Dodaj do ulubionych

Niesiołowski w Widzewie !

IP: *.chello.pl 15.07.01, 11:52
To niestety koniec tego zasłużonego i najbardziej popularnego oraz szanowanego
klubu w Polsce.
Niesiołowski jak to solidaruch - potrafi wszystko zniszczyć ! Najpierw swoją
partyjkę (pisaną przez "Ch"), później ŁKS - a teraz zabrał się za Widzew.
Czy nie ma jakiegoś antidotum na tego przygłupa ?!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PikaHu Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.chello.pl 15.07.01, 21:45
      Przecież Widzew to klub założony przez PPS w 1922 roku; klub w którym zawsze
      silne były wpływy socjalistów. czy on już do reszty zwariował, czy może może
      zdał sobie sprawę z tego, iż jest powszechnie znienawidzony i szuka jakiegoś
      schronienia.
      Niech w....la z RTS-u !!!
      • Gość: Andre Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.toya.net.pl 15.07.01, 22:11
        Pan profesor Stefan Niesiolowski to zacny i porzadny czlowiek!.
        Daj Boze wiecej takich milych i sympatycznych ludzi.
        • Gość: Slobo D. Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 22:46
          Gość portalu: Andre napisał(a):

&#62 Pan profesor Stefan Niesiolowski to zacny i porzadny czlowiek!.
          &#62 Daj Boze wiecej takich milych i sympatycznych ludzi.
          Andre - czas zmienić lekarza! I popieram wniosek o usunięcie tego "młotka" z
          zarządu WIDZEWA!

• Gość: Andre Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.toya.net.pl 15.07.01, 23:58
            Gość portalu: Slobo D. napisał(a):

&#62 Gość portalu: Andre napisał(a):
            &#62
            &#62 &#62 Pan profesor Stefan Niesiolowski to zacny i porzadny czlowiek!.
            &#62 &#62 Daj Boze wiecej takich milych i sympatycznych ludzi.
            &#62 Andre - czas zmienić lekarza! I popieram wniosek o usunięcie tego "młotka" z
            &#62 zarządu WIDZEWA!
            &#62
            A co Ty chcesz od Niesiola?...
            Widzew grac lepiej i tak nie bedzie,ale zawsze bedzie weselej.
            Zreszta,bardzo czesto widze Pana Profesora na Widzewie jak dopinguje i przezywa
            mecze - to prawdziwy kibic,nawet mowi k.... mac,jak tam cos Widzew spituli.W
            przeciwienstwie do Millera,ktory siedzi i nic,patrzy jedynie caly czas na swoje
            buty,albo w niebo i po co taki wogole przychodzi!.
            A poza tym Pan Profesor Niesiolowski,jezdzi na rowerze,gdybys widzial jak szybko
            potrafi zapierdalac na tej damce,bylbys rowniez pod wrazeniem,szatan nie
            czlowiek.:-}}}}}}}}}}}}
            • Gość: Slobo D. Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 10:29
              Gość portalu: Andre napisał(a):

&#62 Gość portalu: Slobo D. napisał(a):
              &#62
              &#62 &#62 Gość portalu: Andre napisał(a):
              &#62 &#62
              &#62 &#62 &#62 Pan profesor Stefan Niesiolowski to zacny i porzadny czlowiek!.
              &#62 &#62 &#62 Daj Boze wiecej takich milych i sympatycznych ludzi.
              &#62 &#62 Andre - czas zmienić lekarza! I popieram wniosek o usunięcie tego "młotka"
              &#62 z
              &#62 &#62 zarządu WIDZEWA!
              &#62 &#62
              &#62 A co Ty chcesz od Niesiola?...
              &#62 Widzew grac lepiej i tak nie bedzie,ale zawsze bedzie weselej.
              &#62 Zreszta,bardzo czesto widze Pana Profesora na Widzewie jak dopinguje i przezywa
              &#62
              &#62 mecze - to prawdziwy kibic,nawet mowi k.... mac,jak tam cos Widzew spituli.W
              &#62 przeciwienstwie do Millera,ktory siedzi i nic,patrzy jedynie caly czas na swoje
              &#62
              &#62 buty,albo w niebo i po co taki wogole przychodzi!.
              &#62 A poza tym Pan Profesor Niesiolowski,jezdzi na rowerze,gdybys widzial jak szybk
              &#62 o
              &#62 potrafi zapierdalac na tej damce,bylbys rowniez pod wrazeniem,szatan nie
              &#62 czlowiek.:-}}}}}}}}}}}}

Nie wiem jakie masz zdanie o GW - ja jak najlepsze i jestem stalym czytelnikiem,
              ale na pewno zalwazyles, ze nas pomylono i zacytowali Ciebie powolujac sie na
              mnie. Musimy to autorom fabryki wyjasnic. Ale jedno jest pewne - obaj chcemy jak
              najlepiej dla Widzewa. Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu!

