Dodaj do ulubionych

XXX Liceum Ogólnokształcące

IP: *.lodz.msk.pl 26.02.06, 21:52
Uważam że XXX lo jest bardzo dobrą szkołą ,organizuje wiele wycieczek i imprez.Nauczyciele sa bardzo mili i inteligentni potrafią nawiązać kontakt z uczniem i przekazac potrzebną mu wiedze co gwarantuje dobrze zdaną mature. Jednak uczniowie wybierający się do tej szkoły muszą być sumienni w nauce ponieważ ich wiedza jest systematycznie sprawdzana w wiele różnych sposobów nie tylko w formie klasówek i kartkówek. Wszystko jest na wysokim poziomie. Bogato wyposażona sala informatyczna w najnowszej technologi komputery i obiekty sportowe bieżnia 2 boiska piłkarskie duża sala gimnastyczna ,siłownia. Uczeszczają do niej porządni uczniowie.Rodzice którzy powierzą swoje dzieci XXX liceum mogą spać spokojnie ponieważ ich podopieczni wyrosną na prawych obywateli, wkońcu w wieku licealnym kształtują się nasze autorytety i ideały. Reasumujac wszystkie fakty za i przeciw stwierdzam ze XXX lo powinno zajmowac wysokie miejsce w rankingu łódzkich liceów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Konczyl w 2003 Re: XXX Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.msk.pl 14.03.06, 13:14
      Ciezko mi powiedziec jak teraz sytuacja wyglada, wiem ze kilkoro nauczycieli sie
      zmienilo od momentu, gdy ja chodzilem do tej szkoly...Niemniej z tych z ktorymi
      ja mialem to poza polonistka Joasia wszyscy byli naprawde porzadni i
      kompetentni, do tego niezle wesolki - polaczenie niezlego poziomu nauczania z
      mila i swobodna atmosfera. Wladze szkoly tj. pani Ewa i pan Tadzio - najwyzsza
      klasa.
    • Gość: XX Re: XXX Liceum Ogólnokształcące IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.03.06, 21:12
      Gdzie ta sala i te świetne warunki sportowe? Szkoła mała , stara , jak każda
      inna . Nauczyciele zmieniają się jak w kalejdoskopie, żeby zdać maturę kupe
      kasy ładuję w korki . A te imprezy to znaczy jakie bo ja jakoś ich nie widzę?
      te wypowiedzi to chyba dyrekcji lub jakiegoś nauczyciela.
      • Gość: była uczennica XXX Re: XXX Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:30
        Masz rację że ta szkoła jest jak każda inna.CHodziłam do tej szkoły i nie mogę
        jakoś uwierzyć że aż tak by sie zmieniło na dobre raczej miała nie ciekawą
        opinię.A nauczyciele wcale nie byli tacy mili.Jedną polonistkę wspominam bardzo
        dobrze a reszta.....Pan od PO nie był miłym człowiekiem dziewczyny nie raz
        płakały bo zmieszał je z błotem.Tak że nie polecam ale opinie są różne.
    • fleurette Re: XXX Liceum Ogólnokształcące 29.03.06, 21:25
      kończyłam tę szkołę 2001 roku. wspominam nieźle, ale głównie dlatego, że byłam w
      wybieranej klasie obecnej pani dyrektor. więc ludzi w klasie byli w większości
      na poziomie.
      co do nauczycieli to bardzo różnie z tym było. koszmarny angielski (pani J.),
      ale biologia, chemia (tak tak, Zielińska) i geografia świetne.
      mimo, że trafiłam tam trochę rzez przypadek, nie było tak źle jak
      przypuszczałam, że być może
    • Gość: fefef Re: XXX Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:56
      fefefe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka