Gość: łodzianin IP: *.uni.lodz.pl 01.03.06, 22:19 To bedzie okropne dla nas pacjentow, ale popieram sluszne zadania lekarzy. Dosc upokorzen. Jesli jest na berecikowe i mauzoleum glempa, to chyba musza tez byc pieniadze na pensje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Re: Szpitale oflagowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:34 ...to chyba musza tez byc pieniadze na pensje. i bedą - zgadnijcie tylko na czyje pensje...?! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pjacyna Re: Szpitale oflagowane 02.03.06, 00:26 Juz to przerabialem.Nascie lat temu.I co z tego wyszlo? Ano to, ze pracuje w Wielkiej Brytanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeritus Ja też żądam 30% podwyzki emerytury oraz .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:21 zwiekszenia zakresu obowiązków dla Jasnie Panstwa Lekarzy, którzy in gremio nas olewają, spóźniają się do pracy, wyciągają łapę niczym średniowieczni żebracy, i baaaaaaaardzo lubią nas leczyć prywatnie. Nawet jak niewiele potrafią, co jest dość powszechne wśród tego klanu szalbierzy, to cenią się bardzo. I będą się cenić jeszcze bardziej, jak im przerażony Religa da chociażby złotówkę podwyżki - i co wtedy zrobi emeryt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kici Re: Ja też żądam 30% podwyzki emerytury oraz ... IP: *.toya.net.pl 02.03.06, 18:38 Na drzewo dziadu. Masz chyba SBcką emeryturę? Nie życzę CI, żeby jakiś szalbierz ratował Ci życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Ja też żądam 30% podwyzki emerytury oraz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:52 do emeritus - tylko że lekarze ratuja wasze nic nie warte tyłki, a wy co robicie dla państwa - wybieracie idiotów do parlamentu... kim byłeś z zawodu ?!! - jeśli musiałes się nauczyć w swoim życiu chociaz jednej setnej tego co lekarz to dostaniesz odemnie stówe... nie mówic już o czasie spedzonym w szpitalch, odpowiedzialności i tym podobnych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjacyna Re: Ja też żądam 30% podwyzki emerytury oraz ... IP: .1P3D* / 194.75.37.* 02.03.06, 21:10 Nie boj dziadek,niedlugo bedziesz sie sam leczyl. Odpowiedz Link Zgłoś