Gość: Uczennica :] Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.os1.kappa.pl 25.02.06, 17:54 Wiem że nie będę oryginalna jeśli powiem że: to najwspanialsze gimnazjum. Będę miała z tej szkółki wspaniałe wspomnienia aż do emerytury ( albo i dłużej) Szkoła leży w znakomitym miejscu ( z odrobiną silnej argumentacji, późną wiosną można namówic nauczucieli aby iśc poleżeć w parku tuż koło szkoły :) ) Okolice szkoły są spokojne. W szkole coraz więcej się dzieje i są to rzeczy coraz zabawniejsze. Ciało pedagogiczne wyrozumiałe i życzliwe. Poziom moim zdaniem wysoki ( czasem aż za bardzo :P:P) Towarzystwo świetne (widać po wcześniejszych wpisach) i ogólnie jest ŚWIETNIE :] Zapraszamy na dni otwarte 3 marca... Zapowiada się ciekawie :]:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia:)) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:49 To gimnazjum jest super;) Chodzę do 1 klasy i nie chcę aby ten czas szybko minął bo nie chce odchodzić z tej sql;( Nauczyciele super, dyrektor również:) Zapraszam wszytskich do naszego gim 31:) Nie bedziecie żałowac ani przez chwilę że tu poszliście;) Zapraszam również na drzwi otwarte 3 marca;)) Do zobaczonka:) Booziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.162.rev.vline.pl 25.02.06, 20:08 ta szkoła niestety zabiera dużo czasu. jeśli tu wejdziesz, nie będzie ci się chciało wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patałłach <a href="http://gim31.go.pl/" target="_blank">gim31.go.pl/< IP: *.162.rev.vline.pl 25.02.06, 20:39 forum szkolne (uczniowskie) gim31.go.pl/ gim31.go.pl/ gim31.go.pl/ gim31.go.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:55 zaje wyje extra 31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K0L Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:41 Szkoła jest naprawde SUPER!!Fajni nauczyciele i ogólnie rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawson(IIa) Gimnazjum nr 31 IP: *.60.rev.vline.pl 27.02.06, 19:23 Drugi rok chodzę to tej MASTEROSKIEJ szkoły i żałuję że nie można tak poprostu sobie przedłużyć pobytu w niej. Super nauczyciele, SUPER MASTER dyrektor, super atmosfera i super cała szkoła. Nazwać tą szkołę budą- to wielki niewybaczalny grzech. Zapraszam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Gimnazjum nr 31 IP: *.60.rev.vline.pl 27.02.06, 19:25 Szkoła super, master, gites, wypas ! ZAPRASZAM SERDECZNIE DO NAS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.06, 19:54 Obecnie chodzę do tego Gimnazjum:)Jest zajefajne:P..wiele dyskotek:P imprez..i w ogole zajebicha:P zapraszam wszytskich bardzo serdecznia na dni otwarte:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciul Jak to jest naprawdę??? IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.02.06, 20:57 Jestem w pierwszej klasie i musze przyznać, że bałam się gimnazjum. Jednak w "31" jest bardzo miła atmosfera i nawet nie poczułam zmiany szkoły. Nauczyciele też bardzo mili i wyrozumiali, ale może akurat trafiłam na takich dobrych ;] ..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elisa Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 27.02.06, 21:41 Szkoła na pozór normalna, jak pozostałe w Łodzi, jednak niedopuszczalne byłoby zignorowanie i pozostawienie bez cienia miłego słowa zarówno jej uczniów, nauczycieli, jak i dyrektora - dzięki którym gimnazjum codzień tętni życiem. Ogólnie mówiąc w szkole panuje miła atmosfera, której od czasu do czasu towarzyszą szkolne imprezy, konkursy oraz dyskoteki. Warto dodać, że poziom jest dość wysoki, a nauczyciele wymagający :)Serdecznie zampaszam(y)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choch Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 27.02.06, 22:44 Uważam, że szkoła jest bardzo w porządku, panuje tu miła atmosfera. Nauczyciele są wymagający aczkolwiek to dobrze, bo przynajmniej nie będziemy musieli obawiać się egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skuba Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 10:33 Skonczyęm w zeszłym roku te gimnazjum i jestem zachwycony.Nauczyciele bardzo mili, atmosfera w szkole super, mnostwo zajec pozalekcyjnych!!!Bardzo załuje ze juz nie chodze do tego gim!!!Naprawde warto ytam pojsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 28.02.06, 15:53 Chodze do 3 klasy w tym gimznazjum i nie jestem zadowolony.....a mianowcie dlatego ze juz za kilka miesiecy bede musial ta szkole opusic :P:P Fajni koledzy oraz kolezanki, mili nauczyciele i wspaniala atmosfera wpłyneły na to ze tak to gimnazjum polubilem. Spoko szkola do ktorej warto sie wybrac. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papiś Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 16:03 Chodze tam i jest zajefajnie , spox ludzie większość nauczycieli wporzo tylko taka jedna Zapardowa jest beznadziejna!!!!!!! Ale oprucz tego to nie mam zastrzerzeń fajna atmosfera no i co dla mnie ważne jest bardzo dużo turnieji sportowych w lato na dworzu a w zime na hali Hale są 2 i są 2 stoły do pingla!! NARKA POZDRO dla wszystkich którzy tam chodzą!