• Gość: pepe Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: 213.25.90.* 15.07.01, 23:26
      Ale co on tam robi? Tzn, jako kto jest w Widzewie? Przyznam, że jestem kibicem
      ŁKS-u, ale wolałbym, żeby we wszystkich łódzkich klubach rządziła racjonalność.
      Czy Widzew to nie jest przypadkiem spółka prywatna? Jeżeli tak, to skąd tam
      politycy? W każdym razie współczuję.
      • Gość: Bartek Re: Świr w Widzewie ! IP: *.chello.pl 16.07.01, 07:46
        Również współczuję wszystkim kibicom piłki nożnej.
        Prawica potrafi wszystko sp.....ić !
        A w tej dziedzienie Zaśliniony Stefek ma znaczne osiagnięcia !
        • Gość: siamonoi Re: Świr w Widzewie ! IP: 212.191.129.* 16.07.01, 15:33
          &#62 Również współczuję wszystkim kibicom piłki nożnej.
          &#62 Prawica potrafi wszystko sp.....ić !

jezeli kojarzymy politykow z pilka, to jesli styl rzadzenia Millera bedzie taki
          jak dzialaczy widzewa, to ja spierdzielam na Kube....

• Gość: Adaś Re: Świr w Widzewie ! IP: *.chello.pl 16.07.01, 16:22
            Masz rację Niesioł i ta cała jebana prawica nadają się tylko na Kubę albo do
            Chin !!! Ludowych !
            • Gość: koleslaw Re: Świr w Widzewie ! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 19:11
              dziwne, bo podobno Niesiolowski kiedys poreczyl za jakiegos kibica LKSu nie
              znam dokladnie sprawy) ktory... prawie zajebal jakiegos kibica Widzewa
              siekierka, hehe. Dzieki temu ten koles zostal szefem ochrony na LKSie i teraz
              Niesiol idze do Widzewa!

• Gość: Grala Re: Świr w Widzewie ! IP: *.chello.pl 16.07.01, 20:44
                Niesioł był gites jak za mnie porenczył. tera go zajebie.
              • Gość: siamonoi Re: Świr w Widzewie ! IP: *.retsat1.com.pl 16.07.01, 21:10
                &#62 dziwne, bo podobno Niesiolowski kiedys poreczyl za jakiegos kibica LKSu

tu sie zgadza.

&#62 nie
                &#62 znam dokladnie sprawy)

wiec nie pitol, bo pozniej kraza legendy.

&#62 ktory... prawie zajebal jakiegos kibica Widzewa

ROTFL. ale ktos ci nawciskal...

&#62 Dzieki temu ten koles zostal szefem ochrony na LKSie

czy leci jeszcze taki program "Smiechu warte" ?
                Grala szefem ochrony?! ROTFL.

&#62 Niesiol idze do Widzewa!

niech mu to na zdrowie wyjdzie.
                • Gość: Andre Re: Świety w Widzewie!. IP: *.toya.net.pl 18.07.01, 03:39
                  A ja wam mowie Stefan jest cool,jezdzi w beretce jak szatan na damce,nie uzywa
                  gumek,napier.... pogotowie sexualne calego sld,czyli niejaka Sierakowska i
                  przede wszystkim jest profesorem,co prawda od motyli tylko,ale zawsze profesor!.
                  • Gość: Gralak Re: Świety w Widzewie!. IP: *.chello.pl 18.07.01, 08:40
                    Tak, tak. Sam widziałem jego podrobione papiery.
                    Ale zielone to ma autentyczne !
      • hubar Re: Niesiołowski w Widzewie ! 19.07.01, 11:06
        Gość portalu: pepe napisał(a):

&#62 Ale co on tam robi? Tzn, jako kto jest w Widzewie? Przyznam, że jestem kibicem
        &#62 ŁKS-u, ale wolałbym, żeby we wszystkich łódzkich klubach rządziła racjonalność.
        &#62
        &#62 Czy Widzew to nie jest przypadkiem spółka prywatna? Jeżeli tak, to skąd tam
        &#62 politycy? W każdym razie współczuję.

Pepe zawidłeś mnie ! Jesteś kibicem łks ?! Ale poza tym lubię Cię
        pozdrowy

• Gość: pepe Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: 213.25.90.* 19.07.01, 13:16
          kiedyś byłem nawet szalikowcem! Tak z 5 lat temu. Było parę fajnych (z
          perspektywy czasu) przygód ale fancluby w tej postaci, którą ja pamiętam, to
          zabawa dla dzieci i zdziecinniałych.
    • Gość: ELVIZ Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.mipro.pl 19.07.01, 09:41
      ZOBACZYCIE, BUZEK ZOSTANIE TRENEREM. NIESIOŁ POWINIEN TRAFIĆ, ALE NA
      ALEKSANDROWSKĄ.
      • hubar Re: Niesiołowski w Widzewie ! 19.07.01, 11:13
        Z Aleksandrowskiej to on uciekł! A tak wogóle to takich ciężkich przypadków nie
        leczą!
        Andre czy rozmawiałeś z Niesiołem kiedyś? Ja miłem to nieszczęście: to
        kompletny debil
        • Gość: Andre Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.toya.net.pl 19.07.01, 20:59
          Mialem i odnosze wrazenie ze jest zupelnie innym czlowiekiem prywatnie,co nie
          znaczy ze jest normalny.Mysle ze to duzy spryciarz!.
          • Gość: Slobo D. Re: Niesiołowski w Widzewie ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 10:31
            Andre - sprawdz moja odpowiedz wyzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka