Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 44

IP: *.60.rev.vline.pl 27.02.06, 19:30
Miałem chodzić tutaj ale zdecydowanie wybrałem gim. 31 (Grota-Rowedzkiego) z
prostego powodu. TA SZKOŁA TO WIOCHA !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.devs.futuro.pl 28.02.06, 13:37
      Córka rok temu ukończyła to gimnazjum,klasę o profilu językowym. Nauczyciele
      byli wymagający i poważnie traktowali swoją pracę.Podręczniki co ważne,świetnie
      dobrane. Nie spotkałem się ze sztucznym zawyżaniem końcowych,ocen jak to ma
      miejsce gdzie indziej. Dziecko zostało bardzo dobrze przygotowane do dalszej
      nauki w LO.
      Szkoła ta we wszystkich dotychczasowych rankingach zajmowała jedne z ostatnich
      miejsc.Jednak moim zdaniem na pewno nie dotyczy to poziomu nauczania,który był
      bardzo wysoki.
      Pozdrowienia dla kadry nauczycielskiej gim.44. Tak trzymać!!!
    • Gość: rodzic Gim 44 -polecam IP: *.devs.futuro.pl 28.02.06, 13:55
      Córka rok temu ukończyła to gimnazjum,klasę o profilu językowym. Nauczyciele
      byli wymagający i poważnie traktowali swoją pracę.Podręczniki co ważne,świetnie
      dobrane. Nie spotkałem się ze sztucznym zawyżaniem końcowych,ocen jak to ma
      miejsce gdzie indziej. Dziecko zostało bardzo dobrze przygotowane do dalszej
      nauki w LO.
      Szkoła ta we wszystkich dotychczasowych rankingach zajmowała jedne z ostatnich
      miejsc.Jednak moim zdaniem na pewno nie dotyczy to poziomu nauczania,który był
      bardzo wysoki.
      Piszę to na podstawie doświadczeń z młodszą córką,która niestety uczęszcza
      obecnie do jednego z "najlepszych" gimnazjów (ranking GW).
      Pozdrowienia dla kadry nauczycielskiej gim.44. Tak trzymać!!!
    • Gość: Pawson_ Gimnazjum nr 44 IP: *.60.rev.vline.pl 28.02.06, 15:41
      Nadal uwarzam że ta szkoła ma niższy poziom od mojej ale przepraszam wszystkich
      urażonych za słowa "Ta szkoła to wiocha". Trochę mnie poniosło i wziołem sobie
      to za bardzo do serca. Jeszcze raz przepraszam urażonych moją opinią.
      • Gość: absolwent Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 02.03.06, 08:24
        Chciałem polecić tą Szkołę wszystkim uczniom, tym którzy myślą poważnie o swojej
        przyszłości. Szkoła jest przyjazna, wolna od wszystkich uzależnień, nie stosuje
        się przemocy, ponieważ nauczyciele bacznie dbają o honor swojej Szkoły.
        Wspaniała atmosfera, wyjątkowi nauczyciele.Pani od matmy jest ok
      • Gość: JP Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:30
        Ty się zdecyduj czy "wiochą" jest 44 czy 31, bo na obu tak napisałeś. Lepiej
        pomyśl zanim coś napiszesz, świadczy to tylko o niskim poziomie twojej inteligencji
    • Gość: kamilek Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.170.rev.vline.pl 02.03.06, 17:52
      ja sadze ze 31 jest lepsza pod wzglendem poziomu nauczania ale tylko troszke a
      tu jest lepsza atmosfera sa rozne przesmieszne dni i nauczyciele sa bardziej na
      luzie!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: piotr Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 03.03.06, 13:52
        Jestem zadowolony z tego Gimnazjum, świtni nauczyciele a zwłaszcza Pani od matmy
        miła atmosfera.całkiem przyjazne Gimnazjum polecam !!!!!!!!!!!
      • Gość: pan xy Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:22
        najwidoczniej nie wiesz jak jestw moim gimnazjum-31 is the best!!!!!!!!!!!!
    • Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 06.03.06, 09:05
      Bardzo dobre gimnazjum o wysokim poziomie. Nauczyciele z klasą, interesują się
      problemami uczniów i starają się im pomóc.Jest debes !!!!!!!!!!!
    • Gość: Marcin Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 06.03.06, 09:30
      Fachowa kadra. Fantastyczna Pani Dyrektor. Wysoki poziom nauczania, świetne panie
      od matematyki przede wszystkim Pani Kłos i Pani Perka Tak trzymać.
      • Gość: fox Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:57
        szkoła naprawde godna polecenia!! nauczyciele zajefajni!! gorąco zachęcam !!