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:33 Nasza szkoła jest WYPASISTA!POLECAM JA .. JEST BARDZO FAJNIE I BARDZO MIŁA ATMOSFERA ZNAJOMI TEZ SA SPOKO. ZAPRASZAM... :) POZDRO 4 ALL PS:Aaaa I JESZCZE TO ZE DZISIAJ NA FIZYCE BYLA MOWA ZE NASZA KLASA BEDZIE MIALA TE MINUSU EHHHH TO JA TAK W IMIENIU KLASY.... A MOZE JEDNK BY SIE TAK OBESZLO BEZ TYCH MINUSOW :0 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potocki Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.vline.pl / *.81.rev.vline.pl 28.02.06, 16:44 Szkoła jest naprawde zjefajna. Spoko kumple, fajni nauczyciele :P Gorąco polecam. PS: Do dyrekcji - otwórzcie wreszcie WC na 2 piętrze :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolak Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 18:10 siema siema...Nasze gimnazjum jest spoko, jest duzo fajnych i milych nauczycieli w tym Pan Tokarczyk nasz Dyrektor ktory uczy fizyki. uczniowie sa wporzadku i ogolnie jest git. Jak chcecie sie czegos dowiedziec to wpadnijcie do nas 3 marca bo beda drzwi otwarte to bedziecie tez mogli zobaczyc konkurs talentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuńka3b Re: Gimnazjum nr 31 IP: 195.69.80.* 28.02.06, 18:10 Szkolka jest poprostu wspaniala!! Nauczyciele super!! chodze do 3 klasy i zaluje ze zostalo juz tak malo czasu do konca roku....Ludzie w szkole sa super a nasz ukochany Pan Dyrektor to najlepszy Dyrektor jakiego ma i bedzie miala ta szkolka!!! Zapraszamy wszystkich 6-to klasistow!! dni otwarte 3 marca (piatek) Pozdro dla wszystkich z 31!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia z 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.06, 19:49 Gimnazjum 31 jest super. Pracują w nim fajni nauczyciele, atmosfera w szkole jest bardzo miła. Często odbywają się dyskoteki,gimnazjum organizuje wiele imprez szkolnych m.in. konkurs tańca, zwariowany tydzień, pokaz talentów,tydzień walki z głodem. W mojej szkole jest wysoki poziom nauczania, ale spokojnie można sobie poradzić bez zakuwania po nocach ;-) Bardzo polcam to gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi 3c Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 16:52 Ogolnie jestem zadowolony z tej szkoly.Jest super atmosfera,mili nauczyciele,spoko kumple,duzo mozliwosci zeby sie wykazac intelektualnie i sportowo.Lekcje sa prowadzone niezle.Polecam nie pozalujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avia Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:21 Chodze do gimnazjum 31 i nie narzekam. Jest tam przyjemna atmosfera, fajni ludzie i nauczyciele i super dyrektor:). Szkoła organizuje wiele konkursów i innych przedsiembwzięć. ogólnie polecam wszystkim tą szkołę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:33 Ja tam już w 3 klasie jestem i wiecie co?? Żałuje że gimnazjum nie jest połączone z liceum :( :( :( !!! W niej są tacy zajefaji nauczyciele a nasz mentor i wychowawca duchowy sir master Tokarczyk (Dryektor szkoły) jest chyba najlepszym nauczycielem na świecie !!! Wszyscy nauczyciele są spoko !!! Gorąco polecam tę szkołe !!! Jak nie wierzycie to wpadajcie w piatek 03.03.2006 !!! Osbiście będe oprowadzał was po szkole !!!! A wieć 31 gim. rzadzi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolla900 Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.03.06, 21:01 Chodze do tego gimnazjum juz do 3 klasy.Bardzo cieżko bedzie mi opóścić tą szkółke.Panuje tu naprawde fajna atmosfera. Nauczyciele są wyrozumili i zawsze nas wspierają. Jestem bardzo zadowolona z tych trzech latek jakie tu spędziłam. A zresztą sami sie przekonajcie jak jest fajnie!Zapraszam na drzwi otwarte 3.02.Naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katie9119 Totalnie najlepsza szkółka;D IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 21:21 Nie wiem co tu dodać po tej fali wpisów;) Powiem tyle,że w 6 klasie podstawówki zastanawiałam się nad wyborem gimnazjum. Było kilka możliwości, ale wybrałam to. Kompletnie nie żałuję. Takiej atmosfery to ja w mojej podtswowce ani nigdzie indziej nie widziałam. Tu jest raj na ziemi;D. Z naszym kochanym Panem Dyrektorem Guru Tokarczykiem jest cudnie!!!!!!!!!! Gorąco zapraszam na drzwi otwarte;D!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Totalnie najlepsza szkółka;D IP: *.162.rev.vline.pl 02.03.06, 21:24 dajcie sobie szansę. spróbujcie się tu dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia(absolw.) Re: Gimnazjum nr 31 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:44 Skonczylam 31 gimnazjum i jestem z niego bardzo zadowolona! Bardzo sympatyczna kadra, otwarta na nowe pomysły uczniów i wspomagająca wszystkich całym sercem. Prócz tego jest ciekawy system "szczęśliwy numerek", organizowane są różne akcje. Polecam tę szkołę wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś