - Stomil Olsztyn 6:1 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 17:44 TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTWY............ A WIDZEW ZA ROK DRUGA LIGA.......... HAHA Odpowiedz Link Zgłoś