    • Gość: N.O. Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.187.rev.vline.pl 07.03.06, 12:35
      Ja jakoś 3 lata tutaj wytrzymałam :). Bardzo fajna szkoła, wysoki poziom, bez
      różnych urzywek, nie to co na Grota-Roweckiego. Nauczyciele bardzo fajni, mili
      i chętni do pomocy. U nas można się czegos nauczyc ;]
    • Gość: driVer Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 14:04
      hmmm powiem wprost gimanazjum jak gimnazjum, ale jak tam sie pojdzie to sie z
      czyms w glowie wyjdzie ;) pozdrawiam
      nauczycielki :D:D:D i nauczycieli
      DVR & Zelo
    • Gość: miśka Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 07.03.06, 14:44
      Nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną.Jest fajna....
    • Gość: anonim Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 07.03.06, 15:00
      Kochana szkoła - to nasz drugi dom.Doskonałe przygotowanie do dalszego
      kształcenia. Wykwalifikowani nauczyciele. Gwarantowany rozwój!!!!
    • Gość: Oggie Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.147.rev.vline.pl 07.03.06, 15:13
      Ukończyłem to liceum z dobrymi wynikami głównie dzięki nauczycielom. Aktualnie
      ucze się w LO i musze stwierdzić że bardzo dobrze zostałem do tej nauki
      przygotowany. Gim 44 r00x !!
    • Gość: ciekawska bestia Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 15:15
      To naprawde bardzo dobre gimnazjum, całkiem wysoki pozim, przyjazna atmosfera i
      fajni nauczyciele. Lata spedzone w tym gimnazjum były jedynymi dobrymi jakie
      spędziłam w jakiejkolwiek szkole....
    • Gość: Ja Re: Gimnazjum nr 44 IP: 195.69.80.* 07.03.06, 20:05
      zalosne...nie rozumiem jak mozna sie wypowiadac na temat innych szkol jesli sie
      tylko obok nich przechodzi albo sie cos uslyszy a co do pani dyrektor to ja
      slyszalam inne opinie niz ktos tutaj zamiescil....
      • Gość: jj Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:56
        A ta wypowiedź odnośnie gimnazjum? Słyszałaś, czy znasz pania dyr. Skoro tylko
        słyszałaś to sie nie wypowiadaj
    • Gość: Dominika Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 23:22
      44 skończyłam 2 lata temu, teraz uczę się w jednym z najlepszych liceów w Łodzi.
      Generalnie bardzo mile spędzone 3 lata, żadna "wiocha", szkoła bardzo OK, można
      się dużo nauczyć. Praktycznie wszyscy dostają sie do wybranych liceów. A jakie
      wspomnienia ho ho;) Jeżeli chodzi o nauczycieli, to zdecydowanie NAJLEPSZA pani
      od angielskiego (wszyscy wiemy o kogo chodzi - buziaki) no i zdarzały się
      przesympatyczne ewenementy jak np facet od biologii (STANLEJ;p), czy mój
      osobiście ukochany p.Leszczyński ;DDDD
    • Gość: Ola Mączyńska Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 13:05
      Jestem teraz w 6 klasie i chcę tam pujść . poszli tam moi koledzy z podstawówki
      Darek Zieliński i Łukasz Cander myślę że to super pomysł z radiowęzłem i ta
      szkoła jest poprostu COOL a ten kto napisał że to wiocha to sam jest taki :}
    • Gość: xy Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 09.03.06, 08:09
      Szkoła bardzo przyjemna... Dużo zabaw,kół zainteresowań, konkursów.Wsztscy
      nauczyciele pomocni i mili, a zwłaszcza panie od matmy.Polecam 6-to klasistą.
    • Gość: KAMIL87 Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.toya.net.pl 09.03.06, 21:17
      kiedy ja chodziłem do szkoły bylo spoko i fajnie aż nie chcialem opuszczać tej
      szkoły miło wspominam te czasy :-)blisko było i ciekawie i ta szkoła nie
      zrobiła mi żadnej krzywdy na psychice czy w toku nauczania :)

pozdrawiam byłą klasę 3b 2003 Teacher : J.Zawadzka
      • Gość: Klasa 3 C gim 44 Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 00:14
        jak dla mnie lepiej byc nie moglo... Po zmianie dyrektora sie dopiero rozkokosilo na dobre:) wypas nauczyciele przede wszystkim dobrze znana pani M. pozdrowienia ! Ręcze słowem że nauczyciele są chetni do pomocy nie tylko w sprawach zwiazanych ze szkola... wszystkich szostoklasistow serdecznie zapraszam !
    • Gość: kuba Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 10.03.06, 12:44
      Jestem zadowolony z Tej Szkoły. to bardzo dobra Szkoła!
      Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ***** Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:45
      MHM....JA SADZE;p...ZE SQL JEST CALKIEM W PORZADKU:pp;))
    • Gość: rodzic Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.uni.lodz.pl 16.03.06, 08:24
      Dobrzy pedagodzy interesują się swoimi uczniami pomagają w trudnych sytuacjach,
      świetna Dyrekcja. Pozdro tak trzymać.
    • Gość: Malutk...;) Re: Gimnazjum nr 44 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 21:40
      To gim jest straszne;( Nie proponuje tego gim;( Atmosfera nie jest tu za dobra;(
      Szczególnie 2 osoby z tego gim. Paulina z 1c i Radek z 3c;( Bleee.;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka